Home + Diary | Huldiging Feyenoord, schoolreis, Hemelvaart en relaxt weekend

Diary | Huldiging Feyenoord, schoolreis, Hemelvaart en relaxt weekend

Goedemorgen! Wat een week hebben we achter de rug! Van de huldiging van Feyenoord tot het schoolreisje van Floris. Verder genoten we van een extra vrije Hemelvaartsdag en een relaxt weekend. Kijk je weer gezellig mee met deze volle diary?

Maandag

Goedemorgen! Dit jasje had ik gisteren aan, maar dit is een stofje dat snel kreukt. Ik stoom hem even snel en hang hem vervolgend voor het raam om hem lekker de hele dag te laten luchten.

We zijn vrij vandaag, want we gaan naar de huldiging van Feyenoord! Pat en ik hebben vrij van ons werk (zoals veel meer van onze collega’s haha) en voor Milan hebben we vrij gevraagd. Hij zit in groep 8, heeft alle toetsen gehad en hij is er echt altijd. Ik heb het vorige week gewoon eerlijk aan de directeur gevraagd en het was goed. Juist om bovenstaande redenen. Floris hebben we niet meegenomen, die vonden we echt te jong om mee te nemen in die mensenmassa. Wij drieën zijn dus op pad gegaan en hebben er echt een feestje van gemaakt. Het was ook één groot feest en de sfeer was top! Dat heeft Feyenoord maar mooi gedaan 😉

Eenmaal thuis beantwoord ik toch wat mails van mijn werk en ’s avonds doe ik nog het één en ander voor Mamablogger. Tussendoor bouwen we nog even wat LEGO. Floris heeft dit setje samen met papa gekocht. Ook hij krijgt inmiddels steeds meer interesse in LEGO.

Dinsdag

Drukke dag vandaag dus voor ik aan het werk ga, kook ik vast een soepje. De jongens ontbijten al en daarna schuif ik ook aan.

Niet veel later zijn we op zoek naar een zwarte spin… Gevonden en hij heeft het niet overleefd, sorry.

En toen liep alles anders op het werk. Het werd uiteindelijk een lange dag op locatie en ik ben rond 19.00 uur thuis. Ach, zulke dagen komen gelukkig niet vaak voor, maar zijn wel heel erg leerzaam.

Omdat ik niet thuis kan werken vanmiddag worden de jongens opgevangen door mijn broer en schoonzus. Daar hebben ze het top zoals je ziet!

Eenmaal thuis ben ik helemaal gaar en maak ik geen foto’s meer.

Woensdag

Vandaag nog een drukke dag, want ik ga mee op schoolreisje met de klas van Floris. We blijven in de buurt, want het Dinopark ligt bij ons om de hoek, maar we vermaken ons prima. Het is een leuke dag en wat hebben we geluk met het weer.

Donderdag

Hemelbaart vandaag en dus zijn we allemaal vrij. Veel plannen hebben we niet, behalve gewoon een beetje bijkomen. Wel gaan we naar de Sligro voor wat spullen en we kijken bij de koffiezetapparaten. We willen een nieuwe, maar het is ook een flinke uitgave dus ik wil er zeker van zijn dat we een goede kopen. En eentje die goede latte’s zet, haha.

De rest van de dag lees ik lekker. Pat rommelt wat in huis, Milan is buiten en Floris wil alleen maar knutselen. En ik kan daarna weer strijken… Prima dag na die drukke dagen.

Vrijdag

Weer foto’s maken op locatie voor het werk! Dit keer van onze huurwoningen, ook heel tof! De rest van de dag maak ik geen foto’s meer. De jongens hebben een studiedag en zijn bij opa en oma en Pat en ik zijn aan het werk. Milan heeft in de middag nog een extra Krav Maga training van een bekende Krav Maga master die in Nederland is. Altijd tof om mee te maken. Hier mag helaas niemand bij zijn dus daar hebben we geen foto’s van.

Zaterdag

Ik begin de ochtend met een lekkere wandeling in de polder. Podcast op en gaan. Onderweg experimenteer ik met het maken van foto’s. De omgeving is er mooi genoeg voor. Als ik terugkom en heb gedoucht, ga ik in de zon een boek lezen. ’s Middags hebben we een verjaardag en eenmaal thuis doen we niet veel meer. Ik probeer iets vaker gas terug te nemen en dat lukt aardig met dit weer.

Zondag

Tijd om alle bedden te verschonen!

Boven is het stil en als ik even later boven kom, tref ik Floris zo aan. Hij krijgt Krav Maga les van Milan!

Pat en Milan gaan samen naar de bioscoop en Floris en ik vermaken ons thuis. Als Pat en Milan thuis zijn, zetten we de Pizzarette aan, dit doen we niet vaak, maar de jongens vinden het zo leuk.

Dit was onze week. Komende week wordt ook weer druk, maar we bekijken het gewoon per dag, haha. Fijne week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *