Home + Budget tip | Waterbaan Trolley van Action!

Budget tip | Waterbaan Trolley van Action!

Een korte tip tussendoor, want gisteren spotte ik deze te gekke Waterbaan Trolley van Action! Een paar jaar geleden kochten we voor Milan een waterbaan voor in de tuin. Ontzettend leuk, maar deze waterbaan bestond uit verschillende stukken die je aan elkaar zette met rubberen tussenstukjes.

Dat ging in het eerste jaar al mis, want er liep zo nu en dan toch echt water door de rubbers. Maar goed, de pret was er niet minder om en Milan speelde vrolijk verder.

Het jaar erop zetten we de baan weer op, maar toen merkten we al dat hij lastiger in elkaar te zetten was dan het jaar ervoor. En hoewel Milan er nog steeds heel blij mee was merkten wij dat we dat ding maar lastig vonden. Als hij eenmaal in elkaar stond, bleef het een paar dagen mooi weer en vervolgens regende het weer een week. We haalden hem dan niet uit elkaar, maar lieten hem staan zodat Milan er weer mee kon spelen zodra het mooi weer werd.

En daar stond hij dan in de regen… Ook dat doet zo’n baan geen goed…

Herkenbaar? Dan is de Waterbaan Trolley dé beste aankoop voor deze zomer!

En nee, dit is geen gesponsorde post, maar dit is weer zo’n ding waarvan ik mij afvraag waarom ik het zelf niet heb bedacht.

De trolley kost nu maar €19,95 en bevat ook nog eens heel veel extra accessoires. Na het spelen gooi je hem leeg, maak je hem droog en je klapt(!) hem in elkaar! Wat een uitkomst!

Het is echt een koffer op wieltjes dus ook mee te nemen naar bijvoorbeeld opa en oma om er daar mee te spelen op een zomerse dag.

Kortom, ik ben enthousiast en wil hem echt hebben. Doe er je voordeel mee 🙂

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 16:59

  Hmm vind hem heel gaaf maar 20 euro toch best wel veel..

  • 1 mei 2017 / 17:01

   Oh grappig, want die van Milan is kleiner en kostte ongeveer het dubbele bij de Intertoys. Daarom vind ik dit dus wel een echte budgettip.

 2. Henriet
  29 mei 2017 / 20:18

  kun je hem nu nog kopen? wilt u mij dit aub f laten wete?

  • Britt
   12 juni 2017 / 17:34

   Ik heb hem toevallig vorige week nog gekocht, alleen is hij nu €25

 3. Tamara
  27 april 2018 / 00:33

  Ik zie hem nu terug in action staan. Vanaf welke leeftijd is dat? 1.5 jaar is wss nog wat jong ervoor?

  • 30 april 2018 / 09:48

   Ik weet niet vanaf welke leeftijd hij precies is. Misschien is het inderdaad wat jong vanwege kleine onderdelen. Aan de andere kant kun je dat zelf het beste inschatten, want jij kent je kind het beste.