Home + Budgettip | Goedkope kinderboeken bij Kruidvat!

Budgettip | Goedkope kinderboeken bij Kruidvat!

Het komt niet vaak meer voor dat ik een blog publiceer in het weekend, maar voor deze te gekke budgettip maak ik heel graag een uitzondering, want heb je al gezien dat je bij Kruidvat nu heel goedkope kinderboeken kan shoppen? Heel fijn om mee te nemen op vakantie of sla ze alvast in voor de feestdagen (perfecte schoencadeautjes!). En het zijn leuke cadeautjes om erbij te doen voor een kinderfeestje. Ik scoorde AVI leesboekjes van LEGO voor de helft van de prijs en nog andere leuke boeken!

LEGO AVI boeken voor de helft van de prijs!

Ik begin met deze AVI boekjes van LEGO. Onze LEGO fan is er helemaal weg van! Deze scoor je nu voor maar €4,99. Dat lijkt misschien best veel voor deze boekjes, maar op Bol zijn ze te koop voor een tientje. Scheelt toch weer de helft en dat maakt het leuke, kleine cadeautjes. E3 sluit precies aan bij het niveau van Floris dus dat komt nu perfect uit. Het andere boekje hebben we nog even in de kast gelegd. Het zijn leuke verhalen en LEGO is natuurlijk altijd goed 😉

Overige goedkope kinderboeken voor maar €2,99

Nog meer goedkope kinderboeken! “Onze” Kruidvat had nog flink wat andere titels liggen voor maar €2,99. Ik heb er een paar gekocht om voor te lezen, maar ook deze apart gelegd voor de feestdagen. Bijvoorbeeld voor in zijn schoen en mocht er tussentijds nog een gelegenheid zijn waarvoor we snel een klein cadeautje nodig hebben, dan hebben we altijd wat achter de hand.

Dus hebben jullie een lange autorit of vlucht voor de boeg? Wil je alvast wat kopen voor de feestdagen of voor een kinderverjaardag? Of is je kind gewoon toe aan wat nieuwe boeken in de kast? Dan zou ik nog even snel richting het Kruidvat gaan 😉

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *