Home + Shoppen voor Milan | De nieuwe collectie van Z8 bij Kixx Online!

Shoppen voor Milan | De nieuwe collectie van Z8 bij Kixx Online!

Ik heb geen favoriet kinderkledingmerk, maar ik merk wel dat ik nu eerder voor merken kies die eerder al goed bevielen. Bepaalde broekjes vanwege de pasvorm, bepaalde merken waarvan de maten precies goed vallen én bepaalde merken die beiden hebben. Kleding die je 100 keer kunt wassen en nog mooi blijft. Een van die merken is Z8. Je kent het merk vast wel. Ieder seizoen kijk ik weer uit naar de collectie. Niet alleen omdat het mooi is en mooi blijft, maar ook vanwege de zachte materialen. Tot slot passen de items altijd bij elkaar waardoor je ze eindeloos kunt combineren.

Toen ik mocht shoppen in de vernieuwde webshop van Kixx Online wist ik ook al meteen waar ik voor ging: Z8! Milan is lang en slank en dat is tegenwoordig best lastig shoppen. Hij heeft bijvoorbeeld maat 122 nodig voor de lengte, maar in zijn taille kan hij gerust nog maat 110/116 hebben. Ik kijk daarom altijd naar broekjes met een tailleband of gave sweatpants met koordjes waarmee we hem strakker kunnen trekken.

Bij Z8 hoef ik zelfs de sweatpants niet te strak aan te trekken, want ze vallen gewoon goed! Dat is best een verademing voor zowel Milan als ik, want het moet voor hem ook comfortabel zitten.

Jongenskleding shoppen!

Ik koos voor Z8, maar Kixx Online vind je uiteraard een veel groter assortiment jongenskleding. Zo wordt jongenskleding shoppen voor veel ouders eindelijk leuk 😉 Ik hoor namelijk van veel moeders dat zij het lastig vinden om leuke jongenskleding te vinden waar ook nog genoeg keuze is uit de verschillende maten. Dit shopte ik voor Milan.

We zien in de nieuwe collectie de combi grijs, donkerblauw en mijn lievelingskleur mint. Nu heeft Milan al een mintkleurige sweater van Z8 dus ging ik nu voor donkerblauw en grijs. Perfecte kleuren die ook makkelijk te combineren zijn met andere kleuren en items. En als ik de outfit iets extra’s wil geven kan ik het combineren met een spijkergilet of een spijkerjasje.

Nu kan hij er nog lage sneakers onder dragen, maar als het weer slechter wordt combineer ik het met hoge schoenen of laarsjes.

Dit zijn mijn andere favorieten uit de nieuwe jongenscollectie van Z8:

 

Wat heb je verder nog nodig voor het najaar?

Hebben jullie al winterjassen voor de kinderen? Ik weet inmiddels uit ervaring dat je daar snel bij moet zijn zodat je nog een ruime keuze hebt. Niet alleen wat betreft het type winterjas, maar ook wat betreft de maten.

Kortom, het is weer tijd om te shoppen voor de kinderen! Wat heb jij allemaal al in huis of ben je er nog helemaal niet mee bezig? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie