Home + Videoland kerstfilms | Dit zijn de nieuwe films van 2020 en die zijn leuk!

Videoland kerstfilms | Dit zijn de nieuwe films van 2020 en die zijn leuk!

Kerstfilms kijken, kan dat al? Het is bijna half oktober dus ik vind zeker van wel! Ik houd van kerstfilms en kan het dan ook niet laten om er ieder jaar wel iets over te schrijven. Meestal schrijf ik dan over de kerstfilms op Netflix, maar als ik heel eerlijk ben leek dat aanbod mij dit jaar wat minder leuk dan die van Videoland. Of dat echt zo is moet nog blijken, want ik ga er zoveel mogelijk kijken, maar het aanbod klinkt goed en het is prima weer voor kerstfilms. Dit zijn de acht nieuwe kerstfilms op Videoland van 2020!

Christmas Wonderland (uit 2018)

Heidi woont in New York en werkt daar als curator in een galerie. Voor de feestdagen gaat ze terug naar haar geboortedorp waar ze haar oude jeugdliefde tegenkomt. Hij is degene die Heidi vraagt om het kerstbal te decoreren en als ze daarmee aan de slag gaat herontdekt Heidi haar passie voor schilderen. Om te weten hoe het verder gaat zul je de film moeten zien, maar zal Heidi na de feestdagen nog terugkeren naar New York?

Christmas made to order (uit 2018)

Steven heeft heel enthousiast zijn hele familie uitgenodigd voor kerst, maar heeft vervolgens geen flauw idee hoe hij alles moet regelen. Hij schakelt daarom de hulp in van Gretchen, holiday decorator. Zij moet zijn huis omtoveren tot een waar winterwonderland. Je voelt hem denk ik al een beetje aankomen, maar er bloeit iets op tussen Steven en Gretchen. Gaat deze liefde stand houden?

How the Grinch stole Christmas (uit 2000)

Ik moet eerlijk zeggen dat dit soort films mij veel minder leuk lijken en ik deze denk ik niet zo snel zal gaan kijken. Desalniettemin zijn er ongetwijfeld heel veel mensen die deze wel heel leuk vinden. The Grinch heeft absoluut geen zin in kerst en wil een klein dorpje gaan terroriseren op kerstavond. Het kleine meisje Cindy begrijpt er helemaal niets van, want hoe kun je nu niet van Kerst houden? Zij probeert er alles aan te doen om the Grinch op andere gedachten te brengen.

A gift wrapped Christmas (uit 2015)

Deze film scoorde een hoog cijfer en komt uit 2015, maar staat nu voor het eerst op Videoland. In deze film draait het om Gwen en zij is personal shopper. Haar nieuwste klant is Charlie. Hij is een alleenstaande vader en leeft voor zijn werk. Daardoor brengt hij nauwelijks tijd door met zijn zoontje Owen. Ik denk dat we allemaal wel weten hoe het af zal lopen, maar ik houd van dit soort verhalen!

Random acts of Christmas (uit 2019)

Dit is een film uit 2019 en is daarmee de nieuwste film die Videoland heeft toegevoegd aan het aanbod kerstfilms. Wie is toch die weldoener die cadeautjes uitdeelt in het stadje waar journalist Sydney woont? Zij probeert de identiteit van deze geheime weldoener te achterhalen en krijgt daarbij hulp van collega journalist Collin. Sydney wordt verliefd op Collin en komt achter de ware betekenis van kerst.

A wedding for Christmas (uit 2018)

Bruiloften, weddingplanners en kerstfilms zijn een perfecte combinatie. In deze film uit 2018 draait het om Haley; weddingplanner en zij mag de bruiloft van haar zus organiseren. Voor deze bruiloft keert ze terug naar haar geboortedorp waar ze jeugdliefde Carter tegenkomt. Waar hebben we dat eerder gehoord? 😉. Keert Haley weer terug naar de grote stad of blijft ze bij Carter in haar geboortedorp?

Christmas in royal fashion (uit 2018)

Nog zo’n goede combi: kerstfilms en Royals. Helemaal van kleine plaatsjes waar we natuurlijk nog nooit van hebben gehoord en waar het altijd sneeuwt met kerst. Ik houd ervan! Kristin is assistente bij een groot PR-bedrijf en is verantwoordelijk voor een kerstshow van een modebedrijf die gesponsord wordt door de koninklijke familie. Een knappe prins kan niet ontbreken natuurlijk en ook hiervan kunnen we wel raden hoe het af gaat lopen, maar nogmaals, ik houd ervan!

Office Christmas party (uit 2016)

Deze film is de enige uit dit rijtje dat ik wel heb gezien. In deze film speelt niemand minder dan Jennifer Aniston! Zij speelt Carol Vanstone, CEO van een familiebedrijf waar ook haar minder serieuze broer Clay werkt. De baan van Clay staat op het spel en er moet een belangrijke klant worden binnengehaald om zijn baan te redden. Het idee is om een bescheiden kerstborrel te organiseren voor deze klant, maar als snel loopt deze kerstborrel enorm uit de hand.

Deze film gaat stiekem helemaal nergens over, maar is dat niet het principe van alle kerstfilms? Ze kijken heerlijk weg en dat is ook de bedoeling. Het leuke aan deze film vond ik dat het geen cliché kerstfilm is.

Welke van deze Videoland kerstfilms wil jij gaan zien of heb je al gezien? Heb je een favoriet? Laat het me weten in de comments!

Tip: Videoland kerstserie ‘Kerst met de Kuijpers’! 

Tip: Videoland kerstserie ‘Kerst bij Koosje’

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *