Home + Dagje weg | Naar het Amsterdamse bos!

Dagje weg | Naar het Amsterdamse bos!

Als je de weekendvlog hebt gezien dan weet je dat we andere plannen hadden voor afgelopen zondag. We zouden namelijk naar de IJ-hallen gaan, maar Patrick had zich vergist in de datum. Omdat we al onderweg waren naar Amsterdam besloten we naar het Amsterdamse bos te gaan. Daar waren we vaker geweest, maar nu als gezin van 4.

Het bloesempark

We zijn een jaar of twee terug ook in het Amsterdamse bos geweest en gingen toen naar het Bloesempark. Adembenemend mooi! Nu willen we eind maart/begin april weer terug in de hoop dat de bomen in bloei staan en we prachtige foto’s kunnen maken van de jongens bij al die prachtige bomen.

Deze foto’s zijn van twee jaar geleden en toen viel de bloesem al uit. Maar dan nog is het een prachtig plaatje!

De geitenboerderij

Een absolute aanrader is de geitenboerderij. We hebben er hier ook één in de buurt, maar die is lang niet zo leuk als deze. Je kunt hier lekker eten en drinken, er is een groot terras, een enorme grote en leuke speeltuin en heel veel ruimte voor de geiten.

Dit ziet er toch al heerlijk uit? Wij hebben ons er een paar uurtjes vermaakt en zelfs Floris heeft onwijs genoten. Hij vond de geitjes fantastisch en schaterde het uit van het lachen.

Verder kun je er heerlijk wandelen, kun je met mooi weer naar het water en niet te vergeten, fantastische foto’s maken van je kind(eren). Ik zag geloof ik op het bord nog een andere boerderij en er worden veel activiteiten georganiseerd.

Bij mooi weer vroeg vertrekken

Als het goed weer is raad ik je aan vroeg te vertrekken. Wij waren er rond een uur of half 11 en toen werd het al druk. We hadden nog een plekje in het restaurant, maar dat duurde niet lang meer. Als je dat belangrijk vind, bijvoorbeeld om je kind te voeden, is het dus raadzaam om vroeg van huis te vertrekken.

Verder zijn kaplaarzen geen overbodige luxe en zou ik de kinderwagen buiten het geitenverblijf laten staan. De geiten vonden onze wagen wel erg lekker 😉

Ze hebben een leuke winkel, maar de entree is gratis. Het parkeren overigens ook.

Dus mocht je nog niet weten wat jullie dit weekend gaan doen. Amsterdamse bos it is!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Christine
  11 maart 2018 / 09:19

  Ziet er geweldig uit!
  Bedankt voor de tip voor dit leuke en portemonnee-vriendelijke uitje!

  • 11 maart 2018 / 09:24

   Graag gedaan en het Bloesempark is ook echt een aanrader! Zo adembenemend mooi 🙂

   • Christine
    12 maart 2018 / 10:05

    Als alles goed gaat ben ik zo’n 22weken zwanger eind maart. Nog geen heel zwanger buikje dus, maar het ziet er met al die bloesembomen wel prachtig uit als zwangerschapsshootlocatie!!

    • 13 maart 2018 / 07:20

     Dat is het ook zeker! Ik zou er graag een shoot willen doen met de jongens 😉