Home + Budgettip | 92% aloë vera gel van Action

Budgettip | 92% aloë vera gel van Action

Aan mijn huid merk ik dat ik ouder word. Een rimpeltje hier en daar is niet erg, maar wat ik vervelender vind zijn de rode vlekjes rondom mijn mond en de donkere kringen onder mijn ogen. Omdat mijn ogen meer naar buiten staan, heb ik die al snel en dat geeft een vermoeide blik terwijl ik niet perse moe ben. Tijd om iets nieuws te proberen na jaren alleen gesmeerd te hebben met blauwe NIVEA (net als mijn oma die een prachtige huid had). Mij huid is echter ook heel gevoelig waardoor ik veel niet durf. Tot ik deze aloë vera gel van Action zag. De recensies waren goed dus ik besloot het te proberen.

Aloë vera gel Action

In de aloë vera gel van Action zit geen alcohol en parfum. Wel een heel hoog percentage aloë vera gel. Toch lijkt hij qua substantie op de gele potten gel die we voor de jongens hebben. Het grote verschil is dat deze gel niet plakt en heel fris aanvoelt. Het wordt aangeraden om twee keer per dag te smeren. Ik merk nu al verschil met de kleine rode plekjes rondom mijn mond en dat terwijl ik de gel nog maar een paar dagen gebruik. Ook heb ik (nog) geen last van een geïrriteerde huid dus het lijkt erop dat ik goed tegen deze gel kan. Tot nu toe ben ik er erg blij mee en dat voor maar €1,99 per pot!

Ter vergelijking: bij Bol.com kost deze gel €8,35! Koop je er vier dan krijg je een korting, maar kosten ze alsnog €5,65 per stuk. Ook niet duur, maar daar heb je bij Action bijna drie potjes voor. Scheelt dus behoorlijk.

Maar deze aloë vera gel van Action is niet alleen fijn voor je huid…

Ideaal voor moeders om in huis te hebben

De zomer komt eraan en dat betekent muggenbulten en wondjes op de knieën (want: korte broeken en vallen is geen goede combinatie). Om dat te verzachten en de wondjes sneller te laten genezen, schijnt aloë vera perfect te zijn. Het verkoelt en heeft een kalmerende werking voor de huid. Ideaal dus voor moeders om in huis te hebben.

Mijn nichtje Maud zit momenteel in Australië en na een dagje strand was ze, ondanks dat ze zich heel goed had ingesmeerd, toch een beetje verbrand. Samen met andere mensen die ze daar had ontmoet besloten ze een aloë vera plant te breken (volgens mij mocht dat ☺️) en de aloë vera meteen op de huid te smeren. Het verzachtte meteen!

Hier hoef je geen planten te breken, maar ben je met een potje van €1,99 good to go! Weer een goede reden om naar Action te gaan, haha.

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Willianne Odinga
    17 februari 2023 / 01:23

    die gel heb ik al ’n paar jaar geleden gekocht, maar knak toch nog weleens ’n blad van mijn alöe-veraplant om, snijd dat in de lengte doormidden en verkoel mijn gezicht en hals (en evt nog de bovenkant van mijn handen) er even lekker mee. zó gebruik ik ook altijd de schillen van avocado’s, cocosnoten en bananen, alsook het afgekoelde water van gekookte rijst, voelt óók allemaal heerlijk!