Home + Terugblik op augustus 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Terugblik op augustus 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Ik zeg het volgens mij iedere maand, maar de tijd vliegt voorbij. Augustus zit er na vandaag ook alweer op. Ik merk dat de dagen korter worden en de eerste pepernoten zijn alweer gespot. Het is echt bizar hoe snel het allemaal gaat. Dat heeft vast ook te maken met alle dingen die we de afgelopen tijd hebben gedaan. Als je zoveel leuks doet, dan lijkt de tijd ook sneller te gaan. Voor mij zijn de laatste maanden van het jaar mijn favoriete maanden, maar voor we aan september beginnen doen we nog een terugblik op augustus. Ik deel de leuke dingen, de minder leuke dingen én mijn favorieten met jullie.

De leuke dingen van augustus 2021

✨ De vakantie! Ja, hier heb ik al zoveel over geschreven dat ik het nu maar kort hou, we hebben een heel fijne vakantie gehad. We kijken er met veel plezier op terug!

✨ Met Petra, Dennis en hun gezin naar Zie-Zoo in Volkel. Tijdens onze vakantie zijn we ook nog met vrienden en de kinderen een dagje weggeweest. Dit doen we meestal één keer per jaar en dit keer gingen we naar Zie-Zoo in Volkel. Een kleine dierentuin waar onder andere mensen met een beperking werken. Wat we leuk vonden aan deze dierentuin was dat de dieren echt mooie en grote verblijven hebben. Zeker ten opzichte van andere dierentuinen. Het is er niet groot, maar de dieren zijn prachtig en we hebben een superleuke dag gehad die Milan mocht afsluiten in een Ferrari. Die kwam aanrijden toen wij op de parkeerplaats stonden om naar huis te gaan. Milan rende erheen voor een foto en mocht er even in zitten en gas geven. Zijn dag kon niet meer stuk.

✨ Alle samenwerkingen voor Mamablogger. Tijdens onze vakantie heb ik flink doorgewerkt voor Mamablogger, want er waren ontzettend veel samenwerkingen. Misschien viel het jullie al op dat er soms twee blogs op één dag online kwamen en dat had daarmee te maken. Ik ben blij met alle samenwerkingen, maar als ik een samenwerking heb wil ik op diezelfde dag ook een eigen, persoonlijk artikel plaatsen om te voorkomen dat Mamablogger straks vol staat met gesponsorde opdrachten. En ja, dat betekent dubbel werk, maar ik doe het onwijs graag. En tijdens de vakanties bloggen vind ik niet erg, mijn werk valt die weken even weg waardoor er wat meer ruimte is en ik het bloggen beter kan plannen. Het was in ieder geval een drukke zomer en dat betekent dat bedrijven me weten te vinden.

De minder leuke dingen van augustus 2021

De situatie in Afghanistan. Minder leuk is een understatement, want het is verschrikkelijk. Ik vind het zo lastig om over dit soort situaties wat te zeggen, want ik ben zo bang om dan het verkeerde te zeggen, maar niks zeggen is eigenlijk ook niet goed. De situatie in Afghanistan grijpt ons hier in huis natuurlijk ontzettend aan. Milan stelt vragen (waar wij vaak het antwoord ook niet op weten) en ik kijk met tranen in mijn ogen naar de hartverscheurende beelden van moeders die in wanhoop hun kinderen aan vreemde soldaten geven. Ik denk dat die beelden op ieders netvlies gebrand staan… We volgen het nieuws op de voet. Het is verschrikkelijk en ik weet ook even niet wat ik precies kan doen, maar zodra ik iets kan doen ben ik bereid te helpen.

Mijn favorieten van augustus 2021

❤️ Mijn nieuwe iPad. Ik kocht deze maand een goudkleurige 10.2 inch iPad met toetsenbord om te gebruiken voor mijn werk. Het is een model uit 2020 zonder al teveel poespas, maar het werkt heerlijk. Ik heb One Note (tip van mijn nieuwe manager) erop gezet zodat ik daar al mijn aantekeningen in kwijt kan en ik die dan zo weer kan open op de computer van het werk, want daar werken we met Microsoft. We hebben veel overleggen en voorheen schreef ik altijd mee, maar als het veel was deed ik dat door middel van steekwoorden en takenlijstjes. Nu kan ik er veel meer in kwijt en dat voelt fijner omdat je nu veel minder risico loopt iets te vergeten.

❤️ De geruite jas van Only Carmakoma. Hebben jullie hem gezien op mijn Instagram en hier op Mamablogger? Ik ben helemaal verliefd op deze jas! Hij zit heerlijk en staat ook gewoon heel leuk vind ik. De komende periode gaat mijn omgeving mij nog vaak zien in deze jas.

❤️ De Structuurjunkie beslisplanner en het boek ‘Goed werk’. Over beiden heb ik al een blog geschreven, maar ik moet ze hier natuurlijk nog wel noemen. Zowel de beslisplanner als het boek ‘Goed werk‘ zijn geschreven door Cynthia Schultz. Ik ben haar pas gaan volgen na haar succesvolle beautyblog en ben vanaf dag 1 fan van de Structuurjunkie planners. Ik schreef er destijds ook al over en dat ben ik eigenlijk blijven doen. De Structuurjunkie collectie wordt steeds verder uitgebreid en ik blijf dat volgen, want ik ben echt heel blij met de planners en nu dus het boek.

❤️ With Love. Wie mij een beetje kent weet dat ik een sucker ben voor romantische films en kerstfilms. En dus heb ik na lang wikken en wegen een abonnement genomen op With Love. Iedere film is voorspelbaar, maar ik hou ervan! Het kijkt zo lekker weg. Al hoop ik dat het aanbod nog wel verder wordt uitgebreid met nieuwe(re) films, maar voorlopig heb ik nog genoeg te kijken.

❤️ Onze nieuwe Hoover steel stofzuiger. ‘Gemak dient de mens’ zeggen ze toch? Nou, dat gaat in dit geval zeker op! We hebben al jaren een gewone stofzuiger, maar dat ding is zwaar en heeft zijn beste tijd wel een beetje gehad. Ik wilde heel graag een goede steel stofzuiger, maar €700,- neertellen voor zo’n ding gaat mij echt te ver. Uiteindelijk vond ik bij CoolBlue (geen spon) een Hoover steel stofzuiger die betaalbaar was en goede recensies kreeg. Nou, inmiddels zijn we fan hoor, wat een heerlijk ding! Hij is draadloos en licht dus ik kan er ook heel eenvoudig even de trappen mee doen bijvoorbeeld. En liggen er na het ontbijt kruimels op de vloer haal je ze zo weg. Wij hebben deze mocht je zelf ook nog op zoek zijn.

Dit was mijn terugblik op augustus 2021. Op naar een mooie maand september allemaal!

liefs

 

 

 

BabyBaby

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *