Home + 10 x het leukste houten speelgoed voor in het speelkeukentje!

10 x het leukste houten speelgoed voor in het speelkeukentje!

Eind vorig jaar kreeg Floris een prachtig houten speelkeukentje van Hape. Het keukentje is een succesnummer hier in huis, want er wordt iedere dag volop mee gespeeld. Nu zitten er wel wat accessoires bij het keukentje, maar we wilden het wel uitbreiden met ander leuk houten speelgoed. Denk aan houten flesjes, ijsjes, pakjes melk etc. Voor de feestdagen ging ik al op zoek naar leuke sets en de keuze bleek enorm. Er is zoveel leuk houten speelgoed te koop voor in speelkeukentjes! Dan is zo’n keukentje midden in de woonkamer opeens een stuk minder vervelend 😉 Ik verzamelde de leukste sets en vertel je waar je het kunt kopen.

1 | Houten flesjes van Kids Concept

Hoe schattig zijn deze houten flesjes?! De kleuren zijn perfect, de vormen zijn superleuk en ze zijn vooral niet te druk. Ze zijn van Kids Concept en ik vond ze bij I Love Speelgoed. Dit setje kost daar €15,95.

2 | IJsjes op standaard van Le Toy Van

Ik ben echt een groot fan van deze ijsjes van Le Toy Van. Die zijn toch fantastisch?! Ook zijn ze een leuke aanvulling bij de ijscokar van VTech die Floris heeft. Ik vond deze bij Het Houten Poppenhuis. Deze set kost €19,95.

3 | Boter, kaas en eieren van Tidlo

Oké, er zit ook melk bij 😉 Bij koken en een keukentje kan zuivel niet ontbreken en daarom is dit kratje van Tidlo zo gaaf. Ook deze vond ik bij Het Houten Poppenhuis en deze set kost €14,95.

4 | Speelgoed mixer van New Classic Toys

Hoe leuk is deze houten speelgoed mixer met accessoires?! Het leukst aan dit speelgoed vind ik de retro uitstraling waardoor het ook echt leuk staat in je woonkamer/speelhoek. Alle accessoires die je op de foto ziet, zitten erbij. Deze set koop je nu bij Bol.com voor €34,11 in plaats van bijna €48,-!

5 | 21-delige luxe speelgoed ijs set van New Classic Toys

Deze set is ook van New Classic Toys en er zitten zelfs houten macarons bij! Misschien is hij een beetje meisjesachtig, maar ik denk dat Floris hier echt heel leuk mee zou spelen. Het past ook perfect bij zijn vTech ijscokar. Deze ijs set valt qua prijs heel erg mee en is €22,95.

6 | Sushi set van Hape

Kinderen vinden het vaak niet alleen leuk om te “koken”, maar ze willen vaak ook restaurantje spelen. Hoe kan dat nu beter dan met deze sushi set? Zeg nu zelf, dit ziet er toch fantastisch uit? Deze is overigens ook van Hape, hetzelfde merk als het keukentje dat wij hebben. Deze set kost €21,99 en krijgt goede reviews. Zelf ben ik heel tevreden over de degelijkheid van Hape.

7 | Zuivel set van Hape

Deze set heeft Floris met Kerst gekregen en is een regelrechte hit. Hier wordt iedere dag mee gespeeld. Het enige nadeel is dat het rietje los zit en dat vond ik eng. Dat stokje heb ik er dus uitgehaald. Verder vindt hij alles even leuk, vooral het pakje melk 😉 Deze set kost €24,95.

8 | Melissa en Doug sandwich set

Zeg je houten speelgoed voor een speelgoedkeukentje, dan zeg je houten broodjes. Deze kunnen echt niet ontbreken in een speelkeukentje! Het is een uitgebreide set waar kinderen diverse broodjes mee kunnen maken. Ook deze gaat op de wishlist voor Floris. Deze set valt wat betreft prijs heel erg mee en kost €17,99.

9 | Houten servies van HEMA

houten_speelgoed_speelkeukentje_mamablogger_hape_

Zonder servies geen restaurant op keukentje. Deze is van HEMA en ik vind de kleurtjes fantastisch! Deze complete set kost maar €12,-! Dat zijn wel heel leuke cadeautjes toch?

10 | Fastfood van Mamamemo

Deels hout en deels karton. Toch vond ik deze zo leuk dat ik hem met jullie wilde delen! Deze set van Mamamemo is natuurlijk wel dé musthaves in ieder speelkeukentje. Deze set kost momenteel in de aanbieding €17,90. Floris is er denk ik nu nog wat te jong voor. Ik denk namelijk dat hij het karton stuk maakt, maar dit is er zeker eentje om te onthouden!

Wat vinden jullie van deze sets? Ik vind houten speelgoed vooral heel fijn omdat het tegen een stootje kan en tijdloos is. Hier kan nog heel wat jaren mee gespeeld worden!

De linkjes naar Bol.com zijn affiliate linkjes. Dat wil zeggen dat wanneer je via die link wat koopt bij Bol.com, ik daar een kleine commissie over ontvang. 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Prscll
    9 februari 2019 / 07:32

    Bij kruidvat heb je nu ook een hele leuke houten taart voor 8 euro.