Home + Budget tip | Kinderkamer musthaves van Wibra!

Budget tip | Kinderkamer musthaves van Wibra!

Soms kom je dingetjes tegen in folders die je perse wilt delen met ander. In mijn geval is dat makkelijk, want ik kan erover bloggen 😉 Een van de redenen waarom ik ben begonnen met bloggen is het delen van leuke, budgetvriendelijke tips met jullie. Naast alle persoonlijke verhalen die ik deel, probeer ik op deze manier een breder publiek te trekken naar Mamablogger door voor ieder wat wils te plaatsen. En als ik het iedere dag over mijzelf moet hebben ben ik natuurlijk ook wel een keer uitgepraat. Daarom vind ik de balans zo leuk!

Kinderkamer musthaves van Wibra

Terwijl wij druk bezig zijn met inspiratie opdoen voor de babykamer, vergeten we Milans kamer ook niet. Hij heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe kamer gekregen, maar we willen nog wel de muren verven van zijn kamer. Hij wordt ouder, dus de kleuren mogen wat minder fel zodat het geheel wat rustiger wordt. Ook gaat zijn Thomas de Trein tafel eruit en komt er een stoer bureaublad met schragen net zoals zijn Legotafel. Mocht je interesse hebben in de Thomas tafel, mail dan even naar info@mariscakenter.nl voor meer informatie. Maar goed, zijn kamer krijgt dus een kleine update, omdat we toch al veel gaan verven de komende tijd. Alles ziet er nog goed uit, maar we willen het weer even wat anders voordat de baby komt.

Op Milans nieuwe tafel komt niet alleen LEGO®, maar ook wat leuke en stoere accessoires. We veranderen weleens wat dus we kopen niet veel dure accessoires.

En toen zag ik dus de nieuwe folder van Wibra! Dit keer geen babykamer spulletjes, maar supergave accessoires voor wat oudere kinderen!

Voor op Milans tafel wil ik graag de houten boxen. We maken namelijk een muur groen en hij heeft een steigerhouten speelgoedkist en een houten kast. Daar past het perfect bij. Verder ben ik groot fan van de grote muursticker en de metalen decoratieplaten. Supergaaf toch?!

Voor de meiden zijn er ook houten boxen en ik vind de spiegel ook supertof. De draadmanden zijn heel leuk om neer te zetten en de kalenders zijn vooral heel praktisch.

Wat vinden jullie ervan? Ik ga vandaag even kijken. De aanbiedingen lopen tot 22 april 2017. Verder wil ik even benadrukken dat ik op geen enkele manier wordt gesponsord voor deze blogpost. Ik schrijf dit vanuit mijn eigen enthousiasme.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 14 april 2017 / 14:07

    Ooh hoop dat je nog iets vindt. Had ook een heel wensenlijstje. Maar na vier wibra’s nog mijn lijstje niet compleet?

  2. 14 april 2017 / 19:50

    Zo jammer dat de wibra uit het centrum weg is hier in Groningen. Nu moet ik er een flink eind voor fietsen. Maar wat een leuke spulletjes weer!