Home + Milan kreeg een LEGO Ninjago graffiti muur in zijn kamer!

Milan kreeg een LEGO Ninjago graffiti muur in zijn kamer!

Een paar weken terug vertelde een collega dat haar vriend dat weekend een graffiti muur had gemaakt op een kinderkamer. Ze liet een paar foto’s zien en ik was meteen heel enthousiast. Dit was echt heel gaaf! Ik vroeg haar of hij ook iets met LEGO Ninjago zou kunnen op Milans kamer. We wilden Milan verrassen. Hij is echt een heel lieve grote broer (hij is sowieso heel lief), iedere ochtend mijn rots in de branding tijdens de ochtendspits hier in huis en hij doet het ook nog eens heel goed heel op school. Reden genoeg om hem eens in het zonnetje te zetten. Mijn collega bracht haar vriend in contact met ons en voor we het wisten hadden we een schets binnen en was de afspraak gepland!

Voor

Toen ik zwanger was van Floris hebben we niet alleen een babykamer ingericht, maar ook Milan kreeg een nieuwe kamer. Zijn muren werden ook geverfd, hij kreeg een nieuwe kast en een grote Legotafel. Zijn kamer is niet groot, maar wel lekker licht en hij kan er fijn spelen. Toch mocht het allemaal wel wat stoerder. Hij wordt dit jaar tenslotte 9.

Zo zag zijn muur er voor het weekend nog uit;

Juist omdat het een schuine muur is, kunnen we er niet zoveel mee. We kunnen hem uiteraard wel behangen, maar ik wilde toch iets wat unieker is.

Het gaat gebeuren!

Afgelopen zaterdag kwam Max al vroeg bij ons en begon hij aan de muur van Milan. In eerste instantie zouden we alleen het schuine gedeelte doen, maar het was toch mooier om de hele muur te doen. Zeker wat betreft de kleuren.

Wij hadden van tevoren alles al afgedekt en weggehaald zodat Max de ruimte had om aan de slag te gaan. Tussendoor konden we het natuurlijk niet laten af en toe even te kijken. Vooral Milan was heel benieuwd naar zijn muur. Ik vond dit al fantastisch om te zien. Dit is toch knap?! Als ik met een spuitbus iets wil spuiten krijg ik alleen maar vlekken en druipers, laat staan dat ik er ook maar een gezichtje van zou kunnen maken… 😉

Het eindresultaat

Het was een lange dag voor Max, want hij was ’s avonds rond 19.30 uur klaar. Ik kan mij voorstellen dat dat echt heel intensief is, maar ik heb totaal niet het idee gehad dat hij er helemaal klaar mee was. Hij ging gewoon door en serieus, het is zo onwijs gaaf geworden!

Milan kon die nacht niet in zijn eigen bed slapen vanwege de geur en was al met opa en oma mee naar huis voordat het klaar was. Ik stuurde foto’s naar mijn ouders en binnen twee tellen belde Milan op, hij was er zo blij mee en hij was zo trots op zijn muur!

De volgende ochtend zijn we vroeg begonnen met het opnieuw inrichten van zijn kamer voordat hij thuis zou komen.

Volgens Milan is zijn Ninjago tafel opgeruimd, de meningen zijn erover verdeeld, maar tof is het wel.

Deze kamer past toch perfect bij een jongetje van 8? Zijn verrassing is goed geslaagd! Hier heeft hij voorlopig nog heel veel plezier van! Iedere graffiti muur is uniek waardoor niemand dezelfde heeft.

Wil je zelf ook zo’n toffe muur op de kinderkamer? Van unicorns tot Ninjago, er is heel veel mogelijk. Stuur mij dan een mailtje, dan kan ik je het mailadres van Max doorgeven zodat je een prijs kan opvragen. De kosten vielen ons heel erg mee in ieder geval.

Wat vinden jullie ervan? Laat het weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *