Home + Babykamer Roomtour!

Babykamer Roomtour!

Jullie hebben al een glimp op kunnen vangen van de babykamer, maar hij is klaar! Alles heeft een plekje gekregen, hangt netjes in de kast, het ledikantje is opgemaakt en de commode is ingeruimd. Alles staat nu letterlijk te wachten op de komst van …..

Hoog tijd om jullie een definitieve roomtour te geven!

Mint en grijs

Je hebt misschien al gezien dat mint en grijs dé kleuren zijn tijdens deze zwangerschap. Die komen zo’n beetje overal terug en dus ook in de babykamer. We hebben één muur mint geverfd en de rest hebben we wit gelaten. De meubeltjes zijn grijs.

Wat betreft accessoires hebben we niet echt uitgepakt. Het kamertje is niet heel groot en heeft één dakraam. We wilden voorkomen dat het te druk zou worden waardoor het kleiner en donkerder zou lijken dan dat het daadwerkelijk is. De accessoires die we wel hebben, hebben we daarom in dezelfde kleuren gehouden. Dat geldt overigens ook voor het beddengoed. Wist je trouwens dat we dat beddengoed allemaal bij Zeeman hebben gekocht? Ik heb er eerder al een artikel over geschreven.

Het pyjamaatje ligt al klaar op zijn bedje en ik kan niet wachten totdat ik hem dat aan kan geven, zo lief!

Schuine wanden

We moesten een beetje creatief zijn met de indeling van de kamer. Een wand loopt helemaal schuin, in de ander zit een inbouwkast, de kleinste muur is niet heel praktisch en bij de laatste muur zit je met een deur die naar binnen opendraait. Het was passen en meten, maar het is gelukt en we kunnen er nog lopen, makkelijk zelfs!

We hebben de commode en het ledikantje onder de schuine wand gezet met nog wat ruimte ertussen. Het wipstoeltje gaat nog naar beneden. De grote kast staat tegenover de commode. Ik kan hem dus vasthouden als hij op het aankleedkussen ligt en ik nog iets uit de kast moet pakken, handig!

Naast de kast staat nu nog het badje, maar die gaat straks richting de badkamer. Ook dat scheelt ruimte!

Op de laatste foto zie je wat er al klaar ligt voor beide jongens. We krijgen namelijk een fotoshoot met de jongens en dat wilde ik onder andere doen met dit rompertje en shirtje. Ik kocht deze bij AliExpress en ben zo benieuwd naar hoe dat er straks uit gaat zien!

Veel groter is het kamertje niet dus dit is de roomtour! Helemaal verrassend is het natuurlijk niet meer, maar ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 14 oktober 2017 / 08:38

  Ontzettend leuk en mooi kamertje! De kleurencombinatie vind ik echt prachtig en stoer

 2. yvonne
  14 oktober 2017 / 08:47

  Een mooi lief kamerkje. Klein maar fijn.

 3. Rebecca
  14 oktober 2017 / 09:00

  Mooie kamer, het oogt toch ruim door de kleuren en de inrichting.

  • 15 oktober 2017 / 09:29

   Dankjewel! Hij is overigens ruimer dan je op de foto’s ziet, want heb één hoekje niet heel goed kunnen fotograferen. De kinderwagen staat er namelijk ook nog in en dan nog kunnen we goed lopen 😉