Home + Winactie| My Little BABY born!

Winactie| My Little BABY born!

Ik weet het nog goed, het was pakjesavond ergens begin jaren ’90 en ik vertelde al maanden aan iedereen die het maar horen wilde dat ik een BABY born wilde. In de speelgoedwinkel bleef ik er maar naar kijken en het kon toch niet anders dan dat ik hem van Sinterklaas zou krijgen?

De hele avond bleven er maar cadeautjes uit de zak komen totdat daar het laatste cadeautje was… Maar geen BABY born! Het was een groene beren pyjama en mijn zus had dezelfde. Huilend rende ik de trap op, want hoewel ik blij was met alles wat ik kreeg was er maar één ding waar ik alles voor in zou ruilen ene dat was die pop.

Mijn ouders kwamen naar mij toe en vroegen mij om mee te komen naar beneden, want er bleek toch nog een pakje te zijn. Sinterklaas had het mooiste voor het laatst bewaard en daar was ze BABY born!

Ze heeft geloof ik wel 20 namen gehad, maar ik geloof dat ik haar voornamelijk Maartje noemde.

Nu zijn we 20 jaar verder en ik heb Maartje (of Pop zoals Milan haar nu noemt) nog steeds. Dit is één van het weinige speelgoed dat ik nooit weg zal doen. En nu mag ik voor Mama blogger een ‘my little BABY born’ weggeven!

De ‘my little BABY born’ is wat kleiner en dus ook al geschikt voor kleine kinderen, maar et allerleukste aan deze is dat ze mee kan in bad! Het lijfje droogt supersnel en daarna kan de poppenmoeder (of vader natuurlijk) haar een flesje geven. En zoals dat bij echte baby’tjes ook gaat, plast ze daarna in de luier die verschoont kan worden.

‘my little BABY born’ is 32 cm lang en zowel het flesje als de luier zitten bij haar in de verpakking.

Ik heb een nichtje wat hier super enthousiast over is en misschien kan ik jou er ook blij mee maken. Meedoen is heel erg simpel: laat hieronder een reactie achter en vertel voor wie je deze wilt winnen. De winactie loopt tot 18 november en daarna maken we de gelukkig winnaar bekend. Lekker op tijd dus nog voor Pakjesavond!

Doe je mee?

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

My little BABY born is ook te koop bij onder andere Bart Smit, Intertoys en Bol.com.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

48 Reacties

 1. Lisa
  11 november 2015 / 08:51

  Zou gaaf zijn voor mijn meisje-moedertje die nu al hele dagen in de weer is met HAAR baby’s

 2. Hennie
  11 november 2015 / 08:51

  Zou dolgraag een kansje willen wagen voor mijn kleindochter

 3. Tessa
  11 november 2015 / 08:55

  Jaaaa lijkt me super leuk om deze voor ons nichtje te winnen! Super kado toch?

 4. de bruin
  11 november 2015 / 08:59

  Voor mijn buurmeisje van 2 jaar

 5. 11 november 2015 / 09:02

  Zou zo vet zijn voor mijn eigen poppen mamatje mijn dochter isa.. Haar Sinterklaas kan dan niet meer stuk denk ik!!

 6. HILLIE
  11 november 2015 / 09:21

  Ik zou deze super graag voor mijn dochter amy willen winnen! Bij oma heeft ze sinds kort een pop en dat vind ze geweldig! ! Zou super zijn als ze er thuis ook eentje heeft om voor te zorgen 🙂

 7. 11 november 2015 / 09:22

  Wat een super leuke actie
  Ik heb zelf 3 dochters die alle drie dan ook dol Gelukkig waren met Baby Born wat hebben die dames er veel mee gespeeld veel van gehouden. Nu zie ik hier de nieuwe Baby Born voorbij komen die ook nog in badje kan. Dus wat zou het toch geweldig zijn als m’n kleindochter Yara Franken hier mee het bad in mag stappen. Ik ga er heel hard voor duimen en hopen dat het geluk hier heen mag komen ???

 8. RENE
  11 november 2015 / 09:33

  Deze papa doet graag mee voor zijn kleine dochter.
  Mijn dochtertje Cheyenne is een echte poppen meid en zou dit helemaal geweldig vinden om samen met haar pop in bad te gaan.
  Daarom dat ik een kansje kom wagen

 9. 11 november 2015 / 09:39

  Oh wat gaaf! Ik zou graag mee willen doen voor mijn kleine nichtje die in januari 1 word. Hier gaat ze heel blij van worden want er wordt al flink geknuffeld met poppen

 10. ROELIEN
  11 november 2015 / 09:42

  Hoi hoi
  Het klinkt misschien een beetje raar maar ik zou de babyborn supergraag willen winnen voor mijn meisje van bijna 8 jaar. Precies een week na Sinterklaas is zij jarig en zij zou nog heel graag een keer een babyborn willen. Je zou denken, “zij is daar toch veel te oud voor??” Maar zij is thuis het enige meisje met 3 oudere broers die ze altijd aan het bemoederen is. Het afgelopen jaar heeft ze regelmatig laten weten ook wel graag een broertje of zusje te willen zodat ze daarbij kan helpen. Waarschijnlijk zit het op haar jonge leeftijd er al helemaal in om een mama te zijn. Natuurlijk heeft zij wel een pop, maar een babyborn die mee kan in bad, die je kunt verschonen en de fles kunt geven net zoals een echte baby, net als een echt broertje of zusje, dat gun ik haar van harte ❤.

 11. 11 november 2015 / 09:42

  ik zou graag deze mooie baby born willen winnen voor mijn kleindochter Valentina.
  Zij krijgt binnenkort een zusje erbij, dan kan zij ook zelf lekker moederen!

 12. meta grafe
  11 november 2015 / 09:52

  super doe heel graag mee voor mijn kleindochter ze zit namelijk in een rolstoel en dan heb ze iets moois om mee te spelen.

 13. Sanne
  11 november 2015 / 10:06

  wat zou mijn kleine meid hier blij van worden als ze deze waanzinnige prijs uit mag pakken!!

 14. Sabine Hensens
  11 november 2015 / 10:12

  Wat leuk zeg! 😀 Ik zou dolgraag een kansje willen maken voor mijn dochter Mara! Ze is een super lieve poppenmoeder en zou zo graag eens een pop in bad willen doen, net als haar kleine broertje.
  Ze heeft alleen poppen met zachte lijfjes dus dat is geen goed idee ^_^
  Ook heeft ze nog nooit een echte Babyborn gehad, en net zoals je zelf vroeger verlangde naar een Babyborn zo staat mijn dochter nu ook in de speelgoedwinkel en krijgt iedere Babyborn in de speelgoedboeken een vette kring (en nog één, en nog één….)
  Wat een verrassing zal het voor haar zijn als Sinterklaas een Babyborn in de zak heeft gedaan (en waarschijnlijk ook het allerlaatste pakje 😉 )
  Ik ga flink duimen voor mijn meisje!!

 15. Tineke Groen
  11 november 2015 / 10:17

  Voor mijn jongste spruitje, hoeft ze niet meer te ruziën met haar grote zus om Pippa (de pop) 🙂

 16. KELLY
  11 november 2015 / 10:32

  Ik zou deze heel graag winnen voor mijn dochter van 5. Ze heeft moeite met sociale contacten enz en vind juist in poppen en baby’s haar rust. Mijn peetkindje is in augustus geboren en sindsdien is onze dochter nog meer into baby’s dus dit zou geweldig zijn voor haar.

 17. Mary
  11 november 2015 / 11:03

  Ja, hier een poppenmoedertje van bijna 3. Erg leuk dat deze graag in bad gaat. Kan ik namelijk niet van mijn dochter zeggen. Misschien gaat ze in bad gaan hierdoor zelfs leuker vinden? ik zeg; plus plus!

 18. Reb
  11 november 2015 / 11:46

  Ik wil graag meedoen voor mijn dochter 🙂 – het is bijna Sinterklaas en ze wordt in januari ook nog eens twee jaar. Ze vindt poppen leuk, maar wij hebben thuis alleen Ikea poppen, hahaha

 19. Lizette
  11 november 2015 / 11:56

  Wat een leuke winactie! Ik heb mijn
  eigen Baby born ook nog steeds.
  Ik zou hem graag willen winnen voor 1 van mijn oppaskindjes. Zij hebben het thuis niet breed en geen geld te besteden voor Sinterklaascadeaus.

 20. Manon
  11 november 2015 / 12:06

  Ja leuk voor onze poppenvadertje?!

 21. marry
  11 november 2015 / 12:06

  Deze zou supergaaf zijn voor mijn dochtertje van 4 jaar. Met 2 oudere zussen van 18 en 14 zijn er genoeg oude poppen in huis, maar een echte nieuwe zal ze heel leuk vinden.

 22. BOON
  11 november 2015 / 12:41

  Voor mijn zoontje. zodat hij naast zijn autootjes ook, net zoals zijn grote nicht, met een pop kan spelen.

 23. Marian Zw.
  11 november 2015 / 12:42

  RT op twitter! Doe natuurlijk meteen mee voor ons meid die einde van de maand jarig is! Er is nog een plekje leeg in het poppenbedje!

 24. marjo
  11 november 2015 / 14:13

  Oeh een babypoppie zoals mijn dochtertje van net twee haar noemde toen ze het plaatje zag. Ze is nu mijn schoonzus net bevallen is en de andere op het punt staat van bevallen helemaal druk met baby’s flessen verzorgen enz. hoe leuk als ze dan haar eigen “babypopje”heeft en lekker naast haar tantes kan tutten!

 25. margriet
  11 november 2015 / 14:46

  Oh wat leuk. Mijn ventje is dol op fantasie spelletjes. En kan dan vadertje spelen. Nu vind hij in bad gaan nooit zo leuk. Maar als baby dan mee mag word het vast een feest.

 26. 11 november 2015 / 14:50

  Zoooooo leuk! Voor mijn poppenmeisje. Die die hele dag met haar pop speelt en de popjes uit het poppenhuis. Ze heeft echter maar 1 pop en dat is er een van mij van vroeger en die is totaal versleten. Dus ja, een mooie nieuwe zou welkom zijn!

 27. Anita H.
  11 november 2015 / 16:18

  Jazeker doe ik mee. Wat een topactie. Ik wil deze pop graag winnen voor mijzelf. Nee, niet om ermee te gaan spelen. Maar ik heb regelmatig logeetjes over de vloer. Inmiddels heb ik wel al wat leuk speelgoed verzameld om de kids bezig te houden. Dit zou wel een hele mooie luxe toevoeging zijn.

 28. Sanne Foolen
  11 november 2015 / 17:01

  Mijn meisje Lilou zou ik er heel blij mee maken, ze ging zo graag met haar pop samen in bad, de pop werd helemaal gewassen met zeep en dit allemaal met veel liefde.
  Helaas heeft onze hond de pop half opgegeten en is kleine Lilou nu heel verdrietig.
  Mochten we de pop winnen, blijft deze veilig boven in de badkamer en lilou’s kamen en is mijn kleine poppenmeisje weer dolgelukig!

 29. Diana van schaik
  11 november 2015 / 17:32

  Voor mijn dochter Valerie die in februari naast een zusje ook nog een meisje verwacht. Het is toch echt maar 1 baby die er komt.. wellicht kan de baby Born als meisje dienen 🙂

 30. Dorien
  11 november 2015 / 18:06

  Wat leuk! Ik wil deze mooie pop dolgraag voor mijn dochter winnen. Wat zou dat een mooi decembercadeau voor haar zijn.

 31. romy
  11 november 2015 / 18:16

  IK wil deze pop winnen omdat de 18e de dag is dat mijn vader precies 7jaar geleden overleed als ik verdrietig ben vrolijkt mijn zusje van 1 me weer op met haar pop. Nu vind ik dat ze een nieuwe pop verdient. Dus ik doe mee voor mijn zusje ookal is mijn vader niet haar vader ze verdient het.?

 32. Marcia k
  11 november 2015 / 23:35

  Wat een leuke actie is dit, hier doe ik graag aan mee;
  Deze my little Baby Born lijkt me voor onze dochters een super-idee!

  Beiden zijn het echte moedertjes en altijd met poppen in de weer;
  Van ‘schooltje’ spelen tot ‘doktertje’ zijn, heerlijk dat fantasiespel keer op keer;

  Deze pop onderscheidt zich doordat ze mee mag in bad;
  Lekker tutten en als klap op de vuurpijl maakt ze ook nog eens haar luier nat!

  Ik hoop dat ze bij ons in huis mag komen en ga hard duimen voor een beetje geluk;
  Want met dit cadeau kan onze Pakjesavond niet meer stuk!

 33. Koolske
  12 november 2015 / 00:32

  Oh wat super leuk !!!! Ik doe dolgraag mee voor mijn jongste dochter want ze wil ook gaan moederen maar oeh als ze al lijkt naar de baby van grote zus is het al ruzie. Maar hahah wat wil je met 2 dochters 😉

 34. Evelien Bos
  12 november 2015 / 10:50

  Wat leuk dat de pop mee in bad kan! Ik weet zeker dat mijn jongste meisje van twee dat helemaal geweldig zal vinden! Ik doe heel graag mee voor haar, wie weet!

 35. Anja
  12 november 2015 / 11:37

  Zou deze lieve pop graag winnen voor mijn dochtertje Emma ze word bijna 1 en al helemaal weg van poppen. Doe heel graag mee en wie weet!

 36. Linda
  12 november 2015 / 19:15

  Hoi,
  Wat een super leuke actie.
  Graag zou ik kans willen maken om deze pop te winnen voor mijn dochter van 3 jaar. Ik heb vroeger nooit een baby born gehad door financiële redenen, helaas zal mijn dochter deze om die reden nooit krijgen. Maar als mijn dochter hem wint zal ze superblij zijn. Ze is echt een meisje meisje.

  X Linda

 37. Linda Raaijmakers
  12 november 2015 / 23:01

  Wat is ie leuk voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 Ik doe heel graag voor ze mee en heb daarvoor het volgende gedaan:
  Facebook: (geliked en gedeeld)
  Twitter: (volg en retweet)
  Instagram: (volg en repost)
  Bloglovin: (volg)
  Pinterest: (gepind via bloglovin)
  Google+: (gedeeld)

  groetjes Linda

 38. Lucianne landernoord
  13 november 2015 / 00:03

  Voor onze jongste dochter zodat ze er rustig mee kan spelen zonder dat haar zus het afpakt omdat het niet van haar is!

 39. 13 november 2015 / 09:29

  Wat een prachtig leuke prijs zeg!!!
  Ik heb een echte mama van 4 jaar die dit heeeeeeeelemaal geweldig zal vinden!
  Ze verzorgt haar knuffels zo enorm goed, ze is zelfs doktertje van ze!
  We verwachten binnenkort haar zusje en ze kan echt niet wachten om flesjes te mogen geven en zelfs luiers te verschonen haha
  Met deze my little BABY born kan ze alvast goed oefenen voor het echte werk.
  En natuurlijk zal ze my little BABY born voor altijd blijven verzorgen, ze laat geen pop of knuffel in de steek!
  Ik doe heel graag mee ! Ze verdiend het omdat ze zo ontzettend lief en verzorgend is!

 40. Mirella STUIVEN
  13 november 2015 / 22:26

  Aaaaaaaah dit is echt zo gaaf! Hier zou ik mijn dochtertje zo blij mee willen maken! Luna wil heel graag voor de My Little baby Born gaan zorgen! Samen met haar in bad, haar een flesje geven en daarna haar luiertje verschonen! Hoe klein ze is, hoe groot ze alweer lijkt als ik haar met haar poppetjes bezig zie echt heerlijk!! Het zou dan ook super zijn deze mooie pop voor haat te mogen winnen want wat maken ze de poppen toch steeds mooier en echter!! Echt een mooie en bijzondere prijs

 41. JOLIJN
  15 november 2015 / 11:13

  Ik volg je al een tijdje ik vind je blog post zo leuk ik lag een tijd in het ziekenhuis ze hebben een tumor verwijderd ik bleek zenuw kanker te hebben ik bezocht vaak uw blog en liet mij weer stralen ik dacht ik probeer het toch eens omdat ik een dochtertje heb die het nu wel enorm verdient in deze tijd.. Misschien dat ik geluk heb bedankt voor uw leuke blog

 42. Tessa
  16 november 2015 / 13:20

  Wat een super leuk cadeau om met Sinterklaas te geven aan mijn lieve kleine vriendinnetje.
  Ze is 3 jaar En vind het nu al geweldig om moedertje te spelen, het liefst doet ze het de hele dag door.
  En wat is er nou leuker dan de fles te kunnen geven en ook nog is in bad te kunnen doen! Wat zal ze hier super blij mee zijn!

 43. 16 november 2015 / 13:43

  Voor lieve Yara

  Deze mama sint heeft zitten denken, wat ze Yara nou moest schenken.
  Met een leeftijd van bijna twee, ja wist ik er eigenlijk geen raad mee.
  Totdat ik deze Geweldige pop zag.
  En u weet vast en zeker wat ik dacht.
  Dit is het kado Ja dit moet het zijn
  Want ons meisje is nu niet keer zo klein.
  Daarom ga ik hard duimen voor haar.
  En wie weet maakt u deze droom dan waar

 44. Bo
  16 november 2015 / 22:47

  Heerlijk, zo’n knuffelpopje dat veilig mee naar bed kan. Onze Alyssa is dit jaar grote zus geworden. Dat vindt ze helemaal geweldig! Het liefst zou ze helemaal zelf voor haar kleine zusje zorgen.
  Naast dat ze het gewoon gezellig vindt om bij haar zusje te zijn is ze ook gewoon niet zo graag alleen momenteel.
  Deze schattige pop zou fijn bij haar in bedje kunnen liggen!

 45. 18 november 2015 / 00:22

  Ik doe heel graag mee voor mijn schoonzus. Zij heeft twee dochtertjes en nummer 3 is op komst. En allebei de meiden zijn gek op poppen! 😀

 46. MIRELLA STUIVEN
  18 november 2015 / 23:32

  Aaaaaah zo leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje! Ze wil heel graag voor deze kleine baby born zorgen! Zo schattig hoe klein ze nog is hoe groot ze alweer lijkt als ze voor haar kleine poppenvriendinnetjes zorgt! Deze mama gaat heel hard duimen..