Home + Mama’s Musthaves | Mijn nieuwe SUITSUIT Fab Seventies Classic tas!

Mama’s Musthaves | Mijn nieuwe SUITSUIT Fab Seventies Classic tas!

Op slag verliefd was ik toen ik afgelopen zaterdag deze SUITSUIT tas zag in de etalage. Ik heb dat zelden met tassen en geef er nooit veel geld aan uit, maar deze tas trok mij aan. Ik vond de kleur prachtig in combinatie met de roségouden elementen. Deze SUITSUIT tas is perfect voor mijn werk, maar ook wanneer we een weekendje weggaan. Bij Patrick zat de liefde minder diep, want die vond het belachelijk dat ik deze tas wilde kopen. Na een tijdje wikken en wegen besloot ik hem toch te kopen en wat ben ik er blij mee!

De perfecte tas voor het werk

In eerste instantie heb ik deze tas gekocht voor mijn werk. De tas die ik nu heb is fijn, maar mijn laptop past er net in. Als die erin zit is er weinig ruimte voor andere spullen. Dat is tijdens een cursusdag bijvoorbeeld niet handig. Ook zit er geen schouderband bij die tas waardoor ik deze altijd moet tillen. Kortom, prima tas, maar niet heel erg praktisch. In deze tas past mijn laptop wel én blijft er nog heel veel ruimte over voor andere dingen. Ook heeft deze tas wel een schouderband en vind je binnenin lekker veel opbergvakken.

Eigenlijk vond ik alles mooi en fijn aan deze tas en is het voor mij de perfecte tas om mee te nemen naar mijn werk.

De tas is tijdloos en past bij iedere outfit. Hij is ruim, maar dat vind ik juist fijn omdat mijn laptop er dan in past en ik de rest van de spullen er niet in hoef te proppen. De tas is 50 cm breed, 32 cm hoog en 21 cm diep. De schouderband kun eraf halen. Naar mijn werk gebruik ik de tas zonder schouderband, maar heb ik een cursusdag en moet ik met de trein, dan vind ik de schouderband wel praktisch. Vanwege de praktische afmetingen kun je de tas natuurlijk ook als reistas gebruiken.

Een weekendje weg

We gaan regelmatig een weekendje weg en ook dan gaat deze tas mee. Ik blog tijdens zulke weekenden vaak gewoon door of zet een idee klaar als ik die heb. Dan vind ik het handig dat ik mijn laptop bij mij heb. De laptop, opladers, boeken en mijn planner gaan daarom mee in deze tas. Dan hebben we dat allemaal bij elkaar zonder dat er wat kan beschadigen omdat we het dan in de koffer moeten proppen.

Op de onderste twee foto’s zie je hoeveel ruimte de SUITSUIT tas biedt. 

Gewoon heel erg blij mee

Mijn enthousiasme is denk ik wel duidelijk: ik ben gewoon heel erg blij met deze tas! Ik vind de kleur prachtig en de ruimte praktisch. Ik hoop dat ‘ie mooi blijft en ik hier de komende jaren veel plezier van ga hebben.

De tas is er overigens ook in het rood en zwart, maar mijn voorkeur ging naar deze mooie kleur groen. In dit artikel vind je twee affiliate linkjes naar Bol.com. Hier staat de rode tas bij, maar als je erop klikt kun je hem ook bestellen in het groen of zwart. Wat vind je van mijn nieuwe tas?

liefs

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Debby
    30 juli 2021 / 17:10

    Heel erg gave tas :):)