Home + Welke schoenen draag jij op jouw grote dag?

Welke schoenen draag jij op jouw grote dag?

Ga je binnenkort trouwen? De mooiste dag van je leven! Althans, dat hoop je maar ;-). Aan je voorbereiding zal het waarschijnlijk niet liggen. De meeste bruidsparen beginnen daar ruim op tijd mee, een jaar van tevoren is zeker geen uitzondering. Veel aandacht gaat uit naar locaties, zoals de plek waar je gaat trouwen, maar ook waar je je receptie gaat houden en gaat eten. En heb je al over de locatie van je huwelijksreis nagedacht? Naast locaties, eten en drinken en zaken als het kiezen van getuigen en het maken van een verlanglijstje voor de bruidscadeaus, is ook kleding een belangrijk issue waar veel bruidsparen al ruim op tijd mee aan de slag gaan. Kleding, maar zeker ook schoenen. Waar bruiden aan hun jurk vaak heel veel tijd besteden, worden de schoenen er vaak een stuk sneller bij gezocht. En dat terwijl er ook op dat gebied echt heel veel keuze is.

Ga je voor traditioneel of geef je er je eigen draai aan?

Denk je aan bruidsschoenen, dan denk je vaak aan de nogal traditionele exemplaren die je in bruidszaken vaak voor worden geschoteld. Vaak (min of meer) in de kleur van je jurk, en meestal niet al te opvallend. Een prima keuze, zeker als je ook qua kleding voor een vrij klassieke look gaat. Deze schoenen passen er goed bij, en leiden de aandacht niet af van je jurk.

Steeds meer bruiden pakken het echter anders aan. Zij kiezen in hun dagelijks leven ook niet voor onopvallende schoenen die iedereen draagt, nee, ze pakken liever juist een beetje groots uit. Opvallende schoenen, bijzondere exemplaren, daar zijn ze dol op. En waarom zouden ze dat op hun trouwdag niet ook doen? En dus is het al lang niet meer een ‘regel’ dat je onder een witte jurk ook witte schoenen zou moeten dragen. Welnee! Als jij de voorkeur geeft aan rood, of aan welke kleur dan ook, dan is het juist leuk om die gewoon lekker aan te trekken. Want ook op je grote dag, misschien wel juist dan, is er helemaal niets mis mee om gewoon je eigen smaak te volgen.

bruiloft_schoenen_mamablogger_lifestyle_trouwen_

Denk ook aan het comfort

Lang niet iedere Nederlandse vrouw draagt op dagelijkse basis hoge hakken. Er zijn zelfs genoeg vrouwen die helemaal geen hakken bezitten. Niet zelden kiezen zij er dan voor hun trouwdag voor om wél hooggehakt door het leven te gaan. Op zich een logische keuze, het staat vaak mooier bij de jurk, maar als je er nauwelijks op kunt lopen en de hele dag zere voeten hebt, eigenlijk een beetje zonde.

Kies liever voor schoenen waar je je wél comfortabel op voelt. Dat hoeven geen sneakers te zijn, maar we zien dat schoenen als espadrilles dames vaak veel lekkerder zitten dan de klassieke pump. Ook deze heb je in allerlei kleuren en modellen, met hakken in verschillende hoogtes, dus keuze zat. Kies vooral voor een schoen waar jij je prettig bij voelt, jij loopt er tenslotte de hele dag op rond.

Welke schoenen droog jij toen je trouwde?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Debby
    16 april 2022 / 08:04

    Ik had een paar hele espadrilles met lint ? ik draag niet vaak hakken en onze locatie had cobblestones dus dat zag ik niet zitten! Plus deze heb ik erna nog vaak gedragen wat je met n paar satijn witte hakken vaak nooit meer doet ?