Home + Kwantum Koopjes | Deze 6 budgetkoopjes shop je nu bij Kwantum!

Kwantum Koopjes | Deze 6 budgetkoopjes shop je nu bij Kwantum!

Het was een tijd geleden dat ik bij de Kwantum naar binnen liep. Afgelopen zaterdag reed ik er met de jongens heen voor iets dat ik op Instagram had gezien en graag wilde hebben om als ‘foto prop’ te gebruiken. Eenmaal in de winkel zag ik zoveel leuks, dat dat meteen de inspiratie was voor deze post. Deze 6 Kwantum Koopjes wil je namelijk niet gemist hebben!

1. Teddy shopper mini

Teddy shoppers vind je in steeds meer winkels. Zo had Action ze laatst ook. Dit is echter een kleiner formaat en kost in de aanbieding nu maar €5,50. Dat is nog eens leuk shoppen! Ook leuk om te kopen en cadeau te geven met bijvoorbeeld een tijdsschrift en chocolaatjes erin. Ik weet niet of ze deze nog hebben in alle filialen, maar mocht je deze nog kunnen vinden, sla ze dan vast in voor een juffen bedankje.

2. Te gekke placemets

Van dit soort placemats heb je nooit genoeg. Ideaal om te gebruiken als onderlegger tijdens het knutselen. Voor ons geen overbodige luxe, want onze kleuter denkt altijd dat de tubes lijm meteen leeg moeten, haha. Deze kosten €1,50 per stuk.

3. Superschattig vogeltje

Oké, misschien iets minder budget, maar dat maakt dit Kwantum Koopje niet minder leuk. Met deze vogeltjes haal je de lente in huis. De grote vogels kosten €8,50 en de kleintjes €6,-.

4. Teddy rugzakje

Ook deze teddy tasjes zijn in de aanbieding voor maar €5,-. Deze zijn toch fantastisch?! Dat vond Floris overigens ook, maar we hebben de verleiding kunnen weerstaan.

5.  Wandhanger voor op de kinderkamer

Een kinderkamer in jungle thema? Deze grote wandhanger is de finishing touch. Zo hoef je niet in de weer met jungle behang. Scheelt weer ?. De wandhanger kost €16,-.

6. Absoluut Kwantum Koopje: regenboog onderzetter

Tot slot dit absolute Kwantum Koopje: deze regenboog onderzetter! Deze had ik dus gezien op Insta. Het is eigenlijk een pannenonderzetter, maar je kan deze natuurlijk ook neerzetten zoals ik heb gedaan op mijn werkkamer. Ook gebruik ik deze als ‘foto prop’ voor Mamablogger. De eerste foto’s heb ik er al mee gemaakt. Maar je kan deze natuurlijk ook gebruiken om een cadeautje mee in te pakken. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Ze kosten maar een euro, maar gaan wel hard begreep ik.

Kortom, mocht je deze week tijd hebben, breng dan even een bezoekje aan de Kwantum. Je vindt er nu genoeg leuks om cadeaus te geven, maar natuurlijk ook voor jezelf. Welke van deze Kwantum Koopjes vind jij het leuks? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *