Home + Diary | Wij vonden iets heel geks op de begraafplaats…

Diary | Wij vonden iets heel geks op de begraafplaats…

Pff, weer een week voorbij en weer een week dichterbij de vakantie, lekker vooruitzicht hoor! Afgelopen week liet ik mijn nagels weer doen, werd er gewerkt in de tuin, gingen we brunchen in Amsterdam, zat ik opeens bij de huisarts vanwege flinke benauwdheid, heb ik weer buiten de deur gewerkt en vonden we iets heel geks op de begraafplaats… Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Goedemorgen! Nieuwe week, nieuwe kansen! Ik maak ons ontbijtje weer en geniet van mijn kletsende jongens aan de tafel. Ze zijn zo gek op elkaar! Als Floris bij oma is breng ik Milan weer naar school. We zijn vroeg, maar het is lekker weer. En ach, anders brengen mijn nieuwe schoenen wel een beetje kleur.

Na een drukke dag op kantoor haal ik de jongens op. Zij hebben al gegeten bij opa en oma en Pat en ik eten nasi. Floris vindt dat ook wel erg lekker en ziet iedere keer wel een mogelijkheid om nog wat hapjes te scoren. Vooral kroepoek gaat er wel in 😉

We kletsen nog wat met elkaar over onze dag en terwijl ik de vaat doe gaan Pat en Milan samen nog wat stenen stapelen in de tuin. Een flinke klus, want we hebben ruim 31 m2 liggen in kleine steentjes…

Zie je hoe onze tuin eruit ziet? En dan heb ik nog ingezoomd. In werkelijkheid is ‘ie nog wat groter, maar hij ziet er niet meer uit.

Dinsdag

De zon schijnt weer en hoe! Ik breng Floris eerst bij oma en hij duikt gelijk op het speelgoed. Ik maak nog snel even deze foto voordat ik Milan weer naar school breng.

Ik ben de hele dag aan het werk en ’s middags fiets ik naar de andere kant van Gouda voor een overleg op mijn oude stekkie waar ik 8 jaar heb gewerkt. Heel erg leuk om iedereen weer te zien. Het was gezellig!

Eenmaal thuis eten we snel, douchen we de jongens en zeem ik nog even de ramen. Tja, het moet toch gebeuren en ik had er even zin in. Floris kwam even kijken of ik niets ben vergeten.

diary_tuin_persoonlijk_mamablogger_nagels_

De jongens mogen wat langer opblijven, want Milan mag nog de eerste helft van de oranje dames kijken en Floris heeft ook nog weinig zin om te gaan slapen. Ik begin ondertussen aan de 2019 editie van de 42 gratis en low budget uitjes voor het hele gezin. Nog steeds is het artikel van 2018 een heel groot succes en ik kreeg zoveel tips dat ik besloot een nieuwe editie te maken. Ik print de lijst uit van vorig jaar en verzamel en check alvast wat nieuwe uitjes. Het wordt weer een monsterklus.

Woensdag

Mijn vrije dag begint met… de was. Houdt het dan echt nooit op?! Rond 8.00 uur brengen Floris en ik Milan naar school. Hierna fietsen we gelijk door naar de huisarts. Ik heb het heel benauwd door de hooikoorts en zelfs mijn puffer helpt niet meer voldoende. Ik krijg nieuwe medicijnen waarvan ik hoop dat ze snel aanslaan.

Eenmaal thuis leg ik Floris op bed en begin ik met bloggen. Omdat ik zoveel opdrachten had heb ik niet veel vooruit kunnen werken voor de lopende week. Snel aan de slag dan maar! Er komt echter niet veel van werken omdat Floris weer snel wakker wordt en hier thuis ook nog dingen gedaan moeten worden.

Als we Milan hebben opgehaald uit school eten we lekker een boterham. De jongens kunnen snel aanvallen, want ik heb ik al klaargemaakt voor we naar school fietsen. Omdat we zo lekker op kunnen schieten zijn we op tijd bij de Jumbo. Ik kan dit pakket ophalen voor maar €4,99 omdat ik de avond ervoor met de Too Good To Go app een bon heb gekocht. Dit pakket was zeker €25,- waar! Ik heb al eerder dit jaar geschreven over deze app. Dit artikel kun je hier nog nalezen.

We racen snel weer door, want ik moet nog naar de apotheek voor mijn nieuwe medicijnen én we moeten door naar de musicalles. De voorstelling wordt volgens mij weer fantastisch!

Eenmaal thuis eten we een soepje. Hierna halen we oma op, want het is weer kijkles van het zwemmen. Als we allemaal weer thuis zijn en de jongens op bed liggen heb ik het vreselijk benauwd en het duurt even voor de medicijnen wat doen. Daarna gaat het goed en ik heb heerlijk kunnen slapen.

Donderdag

Het is mijn thuiswerkdag en dat is wel te zien! Ik knal vanochtend lekker door.

Aan het einde van de ochtend komt de pakketjesman met deze supermooie QBit buggy. Hij is helemaal zwart en zo onwijs mooi! Binnenkort de review ervan!

Ik sluit af met de brand- en ontruimingsinstructie van mijn werk en sluit af met het examen. Gelukkig haal ik een 10. Ook weer in the pocket.

Om 12.30 uur ben ik klaar. Ik doe snel de vaat, vouw een was weg en dweil mijzelf als het ware het huis uit. Kijk mijn vloertje eens shinen. De emmer blijft in de gang staan en ik doe de deur op slot.

Ik loop naar De Chocoladefabriek om een middag aan de blog te kunnen werken. Er zijn weer nieuwe opdrachten en ik wil wat vooruit werken. Heel erg fijn dat dat kan! Een uurtje later sluit mijn collega aan en terwijl zij werkt voor ons werk, werk ik aan de blog. We zijn onwijs productief en na 3,5 uur heb ik maar liefst vijf artikelen geschreven!

Aan het einde van de middag pak ik samen met de jongens de nieuwe buggy uit en Floris vindt hem fantastisch!

Vrijdag

Milan maakt deze foto van mij en Floris met de nieuwe Qbit buggy en wat rijdt hij fijn! Een minpuntje volgens Milan, de beker van Floris onderin het mandje. Geen gezicht op de foto zegt hij. Hij heeft een punt…

Ik breng Milan naar school en blijf wat langer vanwege de opening van de Koningsspelen. Daarna fiets ik snel door naar mijn werk. Op naar een nieuwe dag op kantoor!

Vandaag mag ik even lak hebben aan alles vind ik van mijzelf en ik ga met mijn collega’s mee snacken. Dat is meteen de laatste foto die ik vandaag maak…

Zaterdag

Ik moet om 9.00 uur voor mijn nagels en kies uit deze nieuwe kleuren. Het word uiteindelijk een soort mint. Lekker voor de lente!

Als ik klaar ben fiets ik meteen naar huis om Floris op te halen. Wij gaan samen de stad in terwijl Pat en Milan alle zooi uit de tuin naar de stort brengen. Fijn dat dat allemaal weg is! Floris en ik vermaken ons ondertussen prima. Ik zie iets heel leuks voor Mamablogger en maak er meteen foto’s van. Ook shop ik nog wat kleding. Eenmaal thuis ligt deze hele fijne bon van Intratuin op de deurmat. Dankjewel Intratuin! Deze komt heel goed van pas voor onze nieuwe tuin.

Als we allemaal thuis zijn rijden we naar de houthandel voor het bestellen van de schutting, palen, steenschotten, schroeven en de mikmak. Een heeeeeeeel duur grapje… Pff…

Daarna rijden we door naar Bodegraven om het graf van mijn vader op te knappen. We trekken alle buxus eruit en gooien alles weg dat erin staat. Ik haal snel wat plantjes en grond om het netjes te maken. We zijn lekker aan het werk totdat we een bovengebit vinden. Het zou zomaar van mijn vader kunnen zijn, maar we hebben echt geen idee. We begraven het maar netjes terug. Dit is overigens niet het eerste dat we meemaken op de begraafplaats, er gebeuren wel meer gekke dingen. Ik heb er destijds dit artikel over geschreven.

Eenmaal thuis doen we niet zoveel meer. Ik werk lekker vooruit, we eten en rommelen gewoon lekker in huis en in de tuin.

Zondag

Onze zondag begint goed, want we zijn uitgenodigd door Brooks in Amsterdam! We mogen er komen brunchen om te ervaren hoe het is als de kinderen worden vermaakt door een heuse nanny, terwijl we tussendoor lekker eten. Het was heerlijk! Binnenkort komt er een uitgebreide review online.

Aan het einde van de straat ziet Milan een Dunkin Donuts en hij wil er heel graag eentje kopen. Nou, vooruit dan maar, maar hij mag hem nog niet meteen opeten. We maken nog een tussenstop in Bodegraven en daar eet Milan zijn donut op. Hij valt in de smaak!

Ondertussen ben ik druk aan het verkopen. Ik zet ’s morgens de Maclaren buggy te koop, en om 15.00 uur wordt hij al opgehaald. Ook de kleding van Floris wordt vandaag opgehaald. Het gaat altijd zo snel, maar het ruimt wel lekker op!

Ook maak ik nog wat foto’s voor Mamablogger waarnaar ik het wel welletjes vind voor vandaag. Op naar een nieuwe week!

Komende week moet ik nog twee dagen naar kantoor en dan heb ik vakantie! Fijne week!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *