Home + De zakenmam agenda waarmee je moeiteloos je bedrijf met je gezin combineert!

De zakenmam agenda waarmee je moeiteloos je bedrijf met je gezin combineert!

Eigenlijk hebben wij moeders het goed voor elkaar. We kunnen namelijk alles: een heel gezin runnen, we hebben aandacht en staan klaar voor onze partners, werken, er goed uit zien, nog even snel een traktatie in elkaar knutselen, een luisterend oor zijn voor vriendinnen en oh ja, veel van ons runnen dan ook nog “even” een eigen bedrijf.

Maar klopt het eigenlijk wel wat ik zeg? Zoals het er staat klinkt het heel makkelijk en veel van ons (en onze omgeving!) zien dit als vanzelfsprekend. Dit hoort er toch bij? We gaan altijd maar door en denken niet teveel na over hoeveel we nu eigenlijk doen. En ja, dat ligt voor een heel groot deel aan ons zelf. We geven niet teveel uit handen, want dat doen we liever niet. We zien onszelf graag als die powervrouw die dit allemaal gewoon kan.

En ja, ik ben er van overtuigd dat we dit inderdaad allemaal kunnen, MITS we onszelf niet vergeten. We moeten wat vaker stilstaan bij de successen, want daar krijgen we energie van. We moeten eens vaker stilstaan bij onze doelen, want dan is de kans veel groter ze te halen. Natuurlijk zijn wij powervrouwen en kunnen we dit, het is allemaal een kwestie van goed plannen!

Plannen met de Zakenmam agenda 2018!

Datzelfde dacht Marieke Anthonisse van Zakenmam, zij is initiatiefnemer van de Zakenmam Agenda. Wij vrouwen kunnen alles, we zijn immers niet voor niets beter in multitasken dan mannen ;-), maar plannen is het toverwoord.

In de Zakenmam agenda 2018 is ruimte voor zowel je zakelijke als privé afspraken, maar dat niet alleen. De agenda begint eigenlijk met een terugblik op 2017. Hoe heb je deze afgesloten? Dit omschrijf je in een paar zinnen. Je mag namelijk best stil staan bij wat je hebt bereikt in het afgelopen jaar. Wat heb je geleerd en neem je mee in het nieuwe jaar?

Het nieuwe jaar begint met de volgende zin: alles wat je aandacht geeft, groeit. Inderdaad, dat weten we allemaal, maar gaandeweg zakt dat besef weg. Logisch, want je hebt het al druk genoeg. Toch helpt de Zakenmam agenda 2018 je dit te herinneren. Verder ga je aan het begin van het jaar visualiseren wat je aan het einde van 2018 wilt vieren. Door dat letterlijk te visualiseren maak je je doelen nog concreter. Normaal doen we dat weleens op een canvas doek, maar die verdwijnt ook in een hoek. Nu heb je alles overzichtelijk in de agenda die je dagelijks bij je hebt.

Waarom zou je deze agenda bestellen?

Deze agenda heeft alles waar wij ondernemende moeders blij van worden. De agenda is heel mooi en stijlvol vorm gegeven, maakt al je ondernemersdoelen concreet (ja, ook de cijfers, want we doen het natuurlijk niet voor niets), bied je ruimte voor jezelf en je kunt er alles in kwijt.

En jij kunt er één winnen!

Ik ben echt een enorme fan van deze agenda en mag er zelfs één verloten! Meedoen is heel simpel: vertel in de comments hieronder waarom je deze agenda wilt winnen en vertel ook welk doel jij hebt voor komend jaar, dan kunnen we elkaar ook alvast inspireren. Meedoen kan tot 18 september 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Doe je mee?

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 Reacties

 1. Desire
  4 september 2017 / 07:44

  Wat Mooi! Ik zou deze wel willen winnen omdat ik net een scheiding achter de rug heb en een nieuwe start ga maken samen met mijn zoontje. Ik ben net gestart met een eigen bedrijfje omdat ik hoop dat het daarmee financieel makkelijker wordt voor mij en mijn knul. Het is ook nog eens iets wat ik zelf heel leuk vind om te doen dus il heb er alle vertrouwen in dat dit moet lukken maar met deze agenda wordt het misschien wel iets overzichtelijker.

  Superleuke actie!

 2. 4 september 2017 / 07:56

  Ik doe graag mee. Mijn doel is om dit jaar groter de groeien met mijn blog. Hopelijk is het haalbaar. Deze agenda kan dus goed van pas komen om al mijn blogs in te plannen en mijn leven als werkende mama er omheen?

 3. 4 september 2017 / 08:52

  Ja ik doe mee! Al 15 jaar ondernemer en 11 jaar moeder en nog steeds niet dé agenda gevonden waarin ik dit kan combineren. Daarnaast ook druk met bloggen en studeren dus ik kan wat extra hulp bij het plannen gebruiken!
  Mijn doel voor 2018 zijn mijn zaak verder uitbreiden, een nieuwe studie starten, meer bloggen en vooral beter plannen zodat er tijd overblijft voor mijn gezin, ontspanning en sport.

 4. 4 september 2017 / 11:01

  Ik ben mama en freelancer en op zoek naar een agenda waarin ik alles kwijt kan. Dit klinkt ideaal!

 5. 4 september 2017 / 12:40

  Die agenda sluit aan bij alle behoefte die ik als mama heb en natuurlijk mijn mijn agenda behoeften voor mijn kapsalon

 6. 4 september 2017 / 16:58

  Die agenda maakt me héél nieuwsgierig! Inmiddels is mijn bedrijf(je) bijna 7 jaar jong of oud zoals je wil, maar het evenwicht tussen vrouw-zijn, moederschap en zaakvoerder zijn van Via Promessa blijft een behoorlijk moeilijke oefening. Tot nog toe heeft geen enkele agenda me daar kunnen bij helpen. Dus wie weet is de ZAKENMAM agenda wel dé ulltieme oplossing!

 7. Tosca
  4 september 2017 / 17:10

  Graag doe ik mee, lijkt me heerlijk om inderdaad eens moeiteloos te plannen. Attent te kunnen zijn en niets te vergeten. De tijd gaat heel snel dus ook om terug te kijken en herinneringen op te halen lijkt me deze agenda waardevol voor.

 8. Benita hammink
  4 september 2017 / 18:07

  Het afgelopen jaar stond in het teken van mijn bedrijf op de kaart zetten. Dit is ondertussen gelukt en verder groeien is de prognose.
  Het enigste wat ik lastig vond het afgelopen jaar is mijn zakelijke leven te combineren met mijn gezin. Aangezien er een kleintje geboren gaat worden eind 2017 zou het plannen van gezin en zakelijk ideaal zijn. Wat een leuke actie. Ik maak graag kans op deze prachtige agenda. Help mijn leven wat meer in balans te laten komen en bezorg de agenda naar mij 🙂

 9. Erika van Koert
  4 september 2017 / 18:49

  Ook ik doe graag mee. Naast mijn werk coördineer ik meerdere Vrijwilligers projecten. Mijn doel is om doe volgend jaar ook allemaal weer draaiende te houden

 10. Lyn
  4 september 2017 / 18:54

  Ik doe graag mee, lijkt me erg handig!

 11. 4 september 2017 / 18:57

  Deze staat bovenaan mn verlanglijstje! 2018 wordt “mijn” jaar. Zwanger van de derde, uitgeteld januari 2018. Gezin compleet, nu zakelijk nog! Mijn doel voor 2018; m’n eigen bedrijf dat genoeg klanten genereert om m’n vaste baan op te zeggen en volledig zelfstandig verder te gaan. Daarna mijn tijd beter verdelen qua werk/kids/man en mezelf niet te vergeten. Handig die zakenmam agenda ????

 12. klaartje
  4 september 2017 / 19:07

  Super leuke actie! Ik ben de trotse moeder van een pracht dochter van 6 en achter de schermen druk bezig met het opstarten van mij eigen bedrijfje. Om alles in goede banen te leiden van zowel mijn eigen zaak als mijn dochtertje zou ik graag deze agenda gebruiken zodat ik niets vergeet! Mijn doel om in 2018 per maand 3 trainingen te verzorgen. Heb er zin in!!! Klaartje

 13. 4 september 2017 / 19:08

  Het lijkt mij een prachtige kans om de focus vast te houden, terwijl we in ons gezin een nieuw kleintje verwelkomen binnenkort. Een nieuwe uitdaging in mijn nu bijna 4-jarig ondernemerschap. Ook nu we een stap maken om een huis te kopen met praktijkruimte, zodat ik moederschap en werk beter kan combineren. In al die omschakeling heb ik houvast en structuur hard nodig. Zeker als hoogsensitief persoon is dat een uitdaging in de balans houden ?. Dus ja, het cadeau zou heel welkom zijn!

 14. 4 september 2017 / 20:03

  Zwanger van onze derde, derde jaar als zelfstandige. En dat allemaal in januari. Lijkt me geweldig mooi om die handige én mooie agenda te winnen! 🙂

 15. Inge
  4 september 2017 / 20:11

  Geweldig, als moeder van 4 kinderen en 2 ondernemingen zou het geweldig zijn eens een agenda te hebben wat alles overzichtelijk inkan, wie weet gaat plannen dat eindelijk eens lukken

 16. 4 september 2017 / 20:50

  Strakke planning, het is wel een aandachtspuntje 😉

 17. Karin Kuin
  4 september 2017 / 21:01

  Geweldig? 1 agenda te beheren inplaats van drie? 3 agenda’s steeds controleren of alle afspraken erin staan, tijden, vrije tijd, kinderen, sinds 1 week een kleinkind erbij? Daar wordt ik soms wat moe van. Steeds bij een telefonische vraag of e mail eerst 3 agenda’s doorworstelen is geen doen meer. Dubbele afspraken is funest voor mijn bedrijf en kost dan kunst en vliegwerk om alles weer in goede banen te lijden. Dus ja….ik ben om met zo’n agenda?

 18. 4 september 2017 / 22:19

  Naast mijn rol als moeder, partner, kind, zus en zusje, vriendin, collega vervul ik ook nog de rol als onderneemster. Ik ben oprichtster van De Nieuwe Vrouw, coaching voor ambitieuze vrouwen.
  Ik zeg altijd practice what you preach!
  Mijn doel voor komend jaar is de balans die ik nu heb tussen werk en prive te behouden! Door te blijven doen wat ik leuk vind, tijd voor mezelf te nemen, maar vooral ook tijdig en goed te plannen! Dat is voor mij de reden waarom ik kans wil maken op De Zakenmam agenda!

 19. 4 september 2017 / 22:25

  Volgens mijn lieve omgeving zit ik teveel in m’n hoofd, moet ik meer aarden, schriftelijk plannen en van me afschrijven… daar lijkt mij de zakenmam agenda een super hulpmiddel bij: combineren van een tweetal ondernemingen, een gezin en vrijwilligerswerk moet op deze wijze eenvoudiger en duidelijker worden en leiden tot meer rust en overzicht. Ik ben erg benieuwd en zou ‘m graag uitproberen!

 20. Anita H.
  5 september 2017 / 00:16

  Ik heb nog geen agenda voor volgend jaar en deze lijkt me zeer geschikt. Roze is ook nog mijn lievelingskleur. Doel: meer discipline.

 21. 5 september 2017 / 10:06

  Graag wil ik mee doen om zo met mijn bedrijf meer mensen te kunnen helpen. Ik ben Afscheidsfotograaf en maak dus foto’s op een heel kwetsbaar moment. Hier moet ik secuur mee om gaan en dus is het belangrijk dat ik de dingen goed plan. De agenda zou voor mij dus een uitkomst zijn. In 2018 wil ik nog meer mensen een liefdevolle herinnering geven waardoor ze hun verlies makkelijker een plekje kunnen geven.

 22. 5 september 2017 / 13:49

  Hi,
  Twijfel, twijfel, twijfel… is deze agenda nou wel of niet handig en kan ik hem combineren met mijn digitale activiteiten? Hij is té mooi om aan te schaffen en vervolgens na een maand niet meer te gebruiken. Mocht ik hem winnen dan sta ik ook open voor het geven van een review (die dan wel of niet gepubliceerd wordt, dat is natuurlijk aan de bedenker en mamablogger zelf te bepalen). Winnen om te winnen is niet leuk, wil ook iets winnen waar ik vervolgens iets mee doe! Succes met deze actie!

 23. 5 september 2017 / 16:27

  Oh tof! Die wil ik wel winnen. Als mamma van 4 kleintjes met een jong bedrijf kan ik hem goed gebruiken
  Mijn doel van 2018 is het jonge Deense kindermerk Crawls op de kaart zetten in Nederland

 24. 5 september 2017 / 19:59

  Oeh dit zou me wel eens kunnen helpen met het inplannen van de werkzaamheden rondom mijn groeiende blog, mijn gewone drukke baan en mijn pas gestarte kleuter.. veel ballen om hoog te houden en met mijn perfectionistische inslag zou deze agenda heel fijn zijn om het overzicht te houden en niet mijn blog te laten ondersneeuwen onder de andere werkzaamheden (zoals nu wel gebeurt)

 25. Daan
  5 september 2017 / 22:06

  Het klinkt als een hele handige en fijne agenda. Als plan voor volgend jaar heb ik om een eigen onderneming op te zetten en wat helpt mij daar beter bij als deze agenda om alle afspraken en to do’s in bij te houden? 🙂

 26. Liesbeth
  6 september 2017 / 17:18

  Leuk! Ik ben heel benieuwd! Net mama geworden…. ga ik straks na mijn verlof weer aan het werk. Doel: balans tussen werk en prive!

 27. Marian B
  8 september 2017 / 10:53

  Dit lijkt me echt een agenda voor mij! Mijn eerste doel is de agenda winnen 😉 de rest komt er later wel in.

 28. Simone Op t Hoog
  11 september 2017 / 22:24

  Ik zou de agenda graag winnen!
  Mijn doel voor 2018 is beter plannen en meer grip krijgen op mijn tijd. Nu ik het steeds drukker krijg binnen mijn fotografie bedrijf is het soms lastig om alle zakelijke en privé afspraken goed in beeld te houden en een beland te vinden.
  Een fijne agenda is daarbij een mooi hulpmiddel! Deze agenda ziet er top uit!

 29. Carmen
  12 september 2017 / 09:11

  Hi Marisca,

  Dit lijkt me nu echt een TOPagenda! Ik ben nog steeds zoekende naar een agenda waar ik zowel mijn privé afspraken als zakelijk in een overzicht heb.
  Privé gaat nu in een gewone agenda, en zakelijk in mijn telefoon.. je snapt het vast 😉 dit gaat niet altijd goed.
  Deze agenda en ik lijken de perfecte match te zijn.

  Mijn doel voor 2018 is alleen de ballen de lucht in houden waar ik 100% achter sta. En de ballen waar ik dat gevoel minder bij heb, zonder schaamte laten vallen. Als moeder moet je al zoveel! En met mijn karakter WIL ik ook nog teveel. 2018 wordt het jaar waarin ik meer naar mijn gevoel ga luisteren, zowel zakelijk als privé. En alle tijd die ik daarmee win gaat naar mijn zoontje en mij, zodat we met zijn tweetjes heel veel leuke dingen kunnen gaan doen.

  En het mag gezegd worden: who run the world? MOMS!!

  Je gaat hier iemand heel erg verblijden met deze én mooie én handige agenda in 1.

  Liefs, Carmen

 30. anja
  12 september 2017 / 12:57

  ik wil graag deze agenda zodat ik alles op kan schrijven waar ik moet werken en welke afspraken ik heb zodat ik nooit ergens te laat kom of een afspraak vergeet

 31. Maaike tH
  12 september 2017 / 15:39

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee, ik heb namelijk sinds twee maand een nieuwe baan en ik wil graag zo veel mogelijk goed doen! Mijn doel is om beter te plannen, zodat ik meer tijd over houd voor mezelf en dingen die ik leuk vind 🙂

 32. Jan
  12 september 2017 / 18:34

  Elk dag up to date met deze prachtige agenda.

 33. Oma Will
  12 september 2017 / 20:12

  Dit is echt een toffe agenda om in te plannen wat ik allemaal van plan ben te gaan doen met mijn vijf kleinkinderen.
  Regelmatig pas ik op en ook komen de kleintjes veel bij mij logeren voor een weekendje.
  Dan plan ik altijd leuke activiteiten in of gaan we naar een dierentuin of pretpark.
  Met deze agenda heb ik dan een goed overzicht over wat er allemaal gaat en nog moet gebeuren en later een mooie herinnering om
  af en toe terug te kijken over hoe druk ik het had met de kleinkinderen.

 34. Nina Mol
  13 september 2017 / 05:51

  Ik ben een part-time moeder en freelancer dus kan wel een hulpje gebruiken!

 35. 13 september 2017 / 09:08

  Ik ben een mamma van 2 zoons. De oudste is 21 en de jongste is 3 😉
  Naast mijn gezin werk ik in de thuiszorg en in de avonden en weekenden sta ik op de bühne als zangeres. Daarnaast hou ik erg van dagjes uit gaan of bv toneel – theater avonden bezoeken. Zo’n agenda zou ideaal zijn voor mijn planning. Mijn idealen voor volgend jaar zijn nog meer optredens en dagjes uit en waarschijnlijk ook meer werken, zodat ik oudere mensen blij kan maken door hun te helpen. De adrenaline moet blijven stromen 🙂

 36. Anna Gieles
  13 september 2017 / 15:08

  Ik zou deze agenda heel graag winnen. Mooie kleur ook. Ben gek op rolze.

 37. 13 september 2017 / 22:02

  als moeder van een tweeling die ook nog eens blogt (ikzelf dan, niet de tweeling hoewel zij nu al voldoende te melden hebben vinden zij zelf 😉 ) kan ik deze agenda heel goed gebruiken om het overzichtelijk te houden 🙂

 38. Lilian
  14 september 2017 / 23:53

  Zou heel graag willen winnen ik haal altijd de zelfde agenda maar wil wel iets nieuwe proberen en dan is zoon actie altijd leuk!! Ik hoop dat ik win ????????

 39. Anneliese de Waal
  16 september 2017 / 19:48

  Ik doe graag mee voor de agenda, een prachtige agenda, super handig !!.

  Groetjes van,
  Anneliese

 40. 17 september 2017 / 20:24

  Mijn doel voor volgend jaar? Alles onder controle houden (voor zover dat mogelijk is) op een ontspannen manier. Zodat ik me geen ploetermoeder voel die tussendoor nog wat probeert te werken. Maar een echte zakenmam. Zo eentje die niet alles half doet. Maar op elk moment met haar volle aandacht is bij wat ze zich had voorgenomen om te doen. Zo’n handige agenda kan me daar denk ik super bij helpen. Alleen… weet ik niet of hij met die mooie roze kleur wel veilig is voor mijn dochters. 😀

  Liefs,
  Renée