Home + Diary | Lekker druk weekje!

Diary | Lekker druk weekje!

En er is weer een week voorbij! Gelukkig hebben we de foto’s nog, want anders heb ik geen flauw idee meer wat we allemaal hebben gedaan. Het was een drukke week en één ochtend hebben we onze morning routine gevlogd. Je kunt hem hier al zien in de sidebar van Mamablogger en anders via YouTube. Er komen meer vlogs aan dus wil je niets missen, abonneren kan hier 😉 Dat gezegd hebbende, nu kun je onze hele week nog in foto’s zien. Kijk je mee?

Maandag

Tijd voor een nieuwe week! Terwijl Milan de trap op loopt pak ik met Floris de lift bij opa en oma. Met 6,5 kilo en twee tassen is het best pittig haha.

Nadat ik Floris bij opa en opa heb gebracht en Milan op school, fiets ik door naar mijn werk. We zijn er bijna!

De rest van de dag is druk. Ik maak verder geen noemenswaardige foto’s meer.

Dinsdag

Milan gaat heel goed op school en toen we in de klas kwamen lag dit op zijn tafeltje. Ook weer uit dus hij mocht hem ruilen. Vanaf deze week is de klas weer flink groter (fasenonderwijs) dus ik hoop dat ‘ie dan nog steeds zo goed kan concentreren…

Daarna werk ik de hele dag. Pat is al thuis met de jongens en wij eten snel voordat de kapster komt.

Onze kapster heeft ons weer geknipt en het eindresultaat van mijn kapsel hebben jullie al kunnen zien in de mini hair make-over.

Woensdag

Deze slechte foto maakte ik vroeg in de ochtend. Het was juffendag en het thema was ‘gek haar’. Milan had deze pruik op, maar wilde hem ’s middags niets meer op voor de foto. Heftig kapseltje hè?

Zodra hij op school zit, fiets ik snel door naar de bakker voor de croissantjes. Daarna sjees ik weer door naar mijn werk. Ik werk maar twee uurtjes (dat wordt bijna anders) en haal daarna Floris op bij mijn moeder.

Oma en Floris hebben het weer leuk gehad samen! Daarna halen Floris en ik Milan op uit school, eten we de croissantjes en racen we weer door naar de musicalles.

Daarna nog even door naar Action, maar eenmaal thuis lees ik over bullet journals van Action. Wat er daarna gebeurde heb je al kunnen lezen in de blog over de bullet journals. Niet normaal hoe vaak deze al gelezen is!

Omdat het een drukke, chaotische dag is én de mannen nog naar zwemles moeten, rijd ik even langs onze favoriete snackbar. Oh zo slecht, maar oh zo lekker!

Donderdag

Ik breng de kids weer weg en werk daarna de hele dag op kantoor. Ondertussen houd ik de bezoekersaantallen in de gaten en zie ik dat de blog over de bullet journals (die ik natuurlijk zo snel mogelijk online heb gezet) al enorm vaak wordt gelezen! Is al dat werk niet voor niets geweest.

Mijn moeder appte al dat Milan een heel goed rapport had en eenmaal thuis kon ik hem zelf lezen. Het is een fantastisch rapport, we zijn supertrots op dat kereltje van ons.

’s Avonds geniet ik van mijn mannetjes. En als zij op bed liggen ploffen Pat en ik op de bank met…

Een toastje met wat lekker erop! Goede afsluiting van de dag 😉

Vrijdag

diary_mamablogger_mama_blogger_persoonlijk_fotodagboek_Marisca_

Milan is vrij en Floris heeft een baaldag. Ik krijg hem alleen maar rustig door hem in de kinderwagen te leggen en een beetje heen en weer te rijden. Dat doen we dus maar in alle vroegte.

Milan mag van ons wat uitzoeken voor zijn rapport en al het speelgoed in de winkel wordt uitvoerig bekeken 😉

Daarna gaan we lekker een broodje eten bij de bakker. Floris hobbelt ondertussen mee in de kinderwagen en die horen we niet meer. We hebben uiteindelijk twee uur gewandeld.

Het is heerlijk weer! Milan heeft afgesproken met een vriendje en ik besluit hem daar lopend heen te brengen. We lopen langs de hertjes en er zijn veel kleintjes superlief! Ik beloof oud brood mee te nemen als ik Milan weer op kom halen.

Floris kan ondertussen weer lachen en we spelen lekker samen. Nichtje M staat voor de deur voor een bullet journal van Action en samen halen we Milan op bij zijn vriendje.

Ik neem oud brood mee en de hertjes zijn er blij mee!

Ik zet de aardappels op en na het eten breng ik Milan bij opa en oma, want hij gaat daar logeren. Hij neemt altijd zijn Trunki koffertje mee.

Zaterdag

Pat moet werken dus ik ben in eerste instantie alleen met Floris. Daarna haal ik mijn moeder en Milan op en gaan we even ergens kijken waar ze te gekke woonaccessoires hebben voor hele kleine prijsjes. Ik koop er wat leuks, maar heb toch spijt dat ik een bureaulamp niet heb gekocht. Als Pat vrij is gaan we nog even terug en koop ik hem alsnog. Hij kostte maar €19,95! Ideaal, want ik mis toch wat licht op mijn bureau.

Zondag

Van mijn broer en schoonzus hebben we een bon gehad om te lunchen en zij zouden dan op de jongens passen zodat we eens samen konden. Milan hoorde echter wat er op de kaart stond en wilde perse mee. Wij hadden er ook wel trek van gekregen dus zijn toch gegaan. Het was heerlijk dus we gaan graag nog een keertje samen 😉

Daarna door naar de Lidl, want Milan had een spaarkaart voor de Vitamini’s vol. Eenmaal daar kreeg hij van een meneer zoveel zegels dat hij meteen weer een kaart vol had. En hij moest er nog twee dus nu was hij compleet! We gaan overigens nog wel even door voor Floris.

Toen we thuis kwamen stonden mijn zus en zwager voor de deur. Ze kwamen alvast een cadeautje brengen voor mijn verjaardag morgen omdat ik het verder niet meer vier. Dit is een supergave cadeaubon van een hele leuke winkel.

Daarna eten we bij mijn ouders, maar ik vergeet nog een foto te maken. Tussendoor maak ik nog een DIY van “De Luizenmoeder’, ’s avonds nog wat administratie etc. en dan zit de week er alweer op.

Op naar de week waarin ik 32 word…

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  29 januari 2018 / 17:55

  De hertjes zijn niet zo gek ver bij ons vandaan en krijgen echt van alles.. van aardappelschillen en groenteafval tot kerststol en oliebollen.. true story! En ze smikkelden het zó op!
  Wat een ontzettend leuke, originele cadeaubon zo! Van welke winkel is dat?
  Toch fijn dat je zo voor jezelf een overzicht hebt van de week, zeker nu je werkt en de tijd door je handen lijkt te glippen..

  • 29 januari 2018 / 18:01

   Oh echt? Volgens mij wonen wij dan ook niet zo ver bij elkaar vandaan. De cadeaubon is van Heb ik Via in de Lange Groenendaal, te leuke winkel! En ja, dat overzicht is wel heel fijn en leuk om bijvoorbeeld over een jaar weer terug te kijken.

   • Christine
    4 februari 2018 / 16:36

    De site van Heb Ik Via ziet er heel gezellig uit, gaat zeker op m’n volgende shopsessie in de stad een bezoekje krijgen!