Home + Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw vriendin?

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw vriendin?

Mannen en vrouwen opgelet! Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor je vriendin, maar vind je het lastig om iets te kiezen? Als je echt iets moois wilt geven, dan kun je haar een horloge geven. Een horloge kan bijna niet in verkeerde aarde vallen, mits je je even verdiept in de vele opties die er zijn. Een horloge is namelijk veel meer dan een middel om de tijd te achterhalen, tegenwoordig kun je er heel veel meer mee. Om tot de perfecte keus te komen voor jouw vriendin, geven wij jou graag een aantal handige tips.

Een horloge als sieraad

Dameshorloges zijn er in vele soorten en maten en juist als je een horloge cadeau wilt geven, doet een horloge als sieraad het vaak erg goed. Een klassiek horloge voegt iets extra’s toe aan een outfit, het maakt niet uit tijdens welke gelegenheid. Draag jouw vriendin vaak donkere kleuren? Dan kan een mooi gouden horloge een prachtige aanvulling zijn. Goud combineert namelijk heel goed met zwart en zorgt ervoor dat het totaalplaatje stijlvol wordt. Mag het iets informeler? Dan is zilver altijd een goede keus. Binnen deze groepen kun je nog steeds heel veel kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een heel minimaal design gaan waar de kracht juist zit in de eenvoud. Mag het wel iets meer zijn? Kies dan voor een mooi horloge dat niet alleen van goud is, maar dat ook ingelegd is met mooie diamanten zoals een Michael Kors horloge dames. Reken maar dat dat een blikvanger zal zijn!

favoriete_outfit_moment_mamablogger_Mama's outfits_

Een smartwatch voor de sportieve moeders

Misschien is jouw vriendin wel helemaal niet van de bling-bling en wil je haar juist een sportief horloge geven. In dat geval is een smartwatch alles wat ze nodig heeft. Dit horloge is niet alleen heel leuk om te geven, het is nog leuker om het te ontvangen. Je kunt eens in de collectie van Garmin kijken wanneer je voor kwaliteit wilt gaan die toch nog altijd betaalbaar is. Dit horloge geeft niet alleen de tijd aan, maar je vriendin kan er ook haar prestaties mee in kaart brengen. Het horloge is een ideaal middel om je hartslag, je snelheid, het aantal gelopen kilometers en de gelopen route mee vast te leggen. Via de bijgeleverde app kan ze haar data overzien en nieuwe doelen stellen. Met een smartwatch kan ze zichzelf effectief verbeteren.

Koop je horloge online

Het kan soms lastig zijn om een goede keus te maken wanneer je een horloge voor iemand wilt kopen. Shop daarom online om het jezelf gemakkelijk te maken. Bij de betere aanbieders kun je kiezen uit duizenden horloges maar ook kun je zoekfilters gebruiken om je keus te verkleinen. Geef aan wat je in gedachten had, wat je budget is en welk merk je voorkeur heeft. Zo vind je in een mum van tijd het horloge waar je jouw vriendin echt blij mee gaat maken.

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *