Home + Terug van weggeweest; de outfits van Milan en Floris!

Terug van weggeweest; de outfits van Milan en Floris!

Regelmatig kreeg ik van jullie de vraag wanneer ik weer eens outfits van de jongens zou laten zien. Het duurde even, maar een paar weken geleden ben ik al begonnen met het maken van foto’s. De afgelopen twee weken bleven ze even liggen, maar inmiddels zijn ze klaar om aan jullie te laten zien. Ik maakte van zowel Milan als Floris verschillende foto’s in verschillende outfits. Kijk je mee?

Milans Outfits

Een paar jaar geleden maakte ik al foto’s van Milans outfits en dat was een rubriek die jullie erg konden waarderen. Maar kleine jongetjes worden groot en Milan wilde niet meer zo vaak op de foto. Dat is ook de reden dat ik hem de afgelopen weken ook maar een paar keer heb gefotografeerd. Dat waren de dagen waarop hij wel wilde. Als ik de foto’s van toen en nu naast elkaar bekijk, zie ik pas echt hoe groot hij wordt. De tijd gaat veel te snel en hij wordt zich bewust van zijn kleding. Hij trekt lang niet alles meer aan wat ik hem aan zou willen geven en ontwikkelt een eigen smaak. Dit is wat hij nu graag draagt;

Dit is toch wel zijn lievelingssweater van het moment. Deze is van Levi’s en heeft hij voor zijn verjaardag gehad. Deze wilde hij zó graag!

De broek is van Dutch Dream Denim en is een heel fijne skinny jeans. De schoenen heeft hij pas en zijn van Nike.

Eindelijk een outfit zonder skinny jeans 🙂 Deze broek en het vest zijn van Zara en kocht ik in de sale. Jullie hebben ze misschien al voorbij zien komen in de shoplog die ik toen liet zien. De zwarte, effen longsleeve is gewoon van HEMA.

Deze outfit is vooral heel makkelijk en zit volgens Milan heel lekker. De sweater is ook van Zara en shopte ik in dezelfde sale. De polo die hij eronder draagt is van Tommy Hilfiger, maar ik ben even kwijt waar de broek van is. De schoenen zijn weer van Nike. Ik wilde deze graag in het okergeel, maar was bang dat die heel snel vies zouden worden. Daarom toch voor deze groene gekozen.

Eigenlijk draagt Milan veel verschillende skins jeans met hoge sneakers of Dr. Martens eronder. Daarop fijne truien en vesten. Redelijk basic in vergelijking met wat hij vroeger allemaal droeg, maar het past wel bij zijn leeftijd. Een vraagje aan de jongensmoeders; merken jullie ook een verschil in stijl nu ze ouder worden?

Floris’ outfits

Foto’s maken van Floris is een stukje lastiger, maar het is toch enigszins gelukt. Vooral deze drie zijn goed gelukt. Floris draagt hier een complete outfit van Z8. Ik heb alles geshopt in de sale. De schoentjes zijn van Vanz. Dit soort kleurtjes staat hem zo onwijs leuk!

Floris was veel te druk om op de foto te gaan, maar ik heb toch zijn outfit erop gekregen 😉 Dit truitje is ook van Z8 en het broekje is van Zara. Deze kocht ik voor een paar euro in de sale en is echt een heel fijn broekje.

Deze kleertjes zijn al wat ouder, maar ik ben blij dat het Floris nog past. Het broekje is van Born to be Famous en het truitje is van Name It en heeft hij ook in het grijs. Ik deelde eerde al de volgende foto’s met dat truitje;

Dit waren de outfits tot nu toe. De komende periode probeer ik weer meer outfitfoto’s te maken zodat ik die binnenkort weer aan jullie kan laten zien.

Wat vinden jullie van deze outfits? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *