Home + 15 x jongens winterjassen voor maximaal €70, grotere maten

15 x jongens winterjassen voor maximaal €70, grotere maten

Het is nog prachtig weer en toch kon ik het niet laten om alvast winterjassen te shoppen voor de jongens onder het mom “dan hebben we ze maar in huis voordat straks bepaalde maten zijn uitverkocht”. Goed excuus toch ?? Er is echter nog een praktische reden: twee winterjassen zijn vaak wat duurder en met twee verjaardagen en de feestdagen in het vooruitzicht vind ik het fijn wanneer ik de kosten wat kan spreiden. Hoe ouder het kind, hoe duurder de jassen vaak worden. Daarom zocht ik naar de 15 leukste winterjassen voor grotere jongens voor maximaal €70,-

1. Kinderjas van HEMA

Deze jas van HEMA is misschien meer een tussenjas dan een winterjas, maar ideaal is ‘ie wel. Zeker op de fiets. Deze gecoate jas  heeft boorden waardoor er geen wind en kou naar binnen komt. De capuchon is lekker gewatteerd. Hij is er in diverse kleuren. De kleine maatjes kosten €25,- en de grote maten €30,-. Je vindt de jas hier.

2. Jas met reflecterende accenten

Bruin is populair komende winter, althans, bij HEMA, want ook deze jas spotte ik daar. Deze jas is gevoerd en ook weer voorzien van boorden. Wat ik zelf handig vind is dat de jas voorzien is van subtiele reflecterende accenten. De dagen worden donkerder dus dan geeft dit wel een veiliger gevoel. Deze jas kost €35,- en je shopt deze hier.

3. Mooie jas van Raizzed

Deze jas van Raizzed viel op door de oranje strepen op de mouwen. Geeft hem toch wat vrolijks tijdens een donkere winter. De jas is er ook nog in twee andere kleuren. Hij mag nog net in deze lijst, want hij kost €69,99. Je shopt hem hier.

4. Donkerblauwe jas van Mango

Je zou denken dat je bij de Bijenkorf alleen heel dure jassen kunt shoppen, maar toch vond ik daar deze mooie jas van Mango voor maar €45,99. Wees er wel snel bij, want deze jassen zijn alleen online te koop en deze vliegen vaak de webshops uit. Je shopt de jas hier.

5. Lange gewatteerde jas van Mango

Dit lijkt mij echt een heerlijke jas voor de winter, zeker op de fiets. Ook deze is van Mango en vond ik wederom bij de Bijenkorf. Deze kost €35,99 is alleen online te vinden. Shop hem hier.

6. Altijd goed van Zeeman

Deze grijze jas van Zeeman is lekker neutraal en daarmee altijd goed. Stijl hem af met een vrolijke sjaal en je zoon is good to go. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want hij kost maar €17,99. Shop hem hier.

7. Twee jassen voor de prijs van één

Het merk Salt Dog brengt herinneringen naar boven, want ik heb hier ook nog kleding van gehad. Toch is deze te koop bij WE. Het leuke van deze jas is dat deze aan twee kanten te dragen is. De mouwen hebben boorden en de jas is voorzien van veel zakken. Hij kost €65,- en je vindt hem hier.

8. Vrolijk de winter door

Deze vrolijke jas is ook van WE en ook aan twee kanten draagbaar. Wel een korter model dan de jas hierboven, maar nog steeds ontzettend leuk. Deze jas kost €60,-. Klik hier om hem te shoppen.

9. Stoere jas van een stoer merk

Deze stoere jas is van een stoer merk: Cool Cat Junior. Een lange jas, boorden, diepe zakken en een goede kraag. De jas komt €69,99 en is er ook nog in het zwart. Je shopt hem hier.

10. Budgettopper van C&A

Deze mag ik met recht een budgettopper noemen. Hij heeft een mooie kleur, ziet er duurder uit dan ‘ie is en het is gewoon een heel gave jas! Deze is van C&A (heb ik jaren geleden nog met heel veel plezier gewerkt) en kost maar €29,99. Klik hier om deze te shoppen.

11. Zwarte jas met teddy camouflage voering van Wibra

Deze zwarte jas is van Wibra en heeft een teddy camouflage voering. Een goede en degelijke jas lijkt mij. En wordt ‘ie een beetje vies? Dan valt dat niet direct op ?. De jas is ook te koop in donkergroen en kost €24,99. Je kunt hem hier bekijken en in de winkel kopen.

12. Opvallend ski-jack van H&M

Dit opvallende, rode ski-jack is van H&M, maar alleen online verkrijgbaar. Dit is een lekker outdoor jack voor het kind van een actieve familie. De jas is waterafstotend en heeft een fleece voering. Je kunt de jas hier shoppen voor €59,99.

13. Teddy jas van Garcia

Het is misschien niet de meest praktische jas als het regent, maar wat is ‘ie gaaf! Dit is gewoon een lekkere jas wanneer de zon schijnt haha. Ik vind het echt zo’n leuke jas! Het is weer eens wat anders, ik hou daar wel van. Mocht je hem net zo leuk vinden als ik, dan vind je hem hier voor €59,99.

14. Nette, degelijke jas van Shoeby

Deze jas viel op omdat hij zo netjes is. Hij lijkt mij ontzettend degelijk en is ook nog eens netjes. Lekker lang en een paar reflecterende details voor de veiligheid. Deze jas kost €69,99 en shop je hier.

15. Rood, wit en blauw van WE

Ik sluit af met deze stoere jas van WE. Een vrolijke jas, dik genoeg voor koude dagen en hij is gewoon leuk. De jas kost €50,-, klik hier.

Welke van deze 15 jassen vind jij het leukst?

liefs

 

 

 

We Mogen weer 2021We Mogen weer 2021

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *