Home + Zwangerschapsupdate #6 | Week 14

Zwangerschapsupdate #6 | Week 14

En week 14 zit er ook alweer op! Ik had afgelopen week vakantie, maar volgens mij had ik beter kunnen werken, want zo’n leuke vakantie was het niet 😉 De week begon wel met een bezoekje aan de verloskundige. Lees je mee?

Naar de verloskundige!

De week begon met een bezoekje aan de verloskundige. Dat is in het begin maar om de vier weken dus ieder bezoekje is nu nog een klein hoogtepuntje. Milan ging mee en we hebben voor het eerst het hartje horen kloppen. Heel kort en heel snel, want de baby zwom er weer vandoor. Maar goed, we hebben het gehoord en alles klonk goed volgens de verloskundige.

Ik kreeg meteen een zwangerschapsverklaring mee voor mijn werk dus dat kan ik vandaag allemaal gaan regelen.

Voel ik iets bewegen?

Ik twijfel. Ik voel soms wat kleine plopjes en ik voel dat er het één en ander gaande is, maar of dat de baby is durf ik niet te zeggen…Wanneer voelden jullie de baby?

Bron afbeelding: Prenatal app

Kwaaltjes?

Die lijken wat minder te worden, maar ik heb afgelopen week nauwelijks de kans gehad om eraan te denken. Misschien helpt dat ook wel. Een geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen. Maar misschien wordt het ook gewoon minder hoor. Gezien de termijn is dat ook helemaal niet gek.

Nog twee weken…

En dan weten we het geslacht van ons kindje! Eindelijk! Ik ben erg ongeduldig, maar we denken al druk na over een naam en we komen er voor een jongetje gewoon niet uit. Onze smaken komen op de één of andere manier nog niet helemaal overeen en als we een jongetje krijgen hebben we die tijd wel nodig.

Wat we zoeken? Een korte, stoere Nederlandse naam die past bij Milan en bij onze achternaam die begint met een K. Dus er moet geen rare afkorting uit komen. Verder willen we een naam die niet te vaak voorkomt. Die pech hadden we met de naam Milan al. Tot slot moet het een naam zijn die de rest van zijn leven leuk is en ik houd persoonlijk wel van wat klassiekere namen. Patrick overigens iets minder haha. Wie oh wie heeft voor ons de gouden tip?

Misschien hebben we wel helemaal geen jongensnaam nodig, maar voor de zekerheid zijn alle tips welkom 😉

Op naar volgende week! Ik ga weer aan het werk vandaag.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties

 1. Sandra
  1 mei 2017 / 09:10

  Kay? Of een andere vorm er van
  Kasper

 2. Sandra
  1 mei 2017 / 09:11

  Oh lees verkeerd juist de achter naam met een k…