Home + Shoplog | Zara en Z8 sale geshopt voor de jongens!

Shoplog | Zara en Z8 sale geshopt voor de jongens!

Is er iets leuker dan kinderkleding shoppen? Ik roep heel vaak van niet 😉 Het is ook gewoon heel erg leuk, vooral als er sale is. De Zara sale begon op tweede kerstdag en vanuit het hotel bestelde ik voornamelijk kleding voor Milan. Door een foutje bij Zara kreeg ik het echter pas afgelopen week binnen. Balen, maar ik ben alsnog blij dat het er is. Afgelopen week begon de sale bij Z8 en daar shopte ik het één en ander voor Floris. In deze shoplog laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht voor onze twee mannetjes!

Zara sale

Ik begin met de broekjes. Voor Milan kocht ik eens een keer geen skinny jeans, maar een wat losser model. Ik moet er nog aan wennen, maar hij staat leuk. Binnenkort volgt er nog een outfitpost met veel outfitfoto’s van de jongens en daar laat ik ook deze jeans zien. Deze kostte nu €15,99.

Dan de twee broekjes van Floris. De eerste (de donkere) valt een stuk smaller dan de andere en dat vind ik persoonlijk toch mooier. Floris’ stoere Vans eronder en het staat zo wijs! Beiden broekjes kostten maar €6,99.

Ik kom zelf uit 1986 en ben opgegroeid in de jaren ’90, dan kan deze trui natuurlijk niet ontbreken! Hij valt nog wat ruim, maar daar houd ik juist heel erg van. Zeker op een skinny jeans met hoge sneakers eronder. Deze trui kostte €9,99.

Vervolgens kocht ik er een oversized vest bij in het grijs. Hij is gemêleerd en lekker warm. Hij valt overigens wel echt groot en dat is voor Milan heel erg wennen. Ik vind het vooral heel erg tof. Dit vest kostte €15,99.

Tot slot kocht ik een nieuwe colsjaal voor Milan. Dat was hard nodig, want die andere werd te klein. Die is nu voor Floris. Het is een bordeauxrode die perfect past bij Milans Levi’s winterjas. Deze sjaal kostte €6,99.

In totaal betaalde ik bij Zara €62,94 voor 6 items.

Z8 sale

Bij Zara kon ik voor Floris niet zo heel goed slagen, maar bij Z8 daarentegen… Ik heb mij in kunnen houden, maar heb toch wel wat leuks gekocht!

Ik vond dit broekje en truitje al zo onwijs leuk, maar heb toch gewacht tot de sale. Ik heb rond 5.15 uur ’s morgens besteld en alles was er toen nog, al lag de site er toen al wel even uit. Bizar! Het truitje kost €14,98 en het broekje €16,48. Dat scheelt nogal!

zara_z8_sale_shoplog_mamablogger_ kinderkleding_

Ook kocht ik nog dit groene truitje voor €13,48 en deze sokken voor €3,48. Ik vind het altijd leuk om de sokken over de broekspijp heen te doen. Dat is met deze sokken extra leuk. Zeker over het broekje.

Bij Z8 betaalde ik in totaal €51,37. Normaal gesproken dus het dubbele en dat voor maar 4 items. De items gaan hard in de sale dus als je nog wat wilt bemachtigen, wees dan snel.

Wat vind je ervan? Binnenkort dus een uitgebreide outfitpost met beide jongens en hun kleding!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *