Home + Terugblik op juli 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Terugblik op juli 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

De maand juli was een bewogen maand. De zomervakantie begon, Patrick en ik gingen samen een weekend weg, we gingen op vakantie met het gezin en ik maakte plannen voor het najaar. Het was ook de maand van droevig nieuws. De aanslag op Peter R. de Vries maakte diepe indruk, maar eigenlijk stond het nieuws bol van verschrikkelijk nieuws. De wateroverlast in Limburg, een jongen uit Waddinxveen (naast Gouda) die dood wordt geschopt op Mallorca, een meisje van 14 die in elkaar wordt geslagen omdat ze niet wil vertellen of ze een jongen of meisje is. Het heeft mij de laatste maand aan het denken gezet, want in wat voor wereld leven we toch? Ik merk dat ik mij steeds vaker zorgen begin te maken hierover. Het was een maand van uitersten…

De leuke dingen van juli 2021

✨ Shoppen met Floris. Begin deze maand heb ik een heerlijke ochtend geshopt voor mijzelf en Floris mocht mee haha. Hij deed het zo goed en we hadden het zo gezellig. Samen in het pashokje en na het shoppen een saucijzenbroodje eten (zijn nieuwe favoriet), we hadden een topochtend!

✨ Etentje met familie voor onze trouwdag. Een dag voor onze trouwdag gingen we spontaan uit eten met mijn ouders en mijn zus en zwager voor onze trouwdag. We aten achter de kerk bij Vidocq en het was ontzettend gezellig. Dit soort spontane uitjes zijn vaak het leukst!

✨ Onze trouwdag en Patrick en ik gingen samen een nachtje weg. Voor onze trouwdag had Patrick een nachtje weg geregeld voor ons tweetjes. De jongens gingen naar opa en oma en wij hadden een heerlijke dag in de Cantharel. We hebben lekker gegeten, geborreld en kregen van de Cantharel een onwijs leuke koetsrit aangeboden. We hebben weer mooie herinneringen gemaakt.

✨ Onze vakantie! En toen werd het zomervakantie! De eerste week naar Beekbergen, dan naar Texel en daarna nog een paar dagen Oostenrijk! We boffen maar! Jullie zullen later meer zien van onze vakantie.

Verder borrelde ik met collega’s, lunchten we om de vakantie in te luiden, kreeg ik veel samenwerkingsverzoeken voor Mamablogger en maakten we toffe uitstapjes!

De minder leuke dingen van juli 2021

De aanslag op Peter R. de Vries. We hadden net RTL Boulevard gekeken met Peter R. en even laten hoorden we dat hij was neergeschoten. Kippenvel… De hele avond keken we het nieuws in de hoop dat snel bekend zou worden dat hij stabiel was. Dat nieuws kwam helaas niet en heeft mij twee weken in zijn greep gehad. In wat voor wereld leven we toch? Ik maak mij daar soms best zorgen over. Welke toekomst gaan onze kinderen tegemoet? Is geweld straks normaal? Ik mag toch hopen van niet…

Al het nare nieuws van afgelopen maand. ik had het er al over in de intro, maar ik maak mij zorgen om het geweld dat wordt gebruikt tegen anderen alsof het niks is en dat al op jonge leeftijd. Ik hoop dat mijn kinderen, en geen enkel ander kind, hier ooit nog mee te maken krijgt. Zullen we beginnen met onze kinderen te leren dat dit niet normaal is en dat wij ouders dit ook niet tolereren van hen?

Mijn favorieten van juli 2021

❤️ ‘Me before You’ op Netflix. Wat een prachtige film is dat, zo mooi. Als je hem nog niet hebt gezien, kan ik hem zeker aanbevelen. Tip: zorg voor wat zakdoekjes binnen handbereik.

❤️ ‘This little love of mine’ op Netflix. Wil je wat luchtigers kijken dan is deze film een aanrader. Heel voorspelbaar, maar hij kijkt gewoon lekker weg, heerlijk!

❤️ ‘Virgin River’ op Netflix. Seizoen 3 kwam deze maand online en ik had hem in no time uitgekeken. Ik ben zo’n fan! Nu maar wachten op seizoen 4.

❤️ Mijn ‘daily goal setter’ planner van My Lovely Notebook. Ik spotte deze planner bij collega-blogger Shirley van het blog Mommyhood. Zij schreef over de ‘daily goal setter’ planner en ik werd enthousiast. Ik was zelf al een tijdje op zoek naar een nieuwe, kleinere planner dan de planner die ik had en deze had wat extra voordelen zoals een elastieken band. Hier kan ik een blogplanning in maken, de samenwerkingen op een rij zetten én gewone, dagelijkse to-do’s in maken. Alles bij de hand!

❤️ Mijn Apple Watch SE in roségoud. Na maanden (misschien wel een jaar) wikken en wegen heb ik heb eindelijk gekocht : een roségouden Apple Watch SE. Wat is ‘ie fijn en mooi! Het is een uitgave, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad.

❤️ 2Clean Vloermop met Spray. Ik ben fan hoor van deze dweil en heb er al een uitgebreide review over geschreven.

❤️ Mijn nieuwe SUITSUIT tas. Oh, wat is ‘ie mooi en wat ben ik er blij mee! Ook deze heeft een review gekregen ?.

Wat hebben we eigenlijk een hoop beleefd deze maand! Hoe was jullie maand? Op naar augustus!

liefs

 

 

 

ComputerComputer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *