Home + Budget Baby | Babylook babykleding!

Budget Baby | Babylook babykleding!

Laat ik alvast beginnen met vertellen dat dit géén gesponsord artikel is, maar ik ben echt oprecht enthousiast hierover. Misschien kenden jullie het al, maar voor ons ging er afgelopen weekend een wereld open. We gingen namelijk met zijn drietjes babyshoppen en kwamen ook terecht bij Baby-Dump. We waren eigenlijk op zoek naar wat andere dingetjes, maar meteen toen we binnen kwamen zagen we een hele wand met leuke babykleding. Ik pakte een gestreept jasje uit het rek, keek naar de prijs en zag dat dat jasje maar €15,95 kostte!

Vaste prijzen

Ik pakte daarna nog wat random kleertjes uit het rek en zag vervolgens dat deze allemaal laag waren geprijsd en ook allemaal vaste prijzen hadden. Zo zijn de jasjes dus allemaal €15,95, de broekjes €5,95 en de pakjes €9,95.

We kochten het gestreepte jasje en een gestreept pakje waar ‘boefje’ op staat. Het jasje is aan twee kanten draagbaar en we waren bij elkaar nog geen €26,- kwijt. Dat is nog eens leuk shoppen!

Er zijn verschillende thema’s voor zowel jongens als meisjes en we vonden heel veel leuk! Van hetzelfde merk zijn er ook slaapzakjes, badcapes, slabbetjes etc. en dat allemaal voor kleine budget prijsjes.

Bij het afrekenen vroeg ik of dit een eigen merk is van Baby-Dump zelf en dat is ook zo. Deze kleertjes zijn dus niet ergens anders te koop. Vind ik persoonlijk wel heel leuk, want dan heb je wel unieke setjes die niet iedereen heeft. Sommige kleertjes kom je namelijk heel vaak tegen en daar betaal je alsnog heel veel voor.

Nu koop je heel voordelig kleertjes (waar ze toch zo weer uitgegroeid zijn) die ook nog eens heel hip en uniek zijn.

Wij gaan binnenkort nog even terug, want we hebben nog wel het één en ander gezien wat we nodig hebben, maar we gaan ook zeker terug voor de kleertjes. Overigens ook heel leuk om cadeau te geven!

Misschien kenden jullie Babylook al, maar ik wilde het toch nog even met jullie delen.

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 07:20

  Ja kende het al en vind het zo jammer dat het niet hier in de buurt zit! Heb tijdens de zwangerschap voor Milo wat dingetjes gehaald maar zie nu weer boel leuke erbij hangen dus toch maar terug!

  • 24 augustus 2017 / 18:37

   Haha misschien een dagje weg ergens naartoe ervan maken? Zijn inderdaad heel leuke kleertjes!

 2. 24 augustus 2017 / 14:48

  Hartstikke leuk en betaalbaar merk van prima kwaliteit. Ik snuffel er ook regelmatig tussen

 3. 24 augustus 2017 / 14:49

  Hartstikke leuk en betaalbaar merk van prima kwaliteit. Ik snuffel er ook regelmatig tussen!

 4. 29 augustus 2017 / 13:28

  Tuurlijk alles kost geld, maar dat betekend niet dat je gelijk het aller duurste hoeft te kopen. Kinderen groeien zo hard dat het zonde is om dure dingen te kopen die vies worden. Goed geschreven, ik heb ervan genoten.