Home + Shoplog | Neutrale kleertjes voor Floris!

Shoplog | Neutrale kleertjes voor Floris!

Toen ik bezig was met het uitzoeken van het eerste pakje voor Floris zag ik dat ik heel veel kleertjes had met printjes, maar dat ik die nauwelijks met elkaar kon combineren. Ik had weinig setjes en gewoon gekocht wat we leuk vonden. Daarom besloten we last minute (lees: vlak voor zijn geboorte) om toch nog op zoek te gaan naar wat neutrale items. We hadden niet veel nodig, maar wel wat. Maar jeetje, wat was het lastig om kleertjes te vinden die niet te druk waren!

De zoektocht naar neutrale kleertjes

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo van het wit en crème ben. Niet omdat ik het niet mooi vindt, maar ik vind het niet zo praktisch. En stel nu dat we een bleek kindje zouden krijgen (we kochten dit voor zijn geboorte), dan maakt het al gauw een beetje flets. Een kleurtje mag dus zeker wel, maar dan zonder drukke print. Dat bleek nog wat lastiger dan gedacht…

Grijs en mint hadden we al, die kleuren vielen daarom af. Maar wat zochten we dan wel?

Op de foto lijkt hij minder mooi, maar dit shirtje van Feetje is echt supermooi. Zowel van kleur als van stof. We kochten deze bij Babydump voor €8,95.

Niet effen, maar wel gemakkelijk te combineren door de bredere streepjes. Deze zijn donkerblauw en wit en wat een lief truitje is dit toch! Ook deze is van Feetje en kochten we bij Babydump voor €10,95.

We hebben verder een aantal broekjes waar een zwart printje in zit, maar ik had er niets op. Dit shirtje van Babylook (eigen merk van Babydump) kan altijd! Voor de prijs hoefden we het niet te laten, want hij kost maar €5,95!

Bij Prenatal vonden we dit blauwe shirt met een subtiel printje in dezelfde kleur. Deze kost €7,99

Het jasje dat we hadden gekocht vonden we bij nader inzien toch iets te dun. Daarnaast was het maatje 50 en is de kans groot dat hij daar zo uit is. Voor de zekerheid zochten we daarom toch een extra jasje in maat 56. Het liefst in een kleur die ook makkelijk te combineren is. Milan zocht deze uit en wij waren het daar roerend mee eens! In het echt is ‘ie overigens iets donkerder dan op de foto. Je shopt deze bij Prenatal en hij kost €18,99!

Last but not least is dit zachte pakje voor buiten. We hadden hem niet nodig, maar vonden hem zó lief! Dit is toch ideaal in de draagzak? Ook deze kochten we bij Prenatal en kost €24,99. Té cute! Milan zocht hem uit en inmiddels is gebleken dat deze toch echt onmisbaar is. Zeker in de draagzak is deze heel erg fijn.

Dit waren de laatste babykleertjes die we hebben gekocht voor de geboorte van  Floris. Nu mag hij lekker gaan groeien en dan shoppen wij weer verder!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie