Home + Diary | De vrolijkste foto’s van afgelopen week!

Diary | De vrolijkste foto’s van afgelopen week!

Eigenlijk was afgelopen week een heerlijke week waarin de zon volop scheen, we lekker buiten waren en we aftelden naar de nieuwe schuur. En omdat het vandaag Koningsdag is én de zon schijnt, geen reguliere diary, maar de gezelligste en vrolijkste foto’s van afgelopen week.

Begin van de week

Ik werk weer thuis en ga, voor Milan en ik moeten beginnen, nog even een blokje om met de jongens. Favoriete stop? De speeltuin! Die ligt er om 8.00 uur ’s morgens nog verlaten bij en dat is heerlijk, want zo kunnen ze in alle rust lekker uitrazen. We horen geen auto’s (en dat is uniek, want we wonen bij het centrum) en bijna alleen maar vogeltjes fluiten. Dat is toch heerlijk?

’s Avonds doen Floris en ik samen nog een rondje en daar maak ik deze foto van hem.

Halverwege de week

De schuur is weg en op woensdag wordt er wat extra beton gestort. We gaan de schuur, aan de kant van de poort, gelijk trekken met die van de buren en dus moet er een stukje beton bij. Ook moeten wat randen netjes worden afgewerkt voor er gebouwd kan worden. Er gaat een laagje extra overheen en wanneer het bijna droog is loopt Bobby met een pootje door het beton 🙈 Het is wel een schattig pootafdrukje 🐱 Die staat dus vereeuwigd in de vloer haha.

Ik heb een camerastatief met afstandsbediening gekocht zodat ik foto’s van mijzelf kan maken voor de blog. Floris en ik testten hem hier uit. Leuk, maar ik ben nog niet helemaal tevreden over de kwaliteit. We werken eraan.

Ook maken we vast deze foto’s voor Koningsdag. Milan wil niet meer op de foto, al wilde hij wel de tompouce haha. Ik heb ze gedeeld op Facebook en Instagram en wat zijn ze leuk geworden. Dit zijn overigens met recht de vrolijkste foto’s van afgelopen week.

Einde van de week

Onze vrijdagmiddagborrel! Ik ben rond 17.30 uur thuis en Pat komt rond 18.30 uur binnen. De jongens hebben al gezond gegeten en we besluiten ze blij te maken met wat lekkere snacks.

Weekend

We beginnen de zaterdagochtend met een moederdag shoot van Sandra Zeilstra op het GoudAsfalt terrein. We zijn echt een beetje verliefd geworden op dat terrein met de fijne rederij, het stadsstrand en alle leuke ondernemers die er zitten. Het was lekker om er weer even te zijn én we mochten de rederij in voor het maken van de foto’s.

LEGO Masters was weer op tv dus er werd weer wat losse LEGO en DUPLO uit de kast gehaald om te gaan bouwen.

Zondagmiddag besluiten we een stuk met de auto te gaan rijden. Tussendoor halen we een ijsje en een milkshake die we opeten en drinken aan het water. Hier kunnen we ons prima aan de 1,5 meter afstand houden en voor de jongens is het een leuk uitje.

Daarna rijden we door naar mijn broer en schoonzus en kletsen we even bij op hun erf. Ook aaien de jongens de dieren nog even.

De jongens boffen maar met een overbuurvrouw die ze verwent met snoep en ijsjes. Deze overbuurvrouw kennen we al heel erg lang, ze is in de 80 en ze is helemaal gek op de jongens (op alle kinderen uit de straat overigens). Geweldig toch?

’s Avonds mag Milan marshmallows roosteren bij het buurmeisje. Supergezellig allemaal!

Zo, dit waren de vrolijkste foto’s van afgelopen week. Vandaag is het Koningsdag, deze is anders dan normaal, maar laten we hopen dat alles volgend jaar weer normaal is. Fijne Koningsdag nog! 🇳🇱 🧡

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Linda
  27 april 2020 / 18:54

  Wat een leuke foto’s! Je ziet er ook heel gelukkig uit en ik hoop dat dit ook echt zo is.
  Dat kattenpootje, geweldig!
  Fijne koningsavond nog!

  • 28 april 2020 / 06:01

   Dankjewel, wat een lieve reactie! Ik ben zeker gelukkig en ervaar een soort rust die ik heel lang niet heb gehad.

 2. Christine
  28 april 2020 / 07:14

  Ah… dat pootje van Bobby, vereeuwigd in je betonnen vloer 😍 té schattig!!
  Die foto’s van jullie weekend zien er ook heerlijk uit!! Mooie foto’s ook van Patrick met de jongens..
  Echt blije foto’s van deze week!