Home + Budgettip | 2Clean Vloermop met spray is de perfecte dweil voor een prikkie!

Budgettip | 2Clean Vloermop met spray is de perfecte dweil voor een prikkie!

Mijn huis moet schoon en netjes zijn, maar de laatste jaren ben ik wel gemakkelijker geworden. Een aantal jaar geleden maakte ik bijvoorbeeld iedere dag de wc schoon met flink wat chloor, dat doe ik nu om de dag en ook niet altijd meer met chloor. Zo zijn er meer taken in het huishouden die ik minder fanatiek doe dan voorheen, maar netjes is het nog steeds. Wat ook is veranderd is dat ik meer geld uitgeef aan huishoudelijk gemak. Zo hebben we een huishoudelijke hulp en ben ik bereid wat meer geld uit te geven aan dingen die het huishoudelijke taken wat gemakkelijker maken. Zo was ik op zoek naar een fijne dweil en vond deze via iemand die ik ken op Instagram. Zij vertelde dat deze erg handig was, maar ook heel goedkoop. Ze stuurde het linkje (bedankt nog Caroline!) en omdat zij zo enthousiast was besloot ik hem ook te bestellen.

Dat je zo blij kunt worden van een dweil 😅

In dit huis dweil ik meer dan in het vorige huis. Dat heeft vooral te maken met het feit dat hier veel meer buiten wordt gespeeld, maar deze woonkamer is ook heel licht dus je ziet alles op deze vloer. Tot voor kort dweilde ik met een volle emmer sop, ik deed de dweil erin , wrong hem uit en klikte hem vast aan de dweilstok. Als ik dan een stuk had gedweild herhaalde ik dit en zo ging ik het hele huis door om daarna een halve emmer water leeg te gooien in de tuin, zonde!

Met deze dweil is dat anders: je vult het reservoir met een mengel dat jij fijn vindt, bijvoorbeeld water met allesreiniger. Je draait het reservoir aan de stok, maakt de microvezeldoek vast en je kunt aan de slag! Door te knijpen in het knijgedeelde van het handvat, spray je water op de vloer waarna je vervolgens kunt dweilen. Ik word hier dus heel erg blij van!

De voordelen

 • Gemakkelijk in elkaar te zetten;
 • Niet meer bukken om iedere keer de dweil uit te wringen in een emmer;
 • Je hoeft geen emmer meer mee te slepen naar alle ruimtes;
 • Je verspilt geen water;
 • Het doekje neemt veel stof op;
 • En de bijbehorende doek kan in de was;
 • Makkelijk in gebruik;
 • Makkelijk om even snel de vloer schoon te maken;
 • De prijs!

De nadelen

 • Ik vraag mij af of hij heel stevig is. Als ik naar de recensies kijk, zweert de één erbij, maar is bij de ander het knijpgedeelte snel kapot gegaan.

Toch wegen de nadelen voor mij niet op tegen de voordelen en is dit gewoon een heel fijne dweil voor deze prijs. Helemaal wanneer je iets snel schoon wilt maken en dat gebeurt weleens met kinderen 😉.

Sta ik op mijn kapotte pantoffels te dweilen, lekkere foto’s weer 😅

Ik ben blij met deze dweil en hoop er lang plezier van te hebben.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Sara
  25 augustus 2021 / 20:17

  wat een geweldige post! bedankt voor het delen 🙂