Home + Netflix Review | Emily in Paris

Netflix Review | Emily in Paris

Normaal zou ik een review opbouwen en mijn “eindoordeel” bewaren voor de laatste alinea’s, maar dit keer lukt dat niet. Wat is ‘Emily in Paris’ leuk! Sinds afgelopen vrijdag staat hij online en ik heb het hele seizoen al gekeken. Het kijkt heerlijk weg! Als je nog een leuke serie zoekt om deze zondag te kijken onder een kleedje op de bank en met een kop thee, lees dan even hieronder waar het over gaat en zet ‘Emily in Paris’ daarna maar snel aan ☺️.

Waar gaat ‘Emily in Paris’ over?

De serie gaat over, hoe kan het ook anders, de Amerikaanse Emily. Zij werkt voor een Amerikaans marketingbureau en door een toevallige samenloop van omstandigheden mag zij een jaar lang aan het werk bij de Parijse vestiging van het kantoor.  Parijs is een droom voor haar en ze heeft dan ook een heel romantisch beeld van de stad en het leven daar. De waarheid is echter dat ze niet enthousiast wordt ontvangen op haar werk en daar blijft het niet bij. Ze spreekt de taal niet, kent de stad niet, ze moet het vertrouwen van haar collega’s zien te winnen en het appartement dat ze krijgt is wel heel erg oud. En vrienden zouden ook heel erg welkom zijn, want in het begin voelt Emily zich behoorlijk alleen.

Influencer

Om zich een beetje beter te voelen begint Emily een nieuw Instagramaccount: Emily in Paris. Ze post daar allerlei foto’s van haar leven in Parijs en haar account wordt steeds groter. Ondertussen wordt haar relatie verbroken en ontmoet ze nieuwe vrienden, maar wordt het ook ingewikkeld. Op haar werk maakt ze heel veel mee, maar stukje bij beetje weet ze het vertrouwen van haar collega’s te winnen. Ze zijn niet altijd blij met haar Amerikaanse aanpak, maar het werkt vaak wel. Omdat Emily nog steeds foto’s plaatst van haar leven in Parijs wordt ze een heuse influencer.

Wat maakt ‘Emily in Paris’ zo leuk?

Dit seizoen bestaat uit 10 afleveringen van ieder ongeveer een half uur. Je hebt doet dus niet lang over het seizoen, want het kijkt heerlijk weg. Het is gewoon een superfijne feelgood serie. De personages zijn leuk en Parijs is een heerlijke stad dus dat de serie zich daar afspeelt is een plus ☺️. Als je wilt weten hoe het afloopt moet je natuurlijk zelf gaan kijken. Ik weet zeker dat je er na één aflevering al helemaal in zit en alleen maar verder wilt kijken. Heerlijk met een kop thee en een dekentje op de bank ☕️.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties

 1. Anja
  4 oktober 2020 / 11:17

  Ik ben er gisteravond aan begonnen en heb meteen 6 afleveringen gekeken. Heerlijke serie inderdaad!!

 2. Patricia
  4 oktober 2020 / 16:28

  Bedankt voor de tip! We zijn vandaag begonnen met deze heerlijke serie. Kijkt inderdaad lekker weg. Meer tips zijn altijd welkom 😄

 3. Bianca
  5 oktober 2020 / 10:37

  Komt er een seizoen 2