Home + Winactie| Stempels, van visitekaartjes tot geboortekaartjes

Winactie| Stempels, van visitekaartjes tot geboortekaartjes

Stempelen. Wie heeft het vroeger niet gedaan en zo nu en dan mogen we weer stempelen omdat onze kinderen dat doen. Maar, het is helemaal terug van weggeweest! We zien in veel winkels gave stempels liggen voor op postpakketjes en cadeautjes. Super leuk, maar als je een stempel laat maken is er natuurlijk veel meer mogelijk!

Bijna 2016 en alles digitaliseert. Ben ik groot voorstander van, want het is tenslotte mijn werk, maar dan kun je juist opvallen door iets heel anders te doen met papier én stempels!

Ik mocht van Bedrijfsstempels.nl een stempel laten maken en er ook één verloten, maar daar zo meer over 😉 Het was nog best lastig en ik heb er ook wel even een paar dagen over na moeten denken, want wat wilde ik dan op mijn stempel? Mijn logo had gekund, maar laten we wel wezen, hoe vaak zal ik die gebruiken? Ik verzend zelden wat voor de blog. Ik vind het zonde als ik er niets aan heb en dan kan ik er persoonlijk ook niet enthousiast over bloggen. En opeens kreeg ik een ingeving, want ik ben al een tijdje op zoek naar leuke en originele visitekaartjes! Stempels laten maken blijkt dan wel heel erg gaaf!

Mijn oude kaartjes refereren nog naar de webshop en voor Mama blogger/Marisca Schrijft had ik er nog geen één. Ik wilde ook geen simpele, standaard kaartjes meer, maar wil juist opvallen (één van de doelen voor 2016). Ik vroeg daarom of ik wat basisgegevens kon laten zetten op de stempel:

Naam (logisch)
Wat ik doe (Blogger en freelance contentbeheer)Logo Mamablogger (ik koos voor het logo met de snor, juist omdat ik een mamablog heb is deze opvallend)
Mobiele nummer
E-mailadres
Website

En dat kon! Mijn idee was vervolgens om te stempelen op kartonnen labels. Leuk touw door het gaatje en je kunt het label nog wat extra kleur geven door een klein strookje washi tape en klaar is je kaartje!

Op deze manier heb je altijd goedkope (10 labels voor €1 bij HEMA en geen druk- en bezorgkosten) en supergave visitekaartjes, die je altijd bij kunt maken als je ze nodig hebt.

Maar er kan natuurlijk meer. Steeds meer mensen maken iets heel speciaals van hun geboortekaartjes en ze worden niet langer alleen maar gedrukt met een standaard plaatje of foto. Ze worden steeds vaker zelf ontworpen en hoe gaaf is het om een eigen geboorte stempel te hebben?! Geboorte stempels zijn redelijk nieuw en kunnen precies naar jouw wens ontworpen worden. Ook kunnen ze snel geleverd worden waardoor je ze ook snel op je kaartje kunt stempelen en ze kunt verzenden.

Ik mag en Colop printer 40 stempel verloten. Dit is een multifuncionele stempel die dus heel vaak wordt gebruikt als geboorte stempel, maar je kunt er ook een logo op adresgegevens op laten maken. Een super multifunctionele stempel dus waar je heel veel plezier van zult hebben. En stempelen is heel erg 2016 😉

Doe jij mee met deze winactie? Meedoen kan als volgt: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je een geboorte stempel zou willen winnen. Wie weet ben jij dan wel de gelukkige winnaar! De winactie duurt tot en met vrijdag 8 januari 2016 en op zaterdag 9 januari maak ik de winnaar bekend. Doe je mee?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 Reacties

 1. 30 december 2015 / 08:09

  Ik vind stempels altijd al heel leuk, maar deze is nog leuker! Ik doe graag mee met de actie. Ik wil er graag 1 winnen omdat ik hoop dat ik de geboortestempel voor het komende jaar nog nodig te hebben. En anders word het een stempel voor mijn blog.

 2. Karen koster
  30 december 2015 / 08:33

  Ik zou deze stempel heeeel graag willen omdat mijn tweede zoontje eind feb geboren wordt en ik toevallig net aan het kijken was welk origineel geboortekaartje we deze keer gaan bestellen..dit is perfect!

 3. Iris Alexia
  30 december 2015 / 08:57

  Lijkt me heel erg leuk om te gebruiken voor mijn illustratiebedrijfje. Op dit moment is mijn kaartje echt aan vernieuwing toe. Ik vind je idee superleuk! Ik maak o.a. portretten wie weet zou ik zoiets erin kunnen verwerken ?

 4. 30 december 2015 / 08:58

  Ik ben dol op stempelen en creatief bezig zijn. Dus ik kan vast iets moois maken met de stempel. Een geboortestempel zal het niet worden, maar ik heb ontzettend gave en creatieve plannen voor 2016 waar ik deze stempel voor kan gebruiken.

  Liefs Margreet

 5. Mariëtte
  30 december 2015 / 12:00

  Deze zou ik graag winnen voor m’n to be born cousin!

 6. Janneke
  30 december 2015 / 13:24

  Oh, wat gaaf!! Ik zou deze graag aan mijn zusje willen geven! Ze is na jaren hopen, eindelijk in verwachting! Begin juni wordt haar dochtertje verwacht en ik zou haar graag willen verrassen met zo’n bijzonder cadeau! Xx

 7. 30 december 2015 / 22:48

  Ik ben dol op stempels! Zou er dan graag ook 1 voor
  ons blog willen winnen. Superleuk om dan zelf visitekaartjes te maken. Meteen een gezellig zussenmidagje stemelen.

 8. 31 december 2015 / 12:41

  Wat ontzettend origineel en leuk! Veel leuker dan alles digitaal inderdaad! Ik zou er graag eentje willen winnen voor mijn nieuwe blog die morgen live gaat 🙂 Fingers corssed!

 9. natasja emmen
  3 januari 2016 / 19:06

  super handig! Ik maak dan ook dolgraag kans voor een stempel met de naam en logo van het bedrijf erop. Dat gaat mij een hoop tijd schelen, dus ga heel hard duimen

 10. Manon
  3 januari 2016 / 21:27

  Ik ga over een paar maanden beginnen als zelfstandige, dus een fijne stempel voor mijn bedrijfje zou heel welkom zijn!

 11. Raaf
  7 januari 2016 / 15:17

  Bij het lezen van de blog schoten er verschillende ideeën door mijn hoofd over wat ik er allemaal mee zou kunnen doen. Ik kan niet wachten tot ik hiermee kan experimenteren!

 12. yette tessers
  8 januari 2016 / 20:30

  Ik zou deze stempel graag willen winnen en ook weer weggeven aan Marjolijn omdat ze het verdient! Ze zijn SUPER!

 13. 8 januari 2016 / 22:55

  Wat leuk. Ik zou de stempel niet gebruiken als geboortestempel misschien in de toekomst wel een idee… maar voor mu een goede stok achter de deur om eens te gaan denken over een logo voor mijn blog.

 14. Stempelaar
  24 augustus 2019 / 09:10

  Super origineel, had al een lakstempel gekocht maar echt zoon inktstempel lijkt me ook leuk, ga zeker een kijkje nemen