Home + Speelgoedtip | Transformers bij Action!

Speelgoedtip | Transformers bij Action!

Floris is al een tijdje compleet in de ban van de Transformers. Vooral de Rescuebots zijn favoriet en als ik hem moet geloven is ‘Optimus Prime’ de beste. Al spreekt Floris het uit als ‘Innemus Prime’ haha. Omdat hij er zo weg van was hebben we al wat speelgoed hiervan besteld in diverse webshops. Het ene speelgoed beter dan de ander en het kwam dus ook voor dat een transformer al kapot was voordat hij goed en wel getransformeerd was. Met een verdrietige Floris tot gevolg… Uiteindelijk vonden we een webshop waarvan het speelgoed wel voldeed, maar dan betaal wel je wel zo’n €17,- voor een klein poppetje. Belachelijk, maar hier in huis dubbel en dwars het geld waard, want Floris neemt ze overal mee naartoe. Ze gaan mee in zijn rugtas naar school, naar opa en oma en ze gaan zelfs mee naar bed. Kortom, een dikke vette hit! Omdat Transformer speelgoed in fysieke speelgoedwinkels nauwelijks te koop is, was ik afgelopen zaterdag heel erg blij dat ik het zomaar spotte bij de Action! Originele Transformers in een grote uitvoering en dat voor maar een tientje!

De echte Transformers bij Action

Er zijn in totaal drie Transformers te koop bij Action die kunnen transformeren in een auto, vliegtuig of een truck. De verpakking is best groot, zo’n 30 centimeter. Dit is daarmee ook de grootste Transformer die wij tot nu toe hebben gezien. Het gaat onder andere om deze namen:

  • Optimus Prime
  • Bumblebee (ook één van Floris’ favorieten)
  • Starscream
  • Megatron

Deze kosten €9,95 per stuk. Voor Floris kocht ik Optimus Prime en Starscream en daarnaast was er nog een set van drie Transformers te koop voor €5,95. Niet de originelen, maar wel het proberen waard.

Eenmaal thuis was Floris door het dolle heen en samen met Milan pakte hij zijn nieuwe aanwinsten uit.

We kwamen er al snel achter dat het setje van drie niet van al te beste kwaliteit is. Floris vindt ze geweldig, maar ze transformeren niet goed. Mijn advies is om een paar euro meer uit te geven en te gaan voor de echte Transformers. Ze voelen wel wat minder stevig aan dan het andere speelgoed dat we ervan hebben, maar ze zijn ontzettend leuk!

Je kunt deze wel heel goed transformeren en Floris denkt dat ‘ie de hele dag de wereld moet redden met deze robots ?.

Onze conclusie is eigenlijk heel simpel, anders zou ik er geen artikeltje over schrijven, maar deze Transformers van Action zijn ontzettend leuk voor de Transformer fan en wij vinden deze het geld wel waard. Gezien de populariteit van de Transformers kan het zijn dat ze snel zijn uitverkocht, maar het is denk ik zeker de moeite waard om hiervoor een afspraak te maken bij de Action. Ik liep er toevallig tegenaan en het blijkt een schot in de roos bij Floris.

Heb jij ook een Transformer fan in huis?

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *