Home + Diary | Trap bekleden, uitslag coronatest, visite en veel thuiswerken

Diary | Trap bekleden, uitslag coronatest, visite en veel thuiswerken

Bij ons thuis gebeurt altijd wel wat. Zo ook afgelopen week. We wachtten op de corona testuitslag van Milan, de trap werd bekleed (eigenlijk beide trappen), er werd gras gelegd in de tuin, ik werkte veel thuis en kreeg visite. Dit alles, en nog veel meer, laat ik uiteraard zien in deze nieuwe diary. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Milan is gisteren getest op corona en we wachten nog steeds op de uitslag. Floris mag wel naar de peuterspeelzaal dus ik breng hem daarheen terwijl Milan thuis is. We lopen deze poort door. Grappig detail: deze huizen waren vroeger mijn stageplek in de woongebeleiding. Het zijn in totaal vijf huizen waar vroeger aan aantal mensen woonden met een verstandelijke beperking. Inmiddels zijn de huizen verkocht en wonen de oude bewoners er niet meer, maar ik heb een hoop meegemaakt in deze huizen.

Ik heb Milan ondertussen een taakje gegeven: alle plantjes boven in de douchecabine zetten en even wat water geven. Het werd heel veel water ?.

Ik werk de rest van de dag thuis, maar gelukkig krijgen we in de ochtend het verlossende telefoontje: Milan is negatief getest! Tussen de middag halen we Floris op bij de peuterspeelzaal. Deze reiger kijkt toe.

Dinsdag

Sorry, ik vind het onwijs slecht van mijzelf, maar ik heb dus helemaal geen foto’s gemaakt vandaag ?. Ik werk de hele dag thuis en er gebeurd niet zoveel op zo’n dag behalve dan mijn werk haha. Ik maak het de rest van de week goed met jullie.

Woensdag

Ik heb veel nieuwe kleding gekocht en ga ’s morgens vroeg door mijn kast. Deze stapel kleding gaat weg. Ik kan er gelukkig iemand blij mee maken en mijn kast is een stuk opgeruimder.

Woensdag = soepdag dus ook vandaag maak ik weer een lekker pannetje verse soep.

Daarna komt mijn lieve collega Patty op visite en ze brengt dit mee. Lief!

Milan ophalen van school.

Milan gaat naar de musical en heeft weer buiten les. Floris en ik fietsen naar de stad en halen een warme chocolademelk met slagroom die we vervolgens opdrinken op de trappen van het stadhuis.

’s Avonds maak ik dit bord nog voor een collega die weggaat. Dit is een borrelplank. In november maakte ik er eentje voor mijn manager die een andere baan had gevonden, sindsdien zijn de planken een hit haha.

Donderdag

Ik breng de jongens weer naar school en loop dan snel naar de auto om naar huis te rijden. Vandaag werk ik weer een dagje thuis.

Ondertussen krijg ik deze foto in de app van de peuterspeelzaal. De juf van Floris is zwanger en vandaag maken ze een knutsel om erachter te komen of ze een jongetje of meisje verwacht.

Vrijdag

De brug staat open, dan geniet ik ondertussen van dit uitzicht.

Afspraak op locatie voor mijn werk. Wat ben ik inmiddels blij met de bakfiets.

Milan is helemaal into Lamborghini’s, daarom bestelde ik dit magazine voor hem en deze kwam vandaag binnen. Hij vindt het fantastisch!

Ik werk thuis tot laat door, maar ’s avonds plof ik neer op de bank met een kop thee.

Zaterdag

Drukke dag vandaag! Ik begin met het maken van twee cadeautjes voor collega’s. De één is voor de collega waarvoor ik ook de borrelplank maakte en de ander voor een collega bij wie ik vanmiddag op de moestuin wat stekjes mag komen halen voor onze eigen tuin

De blikken hierboven zijn van Wibra en kosten €1,99,- per stuk. Er zijn verschillende varianten en daar kun je leuke cadeautjes mee maken. Er moet echter wel wat in…

Daarom rijd ik eerst even langs het tuincentrum om even wat leuks te halen voor de ene collega. In het blik van de andere collega heb ik de inhoud van een doos Merci gedaan.

Ondertussen zijn de mannen voor de trap ook gearriveerd! Eindelijk wordt onze trap bekleed vandaag en wat gaan ze snel en strak te werk.

En het gras kan eindelijk in de tuin!

Ik ga met Milan naar de volkstuin van mijn collega om de stekjes te halen. Ik haal palmgras en wat bodembedekkers voor in onze plantenbakken.

Als we terugkomen, zijn de trappen klaar, wat is het mooi geworden! De trap naar de zolder is open en daarvan zijn de treden rondom bekleed. De trap naar beneden is dicht . Gaaf hè, ben er zo blij mee!

Daarna is het tijd voor mijn afspraak bij de Action. Hoe leuk zijn deze vormpjes als traktatie?!

Zondag

Ik neem twee podcastafleveringen op. De eerste zet ik meteen online en de tweede plan ik in voor komende week, lekker bezig! De Mamablogcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes.

’s Middags gaan we even op pad! We wonen in een mooie omgeving, maar hij is voor ons nog behoorlijk onbekend. Milan is laatst naar deze speeltuin gefietst met een buurjongetje, maar wij kenden het nog niet. Milan wijst ons de weg en we komen bij deze te gekke natuurspeeltuin. Floris vindt het er fantastisch!

Daarna fietsen we lekker naar huis en ga ik weer aan de slag voor Mamablogger.

Zo, dat was hem weer! Op naar een nieuwe, zonnige week!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *