Home + Dé musthave voor werkende moeders | De Zakenmam Agenda!

Dé musthave voor werkende moeders | De Zakenmam Agenda!

Huh, alweer een artikel over de Zakenmam agenda? Ja, dat klopt. De eerste was een samenwerking in combinatie met een winactie, maar ik heb hem inmiddels zelf ook thuis en ben zo enthousiast dat ik heb besloten er nog een artikel aan te wijden.

Dit wordt namelijk mijn Bijbel in 2018. Mijn blogplanner, mijn (omzet) doelen komen erin te staan net als alle privé afspraken. Dit is dé planner waar ik namelijk al heel lang naar op zoek ben. Ik heb diverse planners gehad, maar wat ik miste was ruimte voor alle praktische dingen. Uiteindelijk schreef ik daarom alles in mijn agenda van de Action en schoof ik de dure planners toch aan de kant. Toen ik de Zakenmam agenda open sloeg zag ik dat dit de indeling is waar ik naar op zoek was. En nogmaals, ik word hier niet voor gesponsord.

Het uiterlijk

De agenda is knalroze met gouden letters en heeft daarmee een unieke en chique uitstraling. Dit is dus een agenda waarmee je met gemak aan kunt schuiven bij een belangrijk overleg. Er zijn er 1000 van gemaakt en hoewel dat veel lijkt, is niets minder waar, want de agenda is populair. De oplage is dus beperkt. In de agenda staat welk nummer jij hebt en voor mij is dat 130 van de 1000.

De inhoud

Allereerst vind je in de agenda praktische zaken zoals de schoolvakanties en ruimte voor jouw gegevens. Daarna volgt een jaarplanner en iedere maand heeft een eigen kleur. Ook is er ruimte om terug te blikken op 2017 zodat je je doelen voor 2018 nog beter kunt formuleren. Nu kan ik heel mooie en perfecte foto’s maken, maar ik heb ervoor gekozen om heel duidelijke foto’s te maken van de bladzijdes zodat je goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn met deze agenda.

Zoals je ziet is er heel veel ruimte en zijn de bladzijdes heel clean. Voor mij maakt dat het plannen makkelijker, want anders word ik teveel afgeleid door illustraties etc.

Op de kwartaalplanning zou ik mijn blogonderwerpen willen zetten. Dan zie ik in één oogopslag wat de balans is tussen betaalde opdrachten en persoonlijke blogs en de verdeling tussen de onderwerpen. De agenda wil ik dan echt als agenda zelf gebruiken. Dat deed ik voorheen niet.

Wat ik verder heel fijn vind is dat er ruimte is voor omzetdoelen. Hierop wil ik bijhouden wat de doelen zijn, maar ook wanneer welke factuur betaald moet worden.

Kortom, 2018 wordt het jaar van nieuwe doelen, kansen en deze “gewoon” bereiken!

Wil je de agenda ook?

De agenda is te bestellen voor €34,99 (incl. BTW en verzendkosten). Je krijgt hem dan binnen enkele dagen in huis.  En jouw agenda wordt natuurlijk ook persoonlijk genummerd.

Geen excuses meer, jij gaat in 2018 gewoon jouw doelen halen! Niet alleen voor jouw bedrijf of werk, maar ook voor jouw gezin!

 

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *