Home + Diary | Picknicken op het strand, World of Dino’s en genieten van de zon

Diary | Picknicken op het strand, World of Dino’s en genieten van de zon

Zo, dit was mij het weekje wel. Het was niet altijd even leuk afgelopen week, maar daar wil ik eigenlijk helemaal niet bij stil staan. We hebben namelijk ook wel enorm genoten. Het was heerlijk weer, de jongens gingen weer op pad met opa en oma, maar we gingen ook met zijn viertjes op pad. Zoveel mogelijk genieten. Het lukte niet altijd even goed afgelopen week, maar als ik de foto’s dan weer terug zie weet ik dat we zeker niet mogen klagen. Kijk je weer mee naar afgelopen week?

Maandag

Het is nog niet van dat lekkere weer, maar ik kan de was ophangen onder de overkapping, handig! Ik hang het snel op en ga daarna met de jongens richting opa en oma.

Zij gaan vandaag namelijk naar Aviodrome! Ze hebben weer een superleuke dag!

Ik ben ondertussen aan het werk en moet precies tijdens een regenbui naar één van de locaties. Gelukkig valt de regen mee en het is maar een klein stukje.

Dinsdag

Sorry, dit is vandaag de enige foto die ik maak ☺️. Mijn nieuwe Sony koptelefoon komt binnen en wat ben ik er blij mee! Het geluid is top, maar de noise canceling ook. Wat een rust zodra je deze op zet. Dat helpt mij ook veel geconcentreerder te werken.  Deze heb ik overigens zelf gekocht, geen spon dus.

Woensdag

Ik ben vandaag vrij, maar zoals gewoonlijk plan ik vrije dagen heel erg vol haha. Ik besluit ’s morgens al met de jongens te gaan picknicken. We pakken alles in, zetten het in de auto, maar rijden eerst door naar Bodegraven. Daar gaan we de planten op mijn vaders graf even water geven.

Daarna koop ik deze te gekke kandelaar voor mijn ouders die morgen 16 jaar getrouwd zijn.

Vervolgens doen we nog wat boodschapjes en daarna kunnen we echt doorrijden naar het strand in Reeuwijk.

Tijd om te picknicken en lekker in het zand te spelen! We zitten hier ongeveer twee uurtjes en rijden dan naar huis. We moeten wel, want we moeten nog naar de tandarts…

Gekke gewaarwording bij de tandarts. Geen speelhoek en niets te lezen. Het blijft nog steeds een gekke situatie waar we in zitten.

Donderdag

De jongens zijn vandaag weer bij opa en oma en gaan naar het Openluchtmuseum. ’s Avonds lopen we met zijn vieren nog even naar de stad voor wat boodschappen en een cadeautje, want zondag gaan we op kraamvisite. We eten op de markt nog even een ijsje.

Vrijdag

Na het werk besluiten we uit eten te gaan bij Casa Chow in de stad. Het eten is er zo lekker en de bediening zo ontzettend goed en gastvrij. Echt een aanrader om een keer (kan ook heel goed met kinderen) te gaan eten!

’s Avonds eten we nog een taartje bij de buren omdat ons buurmeisje jarig is, maar we maken het niet laat. Morgen hebben we namelijk nog wat leuks op de planning staan.

Zaterdag

We vertrekken al vroeg naar de Jaarbeurs in Utrecht voor World of Dino’s. We hebben er een heerlijke ochtend en ook dat was even genieten. Ik vertel later deze week meer over World of Dino’s.

Aan het einde van de middag komen mijn ouders eten, en gaan mijn moeder, Milan en ik een stukje rijden. Patrick en mijn (stief)vader beginnen met het klaar maken van de achtergevel. Deze wordt tijdens onze vakantie geschilderd en moet eerst worden geschuurd en we moeten wat stukjes repareren.

Zondag

’s Morgens gaan we op tijd op kraamvisite en daarna eten we even wat langs het water in Schoonhoven.

Wanneer je een leuke foto probeert te maken met je jongste zoon ?

De rest van de middag staat in het teken van dingen regelen, de was en wat vooruit bloggen. Nog één week en dan begint onze vakantie en kunnen we hopelijk echt even genieten! Van de rust, want dat hebben we stiekem best nodig. Ik hoop dat we er daarna weer volop tegenaan kunnen.

Hoe was jullie week? Hoeveel weken zomervakantie hebben jullie er nu op zitten?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *