Home + Verslag van een heerlijk dagje (winter) Efteling!

Verslag van een heerlijk dagje (winter) Efteling!

Vorige week was manlief jarig en ik ben aanstaande vrijdag jarig. Meestal vieren we dit in het weekend wat er tussen valt samen, maar als we heel eerlijk waren hadden we er dit jaar niet zoveel zin in. Het is bizar druk met werk en andere dingen en ik moest afgelopen zaterdag ook de hele dag naar school. Om toch wat leuks te gaan doen besloten we naar de Efteling te gaan, want waar kun je nu beter een verjaardag vieren dan in de Efteling?!

En dus gingen we gisteren, met opa en oma ook in de auto gepropt, op weg naar Kaatsheuvel. Gewoon een dagje ontspanning en qualitytime met elkaar.

Ik hou van de Efteling! Het is dat de kaartjes belachelijk duur zijn, maar anders kwamen we er wel wat vaker. Dit keer hebben we wel van tevoren goed gekeken waar we de kaartjes goedkoper konden krijgen. Dit keer vonden we ze €8(!) per kaartje goedkoper bij de ANWB. Wij zijn lid en op vijf kaartjes scheelt dat gewoon €40! Dat is dus een heel kaartje en de helft van het parkeergeld. Ik ben een blijf een Hollander hoor 😉

En toch krijg je altijd waar voor je geld, wat een heerlijk park is het toch! Na 20 keer Droomvlucht ben ik nog niet uitgekeken en na 10 keer Vila Volta vind ik het verhaal van de bokkenrijders nog steeds leuk. M was er ook niet voor de eerste keer, maar ook hij beleefde het alsof hij er voor het eerst was. En daarom de mooiste foto’s van een heerlijke dag in de Efteling!

Wil je ook nog naar de Winter Efteling? Dat kan deze week nog!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 26 januari 2015 / 12:51

  de efteling is inderdaad erg mooi. Maar (wat jij al zegt) schrikbarend duur! gewoon niet leuk meer. En dan moet je er nog heen rijden, patatje eten etc. Maar met die korting wordt het leed flink verzacht!

  • 27 januari 2015 / 07:20

   Nou inderdaad Kiki, en toen wij een karretje wilden lenen voor onze zoon zodat hij niet de hele tijd hoefde te lopen, moesten we daar ook nog €4 voor betalen. Vervolgens werd het karretje gestolen… Maar wel een superdag gehad!

 2. ad van Stijn
  26 januari 2015 / 12:53

  Het was een gezellige dag in de Efteling en wat smaakte die chocomelk met slagroom en de patat in grote puntzak met satésaus ook heerlijk…..Jammer dat de puntjes van de vorkjes zo kort waren en daardoor valt de patat met saus lekker makkelijk op je kleding…..Verder wil ik de laffe dief van ons karretje nog even bedanken ! Welke idioot jat er nou een karretje wat je voor 4 euro kunt huren ? Ja dan ben je wel heel zielig hoor…..Maar verder was het een hele fijne dag