Home + Nog 100 dagen tot Kerst, dit kun je de komende periode verwachten op Mamablogger

Nog 100 dagen tot Kerst, dit kun je de komende periode verwachten op Mamablogger

Yes, nog 100 dagen tot Kerst! Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan, want ik vind dit de leukste periode van het jaar. De jongens zijn bijna jarig, dus dat betekent een hoop inspiratie. Van taarten tot traktaties! Dan volgt onze herfstvakantie en daarna gaan we door naar Sinterklaas en Kerst. Kortom, heel veel gezellige content op Mamablogger. Maar wat kun je dan verwachten de komende periode? Omdat ik niet kan wachten deel ik dat vandaag al lekker met jullie.

Welkom Sinterklaas!

Voor het Kerst is, vieren we eerst natuurlijk nog Sinterklaas. Ook dat vieren we hier in huis uitgebreid en ik heb nu al zin om lekker te gaan versieren. Ik neem jullie daar uitgebreid in mee, maar je kunt ook te gekke (budget) cadeautips verwachten net als toffe DIY en traktatietips wanneer je kind in de Sinterklaasperiode jarig is.

Kortom, het heerlijk avondje vier je met behulp van Mamablogger!

Sinterklaasversiering van vorig jaar. Dit jaar wordt het hopelijk nóg leuker! 

Christmas Countdown 2021

Maar zodra de Goedheiligman en de Pieten het land uit zijn, weet ik niet hoe snel ik de Kerstboom op moet zetten. Dan komt mijn verzameling notenkrakers weer van stal en wat dacht je van onze hysterische kersthangers? De afgelopen jaren telde ik af naar Kerst met de Christmas Countdown en dit jaar is dat niet anders. Van versiering tot kerstbomen en van adventskalenders tot cadeautjes, kerstkleding etc.

Dit jaar dompelen we ons lekker onder in Kerst en laten we hopen dat we die op een normale manier kunnen vieren. Maar wat het dit jaar ook wordt, ik laat je sowieso zien hoe wij dit jaar Kerst vieren.

Mijn collectie notenkrakers is al uitgebreid! 

Het wordt gewoon heel gezellig en er komt heel veel aan bod. Ik heb al veel leuke ideetjes uitgewerkt, heb al een globale planning gemaakt en kan niet wachten om te beginnen. Dat zal overigens ook niet lang duren hoor 😉

Wat wil jij graag lezen?

Ik kan natuurlijk wel een planning maken en dingen bedenken, maar ik hoor ook graag wat jij leuk vindt om te lezen op Mamablogger tijdens deze periode. Laat het me weten in de comments hieronder, op social media of per mail via info@mariscakenter.nl.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop jij ook!

Nog 100 dagen tot Kerst, wat mij betreft kunnen ze niet hard genoeg gaan!

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Debby
  16 september 2021 / 21:29

  Het maakt niet uit WAT je schrijft als t over kerst gaat ben ik elk artikel hier ?. Ik verheug me er al op!

  • Marisca
   Auteur
   17 september 2021 / 07:06

   Haha top! Dan ga ik lekker veel over Kerst schrijven 😉