Home + Christmas Countdown #4 | Review Videoland serie ‘Kerst met de Kuijpers’

Christmas Countdown #4 | Review Videoland serie ‘Kerst met de Kuijpers’

Vorige week zag ik de preview van de nieuwe Videoland serie ‘Kerst met de Kuijper’. Als enorme liefhebber van de kerstfilms was ik ook wel heel erg benieuwd naar deze kerstserie. Is hij echt zo leuk en grappig als van tevoren werd gezegd? Pat en ik hebben afgelopen zaterdag de hele serie gebingewatched en dit vinden wij ervan!

Waar gaat Kerst met de Kuijpers over?

Kerst met de Kuijpers is een vijfdelige serie. Iedere aflevering duurt 20 minuten dus eigenlijk is het een in stukjes geknipte film van ruim 1,5 uur.

Moeder Marja is al drie jaar weduwe, maar heeft sinds kort een nieuwe liefde. Ieder jaar vierde ze Kerst met haar kinderen en kleinkinderen, maar die hebben dit jaar andere plannen. Marja vindt dat eigenlijk helemaal niet erg, want nu kan ze de kerstdagen lekker rustig doorbrengen met haar nieuwe liefde Hans.

Een dag voor Kerst staat eerst haar zoon Casper voor de deur met zijn vrouw en kinderen. Gezellig, maar Marja heeft haar kinderen nog niets verteld over Hans. Als ook zoon Frank met zijn nieuwe, veel jongere vriendin, voor de deur staat is de chaos bijna compleet. Niet veel later staat namelijk ook Franks ex-vrouw Lilian met hun zoon voor de deur. Iedereen belooft maar heel even te blijven, maar dat blijkt, tot grote frustratie van Marja, toch niet zo te zijn…

Bekijk hieronder de trailer.

Wat vinden we van Kerst met de Kuipers?

De serie is ontzettend grappig en heel erg herkenbaar voor heel veel gezinnen. Kinderen die niet luisteren, verliefde pubers, een verliefde moeder, een broer met een midlife crisis, een jaloerse ex, een bemoeizieke buurvrouw, een schoondochter die het gevoel heeft het nooit goed te doen en nog veel meer. Dat maakt de serie ook zo leuk.

Het kijkt heerlijk weg, we hebben echt gelachen en uiteindelijk heeft het alle ingrediënten die een kerstfilm ook zo leuk maken. Het is een fijne serie om lekker te kijken tijdens deze week voor Kerst en mocht je de Kerst vieren met je familie, dan kun je alvast wat moed verzamelen 😉 Misschien realiseer je je dat het bij jullie zo slecht nog niet is haha.

We waren in het begin wat sceptisch, maar vonden het beiden echt een ontzettend leuke serie! Heb jij Videoland? Wij twijfelden of we het zouden houden, omdat we veel meer naar Netflix kijken, maar als ze doorgaan met dit soort leuke series, dan willen we het zeker nog even houden!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *