Home + Musthave | Tijger vloerkleed van Kruidvat!

Musthave | Tijger vloerkleed van Kruidvat!

Dit is zo’n gevalletjes van iets zien, het snel in huis halen (dankjewel mam!), fotograferen en meteen met jullie delen. Gisteren zag ik namelijk te gekke dierenvloerkleden voorbij komen in de folder van Kruidvat. Ze lijken heel erg op een duurdere variant, maar dan voor €13,99! Is ‘ie in het echt net zo leuk en de moeite waard? Ik laat het je zien!

Tijger vloerkleed van Kruidvat

Toevallig heb ik een paar weken terug bijna de “echte” gekocht, maar ik vond ze toch te duur. Voor dit formaat betaal je dan al snel €90,- en als je een maatje groter wilde betaalde je €160,- Laat ik voorop stellen dat dat het waard is, want ze worden dan met de hand gemaakt, zijn dikker en kwalitatief echt beter. De andere kant is echter dat we regelmatig wat veranderen in ons huis en als je een dergelijk kleed koopt voor in de speelhoek of kinderkamer, het echt een behoorlijk uitgave is. Het is een afweging die je zelf moet maken, maar wij kozen voor deze budget variant van Kruidvat.

De afmetingen van dit vloerkleed zijn 77 x 113 cm en er zijn drie varianten; de tijger, de panter en de zebra. Hoewel je zou verwachten dat ik voor de panter zou gaan, is het toch een tijger geworden en ze kosten dus €13,99. Dat scheelt behoorlijk!

In de speelhoek

We hebben dit tijgervloerkleed in de speelhoek gelegd en Floris zat de hele tijd het kleed te aaien. Dikke vrienden dus 😉

Het kleed is dus lekker zat, mooie gedetailleerd en heeft precies de goede afmetingen voor dit soort speelhoekjes en op de kinderkamer. Hij is wel wat dunner dan de echte, maar hij is wel heel erg mooi. Het is gewoon een supergaaf kleed voor deze prijs en een echte blikvanger!

We zien de laatste tijd steeds vaker dierenprints in het interieur. Eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken en dit is een onwijs leuke toevoeging. Het staat super stoer in de speelhoek van de jongens en eindelijk heb ik toch mijn kleed!

Ik wilde deze tip heel erg graag met jullie delen en ben heel benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik. Voor welke van de drie zouden jullie gaan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *