Home + Zeg moeders, hebben jullie al gehoord van de ‘Ugly Sneakers’?

Zeg moeders, hebben jullie al gehoord van de ‘Ugly Sneakers’?

Hebben jullie al gehoord van de nieuwe trend Ugly Sneakers? Ik tot vorige week nog niet, maar ik had ze al wel gezien. Veel kinderen en tieners dragen ze. Misschien heb je ze al gezien van Fila. Dat merk is weer helemaal terug en ook met de Ugly Sneaker. Eigenlijk zijn het heel grove sneakers. Sneakers die je vroeger zag of waarmee je vader zou lopen. Daarom worden ze ook wel de ‘Dad Sneakers’ genoemd. Je herkent ze vooral aan de dikke zolen. Inmiddels zijn de sneakers niet alleen meer voor onze kinderen of vaders die onbedoeld hip zijn, maar voor moeders zijn ze er nu ook.

Voor ik verder ga wil ik graag benadrukken dat ik niet wordt gesponsord voor deze post. Ik werd getriggerd door de naam ‘Ugly Sneakers’ en vond het gewoon leuk om deze trend met jullie te delen. Het is namelijk best een bijzondere trend en als je kinderen hebt die wat ouder zijn, krijg je er geheid mee te maken. De Ugly Sneaker herken je dus aan de dikke zool en ze zijn wat grover dan de sneakers die we de laatste jaren hebben gezien.

De zolen doen mij een beetje denken aan de ‘Spice Girls schoenen’ die ik in groep 8 droeg. Verder vind ik deze op de foto’s op zich nog wel leuk, maar ik zou ze zelf niet dragen. Mijn benen zijn dikker waardoor dit nog grover zou staan. Ik denk niet dat dat mijn figuur en benen goed doet 😉 Ik geloof wel dat ze heel lekker lopen.

Ugly sneakers combineren

De Ugly Sneakers worden nu veel gecombineerd met jeans die wat wijder vallen. Om heel eerlijk te zijn vind ik een skinnyjeans nog steeds het mooiste, maar ik word er wel vrolijk van. Als ik kijk naar de foto hierboven krijg ik er wel een voorjaarsgevoel van.

Ik vind ze persoonlijk mooier met de broek op de foto hierboven. Ik vind deze combinatie wat netter en zo lijken de schoenen meteen minder grof.

Wat vinden jullie van deze trend? Kenden jullie hem al? En zou je zelf deze sneakers dragen? Mocht je willen weten waar deze sneakers van zijn, deze zijn allemaal van Bristol.

Ik vind sommigen ervan erg leuk, maar moet tegelijkertijd ook nog wel een beetje wennen aan deze trend.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *