Home + Dit is nu de allerleukste serie op Netflix: The Bold Type

Dit is nu de allerleukste serie op Netflix: The Bold Type

Een serie over drie vriendinnen die werken op een redactie van een groot magazine. Check!
Humor. Check!
Fijne lange afleveringen. Check!
Drama, maar niet te heftig. Check!
Fashion. Check!
Vier seizoenen. Check!
‘Emily in Paris’ meets ‘The devil wears Prada’ meets ‘Younger’. Check!

Kortom, The Bold Type is nu al de allerleukste serie op Netflix van dit moment.

Was jij al een fan van ‘Emily in Paris‘? En keek je ook ‘Younger‘ op Videoland? Dan weet ik zeker dat je ‘The Bold Type’ ook een fijne serie vindt. Deze serie kijkt heerlijk weg en heeft alles wat een leuke vrouwenserie moet hebben: luchtigheid, humor, onvoorwaardelijke vriendschap, issues met mannen, issues op het werk, mode en beslissingen waar we allemaal wel raakvlakken mee hebben.

Waar gaat ‘The Bold Type’ over?

De serie gaat over de drie vriendinnen Jane, Kat en Sutton. Alle drie werken ze voor het mode en lifestyle magazine ‘Scarlet’ en ze hebben het er enorm naar hun zin. Jane is een getalenteerde schrijver, Kat is social media director en Sutton is assistent en wil heel graag richting de mode en styling. Hun baas Jacqueline lijkt een harde en veeleisende vrouw, maar heeft ook een klein hartje.

De serie speelt zich voor een groot deel af op de redactie van Scarlet, maar we zien ook in welke relaties de vriendinnen verwikkeld zijn en hoe dat invloed heeft op hun werk.

En, als ze willen roddelen op het werk trekken ze zich terug in de enorme kledingkast. En ja, die kast is de droom van menig vrouw 😉.

De serie bestaat uit vier seizoenen. De eerste drie seizoenen bestaan uit 10 afleveringen van ongeveer drie kwartier per aflevering. Het vierde seizoen bestaat zelfs uit 16 afleveringen! Ik ben nu bezig met seizoen twee en had eerst alle afleveringen willen kijken voor ik erover zou schrijven, maar ik ben zo enthousiast dat ik er perse nu over wilde schrijven. Het kijkt gewoon heerlijk weg! Zeker met de komende regenachtige dagen in het vooruitzicht 😉.

Kortom, nestel je op de bank met een dekentje, wat lekker erbij, een kop thee (of een glas wijn natuurlijk) en kijken maar!

liefs

Films en seriesFilms en series

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Nancy
    10 maart 2021 / 11:49

    Thanks voor de leuke tip weer! Ik ga z.s.m. kijken en dus op mijn kijklijst gezet.