Home + De start van het nieuwe schooljaar

De start van het nieuwe schooljaar

De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er hier alweer op en we zijn alweer begonnen aan de derde week. De tijd vliegt en de zomervakantie zijn we bijna alweer vergeten. Tijd om toch even terug te blikken op de eerste twee weken school, want voor veel kinderen is het toch weer even wennen. Je zit weer in het ritme waarbij je vooral heel veel moet en eigenlijk het gevoel hebt alsof je wordt geleefd.

Voorgaande jaren hadden wij dat gevoel ook, maar ik moest nu ook eerlijk bekennen dat ik het wel weer fijn vond om in het normale ritme te komen terwijl we een heerlijke vakantie hebben gehad. Weer lekker aan het werk en aftellen naar mijn verlof. We hebben natuurlijk wat om naar uit te kijken 😉 Daarnaast merkte ik dat Milan ook wel weer zin had in school.

Een goede start van het nieuwe schooljaar!

We zijn nu twee weken verder en Milan heeft een goede start gehad van het nieuwe schooljaar. Er zijn al leuke speelafspraakjes geweest, hij heeft al tig krullen bij elkaar gelezen, en is zelfs alweer door naar het volgende bad met zwemles! Dat is geen goede start, maar een vliegende start! Hij vindt het heerlijk om naar school te fietsen op zijn nieuwe fiets en heeft twee onwijs leuke en goede juffen. Ik hoop dat we die flow vast kunnen houden!

Aan het werk

De eerste twee dagen moest ik zelf wel weer in het werkritme komen, maar dat kwam al snel goed. Ik heb de smaak te pakken en geniet van de drukte. Toch moet ik helaas wel wat rustiger aan gaan doen, maar we hebben nu besloten dat ik een week eerder met verlof ga. Nog twee weekjes werken en dan is het al zo ver. Dan kan ik nog lekker met Milan keuvelen voordat zijn broertje komt.

Wat een heerlijk vooruitzicht! We hadden het nieuwe schooljaar slechter kunnen beginnen toch? Hoe verliep bij jullie de start van het nieuwe schooljaar?

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *