Home + Outfit | Wat vinden jullie van dit pak van Wibra?

Outfit | Wat vinden jullie van dit pak van Wibra?

Budget outfits zijn hipper dan ooit en ik houd ervan. Vroeger was ik een echt “merkenmeisje”. Dat kan ik soms nog zijn, maar ik vind een budget outfit scoren eigenlijk veel leuker. Waarom zou je namelijk veel meer betalen dan nodig? En je kunt het ook afwisselen en combineren met andere kledingstukken. Dit keer doe ik dat niet. Ik kocht dit te gekke pak bij Wibra, maar het is geen jumpsuit. Zo kun je hem echter wel dragen, maar je kunt de items ook los van elkaar dragen. De totaalprijs van dit pak? €17,23.

Een zwart pak in de zomer?

Ik ben gek op zwart en het liefst ook in de zomer. Nu is dat wellicht een beetje gek, maar het pak draagt als een pyjama en zit ontzettend lekker. Het is een broek die lekker hoog aansluit en een knoopsluiting heeft. Die zie je echter niet, want je ziet het koord waarmee je de broek vastknoopt.

De broek heeft steekzakken en zit zalig. De stof rekt wat mee en voelt koel aan. Nu moet ik wel eerlijk bekennend dat de broek voor mij wat te lang is, dus heb ik hem na het maken van de foto’s bij familie gebracht om hem wat korter te laten maken. De sneakers zijn van mijn moeder en ze staan haar leuker dan mij.

Als de broek korter is zal ik hem combineren met andere sneakers (wat minder grof). Ik denk dat ‘ie dan net wat leuker staat en mij wat langer doet lijken. Zeker met wat fijnere sneakers  of een hakje eronder. Ik ben zelf heel enthousiast over de broek, maar dan moet er wel wat worden aangepast aan de onderkant. Nu lijken mijn benen dikker dan ze zijn, dat stukje moeten we nu dan maar even vergeten haha.

Dan het shirtje; ik draag deze hier in de broek waardoor deze op een jumpsuit lijkt. Vond ik bij dit setje minder leuk, maar ik heb het shirtje ook al gedragen op mijn grijze skinnyjeans en daar heb ik hem wel over de broek gedragen. Spijkerjasje erop en ik had een prima outfit voor de zondag.

Wat vind ik zelf van deze outfit?

Ik vind dit pak van Wibra ontzettend lekker zitten en vind hem oprecht heel erg leuk, zeker voor die prijs. Als ik naar de foto’s kijk, blijf ik kijken naar de onderkant van de broek. Ik ben 1.65 meter en voor het mooie is ‘ie te lang. Dat maakt hem wat ‘flodderig’ en dat vind ik zonde, want het is echt een heel gaaf pak voor een superfijn prijsje.

De conclusie is dat ik het pak fantastisch vind, maar dat hij nodig korter moet. Toch wilde ik het pak op deze manier laten zien zodat je weet hoe hij valt als je, net als ik, niet zo lang bent.

Als de broek korter is gemaakt, laat ik hem zeker nog een keertje zien.

Wat vinden jullie ervan?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  28 april 2020 / 05:39

  Zijn je Tommy laarsjes er niet leuk onder nu het toch weer wat natter en frisser weer wordt??
  Ben overigens aangestoken door jouw artikel over het kringlopen: op de Fluwelensingel voor €25,- twee blazers, een vestje, een trui en een jurk gekocht! Was eigenlijk duurder, dus de medewerker verraste me enorm toen ik het voor 25 mee mocht nemen.. nu extra blij met mijn ‘nieuwe’ tweedehands aankopen!!

  • 28 april 2020 / 06:03

   Ja, de Tommy laarsjes zijn er inderdaad ook onder, maar dan is ‘ie voor het mooie toch net wat te lang. Ik denk dat ze er na het korter maken van de broek, weer leuk staan eronder.

   Wat onwijs leuk dat je ook naar de Fluwelensingel bent gegaan en wat een koopje! Heel erg tof en aardig van ze!

   Hoe was de fotoshoot zaterdag?