Home + Review| Little Tikes ‘Pak de Krab’

Review| Little Tikes ‘Pak de Krab’

Vorige week kon je de review lezen van de Little Tikes Ocean Explorers 3-in-1 avonturenbaan. Deze week is het de beurt aan ‘Pak de Krab’ uit dezelfde Ocean Explorers collectie. Ook voor deze review is het “testpanel” aan de slag gegaan en hebben de kinderen hun menig erover gegeven.

En juist in deze tijd zo vlak voor de feestdagen is het leuk om reviews te doen en te schrijven, omdat ik hoop dat het jullie misschien wel helpt in de keuze voor een cadeau. De hele december maand is tenslotte al duur genoeg en dan wil je vooral geen miskopen doen. Mijn moeder zegt altijd ‘je kunt je geld maar één keer uitgeven, doe het dan ook weloverwogen’ 😉

En dat brengt mij eigenlijk meteen op het eerste punt uit deze review en dat is de prijs. ‘Pak de Krab’ kost €19,99 en is onder andere te koop bij Bol.com, Intertoys en Bart Smit. Of ik dit een redelijke prijs vind? Ja, eigenlijk wel. Little Tikes maakt niet alleen speelgoed om het spelen, maar ook om kinderen te stimuleren iets te doen. Ik vertel je hoe…

Je zet ‘Pak de Krab’ aan en hij gaat meteen de kamer door. Hij maakt muziek en beweegt met zijn scharen. Je kind gaat er natuurlijk meteen achteraan om hem te pakken te krijgen. Heb je een kindje dat je wilt stimuleren om (meer) te kruipen? Dan kan deze krab heel goed werken.

De bewegingssensor die erin zit zorgt ervoor dat de krab er weer vandoor gaat als jouw kindje eraan komt. En dat vonden de kinderen hier natuurlijk een leuk spelletje!

De krab gaat van links naar rechts dus niet rechtdoor. Wij moesten er even aan wennen, maar juist voor kleine kindjes is dit heel handig. Zij ontwikkelen nog volop hun hand-oog coördinatie en kunnen hierdoor de krab veel gemakkelijker te pakken krijgen. Want ja, uiteindelijk krijgen ze hem wel te pakken en dat maakt het spel ook wel veel leuker.

Dan de liedjes en geluiden. Iedere ouder herkent dit denk ik wel: een favoriet speeltje wat dan vervolgens maar één liedje speelt. Op een gegeven moment kun je dat liedje wel dromen en op een later moment kun je hem niet meer aanhoren 😉 Met ‘Pak de Krab’ valt het gelukkig heel erg mee, want daar zitten zes liedjes en geluidseffecten op!

Last but not least, de adviesleeftijd is 6 tot 36 maanden.

Kortom, ook ‘Pak de Krab’ vinden we een aanrader en is gewoon een leuk cadeau voor in de zak voor Pakjesavond of onder de kerstboom.

Kende jij deze al en wat zijn jouw ervaringen? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 5 november 2015 / 09:28

    Wat leuk! Ik zocht nog een cadeau voor 1ste verjaardag van mn zoontje. Ik kende dit niet maar hij klinkt heel tof!