Home + Win!| Dit geweldige # shirt!

Win!| Dit geweldige # shirt!

Een tijdje terug kreeg ik van Digitransfer de vraag of ik een T-shirtje voor M wilde ontwerpen. Ik ben geen ontwerper en heb ook weinig creativiteit in mij, maar dit was wel heel toevallig, want ik liep al even met een idee rond. Ik had namelijk tijdens Serious Request 2014 de # trui gezien van dj Domien. Ik wilde ook zoiets voor M!

Terwijl half Twitter gebruikend Nederland zich afvroeg waar die leuke trui vandaan kwam, was ik ook al aan het speuren geslagen.

Bestond er namelijk ook zoiets leuks voor M? Voor een kind van een bloggende moeder die ook nog eens haar geld verdiend met social media en digitale communicatie is dit toch dé musthave? En buiten dat is het natuurlijk ook nog eens super uniek en hip. Maar helaas was zoiets nergens te vinden…

Ik wilde graag een T-shirt met oog op de zomer. En nu het wat kouder is, is het perfect met een spijkerjasje of een vest. Ik heb gevraagd wat de mogelijkheden waren en het kon! Ik heb een lettertype en de grootte van de #’s bepaald en het shirt werd gemaakt. Eenmaal thuis was hij nog leuker dan ik had verwacht en wat staat het hem leuk!

#, shirt, Domien, trui, winnen, kidsfashion, kindermode, kinderkleding, Marisca, Kenter, mamablogger

Wat is ‘ie leuk!

Ik liet de proefdruk op Facebook zien en kreeg al veel leuke reacties. En natuurlijk gun ik jullie ook zo’n tof shirt 😉

Daarom heb ik goed nieuws, want ik mag één # shirt in een gewenste maat aan één van  jullie verloten! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achterlaten in de comments hieronder. Waarom wil je dit shirt winnen en in welke maat? De winactie loopt tot en met 3 februari aanstaande en daarna maak ik een winnaar bekend. Doe je mee? (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd)

Marisca, Kenter, mamablogger

socialmediaalacarte-ads klein

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 27 januari 2015 / 09:32

  mooi shirt hij staat Milan goed
  Helaas geen klein zoon alleen twee meiden dus ik doe niet mee met je win actie
  Wel meteen even gekeken bij Digi Transfer en ga er eens een leuk hempje met eigen ontwerp voor mijn dochter of klein dochters laten maken wel hoop ik dat ze meer pastel kleuren gaan krijgen ;))

 2. laurens klappe
  27 januari 2015 / 09:51

  Ik wil hem graag winnen omdat ie nergens te koop is en dan ben je pas echt UNIEK !!! Geweldig shirt !!! Maat xl graag als ik win . Man
  gr laurens klappe

 3. 27 januari 2015 / 10:31

  Zou t aan mijn nichtje Lizzy schenken . Haar ouders hebben niet veel te spenderen en kleding is toch al duur . Lizzy is zo’n lief kind .

 4. Angelique sibbes
  27 januari 2015 / 20:38

  super shirt, gister live bij M gezien, denk dat mijn Daan hem ook stoer staat ( mt 152)

 5. Adri Noorlander
  27 januari 2015 / 20:53

  Voor kleinzoon Luuk,die staat het vast net zo stoer als bij jou stoere mannetje!
  En waarom? Omdat ik het een heel apart en stoer shirt vind!
  Maat 128 of 134 denk ik !
  Hij is pas 8 en is smal en niet zo lang!