Home + Review| Little Tikes Lil’ Ocean Explorers vormen schildpad

Review| Little Tikes Lil’ Ocean Explorers vormen schildpad

De afgelopen twee weken heb je al reviews kunnen lezen over de Little Tikes 3-in-1 avonturen baan en ‘Pak de krab’. Deze week gaan we kruipen en vormpjes vangen met dit schildpad. Ook deze komt natuurlijk uit de nieuwe Lil’ Ocean Explorers collectie van Little Tikes.

En de vraag is natuurlijk wat we ervan vinden. Is dit schildpad ook een leuk cadeau?

Ook voor deze schildpad hebben we ons testpanel weer ingeschakeld. Milan is hier tenslotte wat te groot voor, maar gelukkig hebben we genoeg kinderen in onze omgeving die willen testen.

Om te beginnen vallen de kleuren altijd als eerste op. Heel heldere kleuren die ieder kind aanspreken. Alle dieren kijken je aan met schattige, grote ogen en dat trekt aan. Zeker kleine kinderen zijn geneigd deze dan eerder op te pakken.

Je kindje heeft het schildpad dus te pakken, maar wat kan hij er dan mee? Zoals je van Little Tikes gewend bent is speelgoed niet alleen maar speelgoed, maar is er altijd iets te leren. In het geval van de schildpad moet je kindje de vormpjes er op de juiste manier in doen.

Milan had natuurlijk de neiging het wel even voor te doen, maar dat was niet nodig want “onze” J. kon het al prima zelf!

 

Als alle vormpjes erin zitten gaat het schildpad op weg en hij wil natuurlijk dat jouw kindje er achteraan kruipt (je stimuleert dus ook het kruipen!). Wat er daarna gebeurt is een grote verrassing voor je kindje, want het schildpad laat alle vormpjes de lucht in “ploppen”. Jouw kindje kan dus daarna weer opnieuw beginnen.

Wij ervoeren dit schildpad als een avontuur. J. ging op ontdekking uit en was natuurlijk een verrassing wat er ging gebeuren.

Het wordt misschien een beetje saai, maar ook deze kunnen wij van harte aanbevelen. Wij merken dat de kinderen er echt warm voor lopen en dit oprecht heel leuk vinden!

Ook de prijs is prima. De adviesprijs voor deze schildpad is €22,99. Hij is te koop bij onder andere Bart Smit, Intertoys en Bol.com.

Kende jij deze al? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.