Home + Interieur | Creëer fijne “hang”plekken voor jouw familie

Interieur | Creëer fijne “hang”plekken voor jouw familie

Het is heerlijk om in huis gezelligheid te creëren voor je gezin of wanneer je familie op visite komt. Je doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en een drankje of hapje voor te zetten. Het is echter ook belangrijk dat je gezin of familie comfortabel zit en niet op een houten stoel de middag of avond moet doorbrengen. Wat dat betreft zijn loveseats ideale zitmeubels om fijne “hang”plekken te creëren. Zo zijn er overigens nog meer zitmeubels die daar geknipt voor zijn.

Loveseat als ultieme hangplek

Een loveseat is als je er alleen op zit een fijne plek om onderuitgezakt te hangen of om knus met de knieën opgetrokken op plaats te nemen. Het is voor kinderen zelfs mogelijk om er met zijn tweeën op te hangen net als dat je op een loveseat gezellig tegen je partner aan kan kruipen. Het formaat van een loveseat voorziet dan ook in twee zitplaatsen en het voordeel is dat het zitmeubel weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien is een loveseat prima met andere meubels te combineren waarop eveneens comfortabele “hang”plekken te realiseren zijn. Extra zitplaatsen zijn natuurlijk aan te bevelen als je familie vaak op visite komt.

Comfortabele hoekbank

Een hoekbank is een typisch voorbeeld van een zitmeubel waarop je familie graag plaatsneemt. Een hoekbank biedt veel zitruimte, zodat er meerdere mensen tegelijk op kunnen zitten. Er zijn op het gebied van hoekbanken allerlei uitvoeringen. Zo kan je er rekening mee houden om een hoekbank uit te kiezen die in een brede zit voorziet. Daarop is het lekker hangen net als in een hoek van een bank. Een andere uitvoering met veel zitplaatsen is een zogenoemde U- bank waarop ruimte is voor nog meer mensen die comfortabel willen zitten.

Riante fauteuils

Een fauteuil die veel ruimte biedt, is uiteraard eveneens een zitmeubel om onderuitgezakt in plaats te nemen. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten fauteuils verkrijgbaar die meer of minder ruimte bieden. Bij de keuze voor een fauteuil valt er rekening te houden met de voorkeur om lekker te hangen. Bijvoorbeeld door te letten op de hoogte van de rugleuning net als op de zijleuningen en het materiaal. Het is afhankelijk van de ruimte in de woonkamer natuurlijk mogelijk om meerdere comfortabele zitmeubelen met elkaar te combineren. Zo heeft je familie ook nog eens de keuze om naar eigen voorkeur op een loveseat, hoekbank of fauteuil plaats te nemen.

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *