Home + Tip| De houten kerstboom van Action!

Tip| De houten kerstboom van Action!

Ik ben al helemaal druk met de feestdagen. Cadeautjes, lijstjes, fop cadeaus voor in de klas, echt de hele mikmak. Ik vind december zó gezellig, ik kijk echt naar deze dagen uit. En ja, ik ben dan ook zo’n type wat dan zoveel mogelijk kerstafdelingen in winkels af struint, heerlijk!

Toen ik een week of twee terug weer eens bij de Action was zag ik deze houten kerstboom. Ik ben fan! Ik had ze de afgelopen jaren weleens gezien en ze zijn natuurlijk ook leuk om zelf te maken. Maar ja, zeg nu zelf, voor €9,95 kun je niet tobben toch?

Deze kerstboom is al leuk zonder dat hij geverfd is, maar je kunt hem natuurlijk ook even verven met de White wash van de Action. Dan geef je hem net wat extra’s. Wij houden hem in ieder geval zo. Toch was het even lastig om te bedenken hoe je deze dan gaat versieren.

Omdat we hem op de eettafel gaan zetten kunnen we er dus waxinelichtjes op zetten. Is toch een heel stuk veiliger dan wanneer je dit zo op de grond zou zetten 😉 Verder kun je er dus denneappels op leggen en hem decoreren met een woonketting. Ik moet nog even kijken wat ik er zelf verder mee doe tegen die tijd, maar je kunt er wel alle kanten mee op.

Maar eigenlijk bedacht ik mij nog iets. Je kunt deze boom ook door de kinderen laten versieren en hem bij hen op de kamer zetten. Zeker meiden vinden zo’n boom super gezellig en als je nu een meisje hebt dat lyrisch is van Frozen kun je hem met de creapodge van de Action beplakken met Frozen servetten. Als je wilt nog een laagje vernis erover en klaar ben je!

Ik vind deze houten kerstboom van de Action echt supertof en later zag ik dat er hier in Gouda nog maar drie stonden dus ik ben vast niet de enige 😉 En nee, ik wordt niet gesponsord door de Action.

Hoe vind jij hem? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 13 november 2015 / 19:50

    Leuk! Leuke ideetjes geef je er ook bij 🙂 Ik heb er ook al 2 keer mee in mijn handen gestaan hihi maar heb een zelfgemaakte kerstboom op steigerhout, dus ik heb me ingehouden 🙂

  2. Ada
    20 november 2015 / 08:13

    Hij is zóóó leuk! Ik werk op een school aan de ontvangstbalie. En ik heb er vast 2 gekocht, voor elke kant van de balie eentje. Mijn collega en ik zijn al druk aan het verzinnen wat voor leuks we hier allemaal op kwijt kunnen.