Home + Onze morning routine!

Onze morning routine!

Hoe ziet de morning routine er bij ons uit? Veel bloggers en vloggers filmen dit, maar ik denk dat ik een andere kan laten zien. Ik moest ’s morgens nog wat doen voor Mamablogger, Floris naar oma brengen, Milan naar school brengen en vervolgens zelf de hele dag aan het werk. Ik sta iedere ochtend om 5.30 uur op om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Ik had tijdens deze vlog het geluk dat Patrick later naar zijn werk hoefde, want daardoor konden we het echt samen doen. Normaal doe ik dit dus allemaal alleen.

Waarom een morning routine?

Dit alles was precies de reden waarom ik onze morning routine wilde laten zien. De ochtend van een werkende moeder die van hot naar her rent voordat ze om 9.00 uur fris en fruitig (ahum) op haar werk achter haar bureau zit.

Ik weet natuurlijk niet of jullie je hierin herkennen, maar ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.

Wat vonden jullie ervan? Zo zien onze ochtenden er vier dagen in de week uit. Op vrijdag lijkt het erop, maar dan hoeft Floris niet naar opa en oma omdat ik die dag vrij ben. Vanaf 1 maart ziet het er weer anders uit, maar dan blijft dit nog steeds onze morning routine op de maandag en dinsdag.

Wat zouden jullie nog meer willen zien?

Zoals ik vorig jaar al vertelde willen we als gezin wat meer gaan vloggen. Wat zouden jullie graag van ons willen zien? Er wordt natuurlijk heel wat af gevlogd, maar zijn er dingen die jullie missen of juist van mij/ons graag willen zien? Laat het me dan vooral weten in de comments hieronder, maar als je dat niet wilt kun je me ook mailen op info@mamablogger.nl.

Wil je zeker weten dat je niks mist? Abonneer je dan alvast op mijn YouTube kanaal, ik kan nog wel wat volgers gebruiken daar haha.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    30 januari 2018 / 19:27

    Leuk, deze ochtendroutine! Volgend jaar mag ik er ook aan geloven.. en ik denk dat ik ook zo vroeg op ga staan om alles rustig te doen zonder haasten..!! Als er iets, zoals die luier bij jou tussen komt, wil je niet alles precies op de minuut gepland hebben, zo werkt dat nu eenmaal niet met kinderen..!!

    Nu ben ik op mijn werkdagen om 5u wakker, 6.15u rijd ik weg, 7u op m’n werk en 15.30u klaar. 16.20, of zoals nu in de winterperiode 16.30u thuis, eten koken en m’n dochter ophalen van het kdv. Eten, dochter naar bed, huishouden of andere verplichtingen of gerommel in huis en 21u weer in bed voor een volgende werkdag. En ik ben geen ochtendmens :$ maar alles voor een leuke baan met vast contract, ook als dat betekend dat je om 7u moet beginnen om de file’s op de A28 en A12 te voorkomen en ’s middags vice versa 😉