Home + Budget tip | De houten vlaggetjes van Action!

Budget tip | De houten vlaggetjes van Action!

Gisteren kwam ik op Facebook deze kleine, houten vlaggetjes tegen van Action en Patrick wilde er wel even voor mij heen rijden. Hij was immers vrij omdat we samen naar de verloskundige moesten. Spannend…

Er lagen vier doosjes en Pat heeft ze allemaal meegenomen, want wat zijn ze leuk! Zo leuk dat ik de tip graag met jullie wilde delen.

In de doosjes zitten kleine, houten vlaggetjes van ca. 2,5 cm lang en op ieder vlaggetje staat een letter. Van iedere letter zijn er drie vlaggetjes. Verder zitten er 3 vlaggetjes bij met een hartje en drie vlaggetjes met een &-teken. In totaal zitten er dus 84 vlaggetjes in het doosje met een touw van 140 cm lang. Dit alles kost €2,39.

Ik heb er al een slinger van gemaakt voor aan de box met ‘Welkom ♥ Lieve ♥ ……’ ook voor Milan heb ik een klein slingertje gemaakt met zijn naam en een hartje voor aan zijn kast.

Naast de gewone slingers kun je er ook cadeautjes mee opfleuren door de naam van de jarige in een slinger op het cadeautje te plakken.

Met de doosjes die we hebben wil ik bijvoorbeeld ook een slinger maken voor Sinterklaas met ‘Welkom Sint & Piet’ en met Kerst ‘Vrolijk Kerstfeest’ of iets in die trant. En wat dacht je van de kinderkamers? Een gave naamslinger een mooie tekst boven de commode, you name it! Juist omdat de vlaggetjes zo klein zijn kun je er zoveel leuks mee.

De doosjes liggen bij de DIY spullen (niet bij de kinderen) en lagen hier in Gouda een beetje onderop. Mijn tip is wel om er meerdere te kopen, want zeker de klinkers (vooral de letter E) gaan hard en ik kwam de letter L al tekort 😉 Ik was daarom ook heel blij dat ik meerdere doosjes had.

Wat vind je van deze vlaggetjes? Reden om weer eens naar de Action te gaan? Wat zou jij ermee doen? Alle tips zijn welkom!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 13 oktober 2017 / 07:36

    Ik heb ze hier nog niet gezien. Met een action op 2 minuten lopen Wel zo gehaald. Ik ga er even over denken.

    • 15 oktober 2017 / 09:30

      Ik zou ze toch halen onder het mom get it or regret it 😉 Nee hoor, je moet het natuurlijk zelf weten, maar we zijn wel ontzettend leuk!